20/6/11

Ευρωπαϊκή Ένωση: Ψόφα Ελλάδα, ψόφα!

http://asset.soup.io/asset/0643/3692_5e6d.jpeg


Η ΕΕ δεν χρειάστηκε και πολύ χρόνο για να απαντήσει στην ερώτηση: Να ψοφήσει η Ελλάδα ή να συναχωθούν λιγάκι οι δανειστές; Μονόδρομος για τους εταίρους λυκόφιλους η καταστροφή της ελληνικής οικονομίας, μονόδρομος η λεηλασία του εθνικού μας πλούτου, μονόδρομος η εξαθλίωση του λαού. Ποτέ άλλοτε δεν έγινε σμπαράλια τόσο απροκάλυπτα η εθνική οικονομία ενός κράτους, ποτέ άλλοτε δεν επιβλήθηκαν τόσο καταστροφικά μέτρα κατά μιάς ολόκληρης κοινωνίας.

Φυσικά τα περί δημοσιονομικής προσαρμογής, ανταγωνιστικότητας και γενικού οικονομικού νοικοκυρέματος είναι για τους ευκολόπιστους και αγαθούς. Ουδεμία σχέση έχει το καθολικό τσεκούρεμα και η λεηλασία χωρίς σύνορα με την οικονομολογία ή έστω με τις βασικές αρχές του καπιταλισμού! Στην περίπτωση της χώρας μας εκμεταλλεύεται ένα θηρίο που έχει χάσει τον έλεγχο την περίπτωση, κατασπαράζοντας τα πάντα που βρίσκει στο διάβα του!

Στο πασόκ έλαχε ο ρόλος του Δούρειου Ίππου, του Δούρειου ψοφιμιού καλύτερα. Και λέω έλαχε, γιατί θα μπορούσε να ήταν και η νδ. Απλή σύμπτωση ότι ο αγιογδύτης σήμερα φοράει πράσινο και όχι γαλάζιο πουκάμισο...


Χαρακτηριστικό της ανεξέλεγκτης λεηλασίας της χώρας η ανάλυση της χθεσινής έκτακτης συνόδου του Λουξεμβούργου από το πρώτο κρατικό γερμανικό κανάλι: Απίστευτες πιέσεις της Ε.Ε για υπερψήφιση των νέων μέτρων αγνοώντας τις μαζικές αντιρρήσεις της κοινωνίας!
Έτσι αντιλαμβάνονται οι - κατά τα άλλα υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων - αξιαγάπητοι εταίροι μας τον όρο Δημοκρατία και άλλες φαντασμαγορικές σαπουνόφουσκες.

Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση τελευταία είναι η διαρκής αναφορά ξένων ΜΜΕ σε μιά πιθανή εμφύλια σύρραξη, αν ο κορμός της κοινωνικής συνοχής εξακολουθήσει να είναι στόχος νέων εμπρηστικών μέτρων λιτότητας.

Λέτε να το ρισκάρουν; Δεν χωράει καμμία αμφιβολία ότι θα το ρισκάρουν! Το απόδειξαν και έμπρακτα, ότι η περίπτωση της Ελλάδας δεν είναι ένα απλό ατύχημα του συστήματος, αλλά καλκουλαρισμένο ρίσκο, με την χθεσινή απόφαση δημιουργίας νέας ομπρέλλας "προστασίας" ύψους 500 δις. Μετά το χρήμα της αρκούδας που μετακίνησαν από την τσέπη του φορολογούμενου στα χρηματοκιβώτια των τραπεζών κατά την διάρκεια του σκασίματος της τραπεζοπιστωτικής σαπουνόφουσκας στις ΗΠΑ, μετά τα 750 δις της πρώτης ομπρέλλας προστασίας και τα δις της ντροπής με αποδέκτες Ελλάδα, Πορτογαλία και Ιρλανδία η φάση κατηφορίζει για τα καλά και δεν έχει σταματημό.

Το σύστημα πολιτικοοικονομικής καφρίλας που στηρίζεται στην ιδεολογία της άκρατης ελευθερίας των αγορών αυτοαπελευθερώθηκε και από τα τελευταία οποιαδήποτε δεσμά του και ρημάζει ανεξέλεγκτα τον πλανήτη. Ένα από τα επόμενα θύματά του θα είναι και το ίδιο το σύστημα.

Θα χυθεί αίμα; αναρωτιούνται οικονομικοί αναλυτές, κοινωνιολόγοι, ιστορικοί και πολιτικοί.
Η απάντηση που δίνουν οι περισσότεροι θα επιστρέψει σίγουρα σαν εφιάλτης στα όνειρα των μελών της κυβέρνησης και της κοινοβουλευτικής συμμορίας του πασόκ.

