4/11/13

Η εικόνα του εκτελεστή!
















Οι...φωτογραφίες του δράστη του Ν. Ηρακλείου που έδωσε στην δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ συγκλονίζουν το Πανελλήνιο! 

Από το ΕΘΝΟΣ μέχρι την zougla.gr, όλη η δημοσιογραφική αφρόκρεμα αυτού του ένδοξου έθνους έσπευσε να δημοσιεύσει το συγκλονιστικό φωτογραφικό υλικό, που έδωσε προς έξωθεν κατανάλωση η ακόμα πιό συγκλονιστική ΕΛ.ΑΣ.

Τα πρωτοσέλιδα δίνουν και παίρνουν: Από το "νάτοι, νάτοι, οι δο-λο-φό-νοι", μέχρι το "αυτό είναι το πρόσωπο του στυγνού εκτελεστή".

Όμως όλα αυτά δεν είναι τίποτα άλλο, παρά η μισή αλήθεια. Και μόνο εμείς, εδώ, σε τούτο το σεμνό αλλά τολμηρό μπλογκ τολμάμε το αυτονόητο: Τη δημοσίευση ΟΛΩΝ των φωτογραφιών που αποικονίζουν τον δράστη της προσωπικής τραγωδίας της κυρίας Τρέμη και του κύριου Πρετεντέρη.

1η και 3η φωτογραφία: Πανοραμική άποψη του δολοφόνου, όπως την συνέλαβε η κάμερα της Χ.Α.

2η Φωτογραφία: Τοπίο στην ομίχλη όπου πίσω από το δέντρο (;) πολλά μπορεί να κρύβονται.

4η φωτογραφία: (Υποθετικού χαρακτήρα) Αν ο δράστης κρατούσε κερί και η κάμερα τον έπαιρνε από πίσω, κάπως έτσι δεν θα έδειχνε;

5η φωτογραφία: Προσέξτε τον τύπο δίπλα από το δέντρο!

Να προσθέσουμε, ότι οι φωτογραφίες που επιλεκτικά δημοσίευσε η ΕΛ.ΑΣ, εδώ η πρώτη και η τρίτη, είναι οι μοναδικές που μπορεί να οδηγήσουν την Αντιτρομοκρατική στην σύλληψη των ενόχων. Η ομοιότητα με τρομοκρατικά άτομα είναι κάτι περισσότερο από καταπληκτική.

Αν προσέξετε καλά, η θολούρα στις φωτογραφίες δεν ήταν ικανή για να αποκρυφθούν εντελώς τα...άκρα.



...κατακαημένη Αράχωβα....


Περί αποσταθεροποίησης





Πείτε ένα κακό!

Ανεργία.

Πολύ ωραία. Πείτε και άλλο ένα.

Μεγάλη ανεργία.

Τέλεια. Άντε κι΄ άλλο ένα.

Ανεργία της αρκούδας.

Υπέροχα. Κι΄ άμα σας έλεγα να μην την σερβίρετε χωρίς γαρνιτούρα, τι θα βάζατε;

Μείωση μισθών, μείωση συντάξεων, τσεκούρεμα επιδομάτων, αυτοκτονίες, άστεγοι, λουκέτα, φοροεπιδρομή, φτώχεια, εξαθλίωση, ρήμαγμα ορατών τε και αοράτων, ρατσισμός και ξενοφοβία, ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας, κόλαση του Δάντη...

Μόνο αυτά;

Τι μόνο αυτά; Λίγα είναι; 

Ε φυσικά λίγα είναι! Με όλα τα παραπάνω υποφέρουμε μεν λιγάκι, αλλά δεν παύουμε να είμαστε...σταθεροποιημένοι. Έτσι μας λένε τουλάστιχον η συγκυβέρνηση και τα συγκυβερνώντα παπαγαλάκια των διαπλεκόμενων ΜΜΕ. 

Σταθεροποιημένοι λοιπόν και η εκτέλεση, η δολοφονία, η προβοκάτσια, πείτε το όπως θέλετε των δύο χρυσαυγιτών, συμβάν...αποσταθεροποίησης

Δηλαδή;

Θα μείνουν πιό άνεργοι οι άνεργοι;

Θα κρυώνουν περισσότερο οι γέροι που δεν έχουν να βάλουν πετρέλαιο;

Θα έρθουν μήπως οι δανειστές και θα μας ξαναπάρουν τα σώβρακα;

Τίποτα φυσικά από όλα αυτά. Αποσταθεροποίηση γιά τα αρπακτικά της συμμορίας που απαρτίζει την κυβέρνηση σημαίνει κίνδυνος να χάσουν το καρπούζι και το μαχαίρι και να βρεθούν όλως αιφνιδίως εκτός εξουσίας. Αποσταθεροποίηση γιά την λίγδα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ σημαίνει μειοψηφία σε μελλοντική Εξεταστική και ουρά στα εδώλια της Δικαιοσύνης.