Όνειρα γλυκά λοιπόν...

Μέρος 3ο. Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. Άντε επιτέλους και μας γκάστρωσες!

http://www.marfinbank.com.cy/Shared%20Resources/140x110/%CE%99%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%93%CE%B5%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CF%8C%CF%84%CE%B1.jpg

Ιούνιος 2011, ημέρα X-10, Απόπατος Βουλής, Τμήμα γυναικών, ώρα 6.30 πρωινή

Η γυναίκα του λαού που είχε αναλάβει την τιμή της αντιμετώπησης του βρωμικού φαινόμενου και της απομάκρυνσης των τετελεσμένων γεγονότων του ξαλαφρώματος του γυναικείου βουλευτικού προσωπικού εις την αριστερήν πτέρυγα των αφοδευτηρίων, δεν κόλωνε εύκολα. Πολλά είχαν δει τα μάτια της τόσα χρόνια σαν καθαρίστρια XXL+72,5:3  Κατηγορίας (άκρα μυστικότητα) στην Βουλή των Ελλήνων και των άλλων. Ένα σωρό ενδιαφέροντα και αξιοπερίεργα που είχε σκοπό να εκδώσει μετά την συνταξιοδότησή της (στα 85 σύμφωνα με τον νέο ευεργετικό νόμο του Λοβέρδου) σε ένα βιβλίο με τίτλο "Ήταν όλες βρωμιάρες".

Έβγαλε τα γάντια που φορούσε, βουλευτικές τουαλέτες ντε, άσπιλες καταστάσεις ντε, και άρχισε να καθαρίζει όπως πάντα πρώτα τα καλαθάκια. Ξεκίνησε ως συνήθως από το ιδιαίτερο ανακουφιστήριο της Βασούλας Παπανδρέου, παλιό προνόμιο της βουλευταρούς του πασόκ από ένδοξες παλιές καλές εποχές. (Οι κακεντρεχείς χλευάζουν με μιά άθλια σπόντα για την ηλικία της Βασούλας, ότι πρώτα χτίστηκε η προσωπική τουαλέτα της Βασούλας και μετά, γύρω απ΄αυτήν η Βουλή)

Το θέαμα που αντίκρυσαν τα γηραλέα μάτια της, της καθαρίστριας δηλαδή, περιλάμβανε μεταξύ άλλων, γύρω στα δεκαπέντε με δεκάξη τσαλακωμένα φύλλα Α4 με τον γραφικό χαρακτήρα της Βασούλας. Η γυναίκα της πατσαβούρας δεν άντεξε στον πειρασμό και άρχισε να ρίχνει μερικές αδιάκριτες ματιές στο περιεχόμενο των τσαλακωμένων φύλλων: Όχι αμέτρητες πάντως, περίπου δεκαπέντε με δεκάξη!

Αυτά που διάβασε ήταν αρκετά για να την συνταράξουν πατόκορφα! Δεν θα ήταν και η πρώτη φορά που ένας καμπινές έγραφε ιστορία....


Ημέρα Χ-10, Μέγαρο Μαξίμου, Γραφείο Παπανδρέου, ώρα 11.15

Όλοι οι υπουργοί και οι κυριότεροι συνεργάτες του πρωθυπουργού έχουν πέσει και ξηγιούνται σοσιαλιστικά σε κάτι κουραμπιέδες Υπάτης που είχε φέρει από Λαμία η Αννούλα Νταλάρα, όταν είχε πάει για κομματοδουλιά και έφαγε το κράξιμο της φθοιωτικής αρκούδας. Παρέλαση δεν βρήκε για να ξεσπάσει, όχι.

Ο πρωθυπουργός κάθεται ψιλοζωχαδιασμένος στην καρέκλα του και παρατηρεί τον Πάγκαλο που έχει πέσει με τα μούτρα στο προσωπικό του πακέτο (παραγγελιά, να μου φέρεις ένα πεντόκιλο με φυστίκι) και παίζει τους κουραμπιέδες κομπολόϊ. Μας πως τους καταπίνει στα πλάγια αντί κατά μήκος χωρίς να πνίγεται ο κερατάς, σκέφτεται με απορία.