Πείτε μιά μέρα!

Τρίτη;

Όχι συγκεκριμένη μέρα ρε! Διαλέξτε κάτι από το προχθές έως το μεθαύριο.

Αύριο; 

Υπέροχη επιλογή για την έναρξη της αποσταθεροποίησης...

Αμάν και πότε!



Ψάρια υπάρχουν




Πρώτη θέση παγκοσμίως στην παραγωγή τσιπούρας και λαβρακίου η Ελλάδα!

Σκίσαμε πάλι στην τσιπούρα και στο λαυράκι, αφήνωντας την Τουρκία μίλια πίσω μας να κλαίγεται με το αργυρό μετάλλιο. Μεγάλη πρωτιά: Γύρω στους 10.000 τόνους το μήνα παράγει τεχνιέντως η δύσμοιρη ελληνική θάλασσα, που από μόνη της και χωρίς ξένη βοήθεια ούτε να σηκώσει τα χέρια της ψηλά για να παραδοθεί δεν μπορεί.

Το ψαρικό την κάνει οριζοντίως για εξωτερικό. Ελάχιστη ποσότης παραμένει εν Ελλάδι, στην οποία ισχύει λόγω λιτότητας, δηλαδή λόγω σωτηρίας από την καταστροφή, το γνωστό ΦΑΤΕ ΜΑΤΙΑ ΨΑΡΙΑ.

Εκεί όμως που η χώρα μας σκίζει και μάλιστα άνευ ανταγωνισμού, είναι στην παραγωγή μαλακίων. Ή κάπως έτσι. Εδώ η παραγωγή παραμένει στην χώρα: Όπου γυρίσει το μάτι σου μαλάκια. Ή κάπως έτσι...

Χαμός στην ΚΕ της ΔΗΜΑΡ! Μπαϊράκι σηκώνει η κεντροαριστερά




Mεγαλεία πράματα στην ΔΗΜΑΡ! 

Φύγανε οι...συνιστώσες από τον ΣΥΡΙΖΑ και πέσανε μαζεμένες στο κόμμα του Φωτάκη Κουβέλη! Ας όψονται οι...σοσιαλιστικές πόρτες της ΔΗΜΑΡ που ήταν ορθάνοιχτες, προσκαλώντας κάθε...σοσιαλιστή περιπατητή να μπει μέσα.

Τα αποτελέσματα αυτού του "μπέτε σκύλοι, αλέστε", συνταρακτικά: Ομάδα Φωτακικών, ομάδα Λυκουδικών, ομάδα "58κικών", ομάδα πασόκων, ομάδα ΔΗΜΑΡ μλ, ομάδα ΜΛ ΔΗΜΑΡ, ομάδα ΔΗΜΑΡ εσωτερικού, ομάδα "μία είναι η ομάδα". 

Και όμως, το κόμμα του Φωτάκη Κουβέλη εξακολουθεί να έχει όραμα, ιδεολογία και όραμα και ιδεολογία, αλλά και όραμα και ιδεολογία, ανεξάρτητα οράματος και ιδεολογίας των διαφόρων ομάδων που το αποτελούν. 

Το ματσάκι μεταξύ Βεζύριδων και επίδοξων Βεζύριδων στην θέση των Βεζύριδων έληξε με 76-24 υπέρ των πρώτων. Μιά νίκη των πασοκικών επί των περισσότερο πασοκικών που φέρνει τον...καραγκιόζη εκεί που ανήκει: Στην παράγκα του. Η μελλοντική διάσπαση του κόμματος τους επόμενους μήνες στο θέατρο σκιών του δημοκρατικού σοσιαλισμού της ενορίας σας.

Στα ίχνη μιάς απλής Δευτέρας του Νοέμβρη











Χαμόγελο; 

Τι χαμόγελο; 

Εύκολο είναι;



Μήπως θα έπρεπε να μένανε τα μαγαζιά ανοιχτά όλο το 24ωρο;
365 μέρες τον χρόνο;