Φυσικά η κατάσταση δεν δικαιολογούσε κουραμπιεδοφαγία, αλλά κάτι έπρεπε να κάνουν μέχρι να επιστρέψει η Δαμανάκη από το Mega, που είχε πάει για ένα έκτακτο ιντερβιού περί καταστροφής της χώρας εκτός ευρωζώνης και του όλεθρου της επιστροφής στην δραχμή και για να δώσει όρκο ότι δεν πρόκειται να φύγει από το πασόκ και να πάει στην νδ.

Ξαφνικά χτυπάει το προσωπικό πράσινο σοσιαλιστικό τηλέφωνο του πρωθυπουργού. Το σηκώνει και ακούει την ξεψυχισμένη φωνή του Πρετεντέρη: Γιώργο, χανόμαστε! Έχει μαζευτεί όλο το κουκουλοφόρο ΠΑΜΕ και οι κουκουλοφόρες ένοπλες Ταξιαρχίες του ΣΥΝ/ΣΥΡ και πολιορκούν τον σταθμό!

Τι λε ρε Πρετεντέρη, φώναξε έκπληκτος ο πρωθυπουργός. Δικοί μας αυθεντικοί κουκουλοφόροι όπως στο Σύνταγμα ή εχθρικοί κουκουλοφόροι-μαϊμού;

Εχθρικοί Γιώργο, εχθρικοί, απάντησε ο Πρετεντέρης. Έχουν σπάσει τις γραμμές μας, παντού. Μόνο από Νότο κρατάμε ακόμα μιά έξοδο ελεύθερη με τον Κουβέλη, δεν ξέρω αν θα....

Εδώ χάθηκε απότομα η φωνή και ακούγονταν μόνο παράσιτα. Κατ΄άλλους χάθηκαν τα παράσιτα...

Ρε παιδιά ανοίξτε την τηλεόραση, φώναξε αλαφιασμένος ο πρωθυπουργός. Ο Δρούτσας τσακίστηκε να εκτελέσει την τηλεοπτική εντολή. Ποιό κανάλι Πρόεδρε; Άνοιξέ την ρε, μόνο ένα κανάλι έχει, το mega, έσκουξε ο Παπανδρέου.

Και πραγματικά, μετά ελάχιστα δευτερόλεπτα εμφανίζεται το σήμα του mega και ακούγεται η λαχανιασμένη από αγωνία φωνή της Δαμανάκη:

Εδώ mega, εδώ mega! Σας μιλά ο Τηλεοπτικός Σταθμός των πουλημένων αγωνιζόμενων δημοσιογράφων, των πουλημένων βολεμένων Ελλήνων! Σώστε μας! Σώστε τον σταθμό που σώζει εδώ και χρόνια το κόμμα που σώζει σήμερα την χώρα!

Τι ίνεται ΄κει ρε φυ πόεδε; Ρώτησε μπουκωμένος ο Παπουτσής. Περεκύκλωσαν αι αριστεραί δενάμεις, όχι αι δικαί μας, αι άλλαι, αι κακαί, τας είμαι τέρας, όχι, τας ημετέρας τελεοπτικάς σοσιαλιστικάς δεμοσιογραφίας, απάντησε με τον χαρακτηριστικό του ηγετικό παλμό ο πρωθυπουργός. Μάζεψε τις εχλεχτές μονάδες μάχης που παραλίγο θα πέφτανε στο πεδίο του άνισου αγώνα στο μπλόκο του ΒΙΟ.ΠΑ της Κερατέας και περεκύκλωσε τας εχθρικάς περεκυκλωτικάς δενάμεις. Άμα πέσει το mega, πέσαμε!

Τσακίζεται ο Παπουτσής από την αίθουσα να σώσει με τα πιστά στο καθεστώς ΜΑΤ τον πάτριο σταθμό και ακριβώς εκείνη την στιγμή μπουκάρει μέσα η καθαρίστρια της Βουλής!
Αφήστε με να μπω, φωνάζει σε έξαλλη κατάσταση ανοίγοντας δρόμο χτυπώντας δεξιά κι΄αριστερά με ένα βρεγμένο σφουγγαρόπανο. Βάσω-Σία-προδοσία κύριε πρωθυπουργέ, ιδού και τα στοιχεία, είπε η γριά αγωνίστρια αδειάζοντας με μια αποφασιστική κίνηση το περιεχόμενο του καλαθιού πάνω στο γραφείο του Παπανδρέου.


Αφήνουμε τον έκπληκτο πρωθυπουργό με τα απορρίματα ή τέλος πάντων αφήνουμε τα απορρίματα για λίγο και επιστρέφουμε στην ιστορική συνάντηση των ηγετών της Αριστεράς στην Έβγα στα Αλώνια Αμαρουσίου. Είχαμε αφήσει την Αλέκα και τον Αλέξη να χαίρονται το καφεδάκι τους στην Έβγα, που θα μείνει στην Ιστορία σαν η Έβγα που ήπιανε οι δυό ηγέτες καφέ.


Ρε συ Αλέκα, έτσι που σε βλέπω ρε συ, μούρχεται να σε φωνάξω συντρόφισσα, τι θάλεγες, ρώτησε αθώα ο Τσίπρας. Της Αλέκας της σηκώθηκε η τρίχα: Ρε, είσαι με τα καλά σου; Τι είναι αυτά που λες και ακούει το παιδί του σύντροφου που είναι φρέσκο στην ΚΝΕ και θα μας κρεμάσουν κουδούνια, του απάντησε εμφανώς τσατισμένη μέσα απ΄τα δόντια η Αλέκα, που μπορεί να του έδωσε και καμμιά ξεγυρισμένη στο καλάμι κάτω από το τραπέζι, δεν είδαμε πάντως. Ο Τσίπρας έπιασε το μήνυμα. Αλέκα, άκουμε λίγο και πάταξέ με μετά άμα θέλεις κάτω από το τραπέζι, της είπε αποφασισμένος γιά όλα. Μας έχετε αφήσει μόνους στον αγώνα και το πασόκ έχει ρίξει όλο του το βάρος σε μας: Τον Πάγκαλο!


Η Αλέκα κάγχασε χαιρέκακα: Καλά να πάθετε! Να μη φεύγατε!
Ναι ρε συ Αλέκα, επέμεινε ο Τσίπρας, αλλά άσε ρε συ το παρελθόν, να πούμε δυό κουβέντες για το σήμερα που τσούζει. Ο κόσμος περιμένει από μας να δώσουμε τα χέρια και να πλακώσουμε μαζί την ρεντικολέντζα του πασόκ, γιατί...


Εμπρός λαέ, μη σκύβεις το κεφάλι, τον διέκοψε η Αλέκα που προφανώς δεν γούσταρε ενωτικό μπαλαμούτι. Αλέξη άστα αυτά που ξέρεις, τα είδαμε τα ενωτικά σας στις Αυτοδιοικητικές! Αλλού αυτά, όχι σε μένα!


Ακολούθησε καθολική ιδεολογική ασυμφωνία πάνω στα άπαντα των Μαρξ και Λένιν, αλλά ιδίως πάνω στο "Ο Λουδοβίκος Φόϊερμπαχ και το τέλος της κλασσικής γερμανικής φιλοσοφίας" του Ένγκελς, όπου παραλίγο να χυθεί αίμα! Την παράσταση έσωσε ο σύντροφος εβγατζής με ένα (ελαφρώς μπαγιάτικο) εκλαίρ που τους κέρασε για να δώσουν εκλαίρ στην οργή.

Στην συνέχεια πρυτάνευσε η κρέμα και το ψωμάκι με επικάλυψη σοκολάτας, με αποτέλεσμα να φτάσουμε κάποτε μετά από τον παρακάτω ιστορικό διάλογο στην ακόμα πιο παρακάτω ιστορική συμφωνία.


Μέλη της συζητικής επιτροπής



Π= Παπαρήγα

Τ= Τσίπρας
Ε= Εβγατζής
Κ= Κνίτης γιός
ΠΔ= Περαστικός διαβάτης που είδε γιαούρτι και μπήκε μέσα

Διακόπτουμε την περιγραφή από το πρατήριο της Έβγας και πάμε εσπευσμένα στο Μαξίμου, όπου ο Γιωργάκης βρίσκεται αντιμέτωπος με την αδυσώπητη πραγματικότητα του περιεχόμενου του κάλαθου τουαλέτας της Βασούλας. Επιστρέφουμε μετά στην Αριστερά.

Ο Γιωργάκης δεν πίστευε στα μάτια του! Στο πρώτο φύλλο υπήρχε αριστερά μία λίστα, προφανώς με ονόματα, πάνω πάνω το "Βενιζέ" και μετά τα υπόλοιπα το ένα κάτω από το άλλο : Λιά, Φλωρί, Νασιώ, Λοβέ, Σαλαγιά, και δίπλα από τα, προφανώς, ονόματα κάτι παράξενα ακατάληπτα όπως πρωθ, υπ.αθλ, αντιπρ, υπεξ, υγ, αγροτιάς και λιπασμάτων...


Περίπου το ίδιο και στα υπόλοιπα φύλλα, πάντα πάνω πάνω το ακαταλαβίστικο Βενιζέ πρωθ και κάτω τα υπόλοιπα ακαταλαβίστικα, προφανώς, ονόματα με διαφορετική σειρά και διαφορετικό πλαϊνό ακαταλαβίστικο συμπλήρωμα.


Πέσανε πάνω οι υπουργοί μήπως και βγάλουν άκρη, που να βγάλουν; Άμα ήταν σε θέση να βγάζουν άκρη στο πασόκ θάτανε; Τελικά θριάμβευσε η κοφτική ικανότητα του Λοβέρδου, του οποίου αν έχει να κάνει με κόψιμο, του...κόβει! Ίσως να είχε φάει τίποτα μπαγιάτικο η Βασούλα και την πείραξε, ποιός ξέρει;


Ρε σεις, φώναξε ο υγείας, λίστες με πρωθυπουργό τον Βενιζέλο και προτάσεις για υπουργικά συμβούλια είναι! Την είχε αράξει στην τουαλέτα η Βάσω και μας έχεζε! Αποστασία από τις πιό τουαλετικές που έχω γνωρίσει, ντροπή της! Αλλά για μια στιγμή, το βλέπετε αυτό εδώ το διαφανές; Γραμμένο με χυμό λεμονιού είναι, αόρατο μυστικό μήνυμα είναι, που να το δείτε; (Γάτα ο Λοβέρδος, ακόμα κι΄αυτό είδε!) Το διαβάζεις μόνο αν το κάψεις από κάτω με τσακμάκι. Κάνα τσακμάκι ρε παιδιά;


Κάνανε τις παρθένες οι καπνίζοντες, υγείας ο Λοβέρδος, δεν χαριζότανε σε κανένα! Ρε σεις φωτιά κανείς; Ρε αμάν! Τίποτα! Ευτυχώς που περνούσε απ΄όξω ένας κουκουλοφόρος υπάλληλος της ΕΛ.ΑΣ. Τον κόβει ο Λοβέρδος, ρε συ πατρίδα, του λέει με το γνωστό οικείο γαυρικό στυλάκι του, μήπως έχεις κάνα μολότοφ πρόχειρο να διαβάσουμε ένα μήνυμα από χυμό λεμονιού;


Φυσικά είχε! Ανάβει φωτιά κάτω από το χαρτί  ο Λοβέρδος και ξαφνικά κάνει την εμφάνισή της ένα λεμονάτο μήνυμα με τον γραφικό χαρακτήρα της Βάσως!


"Αφάνταστες πιέσεις Ανδρουλάκη προς ΚΚΕ για να τον ξαναπάρουν πίσω. Μπροστά σ΄αυτόν τον κίνδυνο η κεντρική επιτροπή του ΚΚΕ εξετάζει ακόμα και το ενδεχόμενο της αυτοδιάλλυσης"


Χαμός! Σεισμός! Αποστασία και προδοσία από κάθε κατεύθυνση! Ο Πάγκαλος άρχισε να καταριέται τον Συνασπισμό. Είχαν τελειώσει και οι κουραμπιέδες....





Συνεχίζεται.....


Μέχρι τώρα...

Μέρος 1ο
http://vraxokipos.blogspot.com/2011/06/1_13.html
Μέρος 2ο
http://vraxokipos.blogspot.com/2011/06/2_14.html



Η μόνη απάντηση στο δημοψήφισμα του πασόκ: Ψόφος! Δημοψόφησμα!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjfNPptbX_-N8R_Iux4n6TBj5AttGKqFF5gkWlxd6sFPMZ716O1AY-qhf_UJsfWNIEcgEANDXTH4_tFLEaCpKvkPFByVNZMDql4QDt1GDicFHWGBA5wIYnh_xl9xdgq1aWZIJ_MqXVtICel/s320/Referendum-Vauro.jpg


Το πασόκ στην αντεπίθεση!

Αυτήν την εικόνα προσπαθούν να περάσουν προς τα έξω μετά το διήμερο πατατράκ που τα συγκλόνισε πατόκορφα, τα εγχώρια τσιράκια της παγκόσμιας παρασιταρίας. Σε κατάσταση πλήρης σοσιαλιστικής αποσύνθεσης μεν, αλλά με υπουργό Αμύνης στο υπουργείο Οικονομικών και μερικές άλλες αλλαξοκωλ, εεε αλλαξωυπουργιές,  σωτήρια πράγματα δηλαδή, προσπαθούν να μας παραμυθιάσουν για μία ακόμα φορά, ότι καλά ζούνε αυτοί, αλλά εμείς οι τρόμπες σαφώς καλύτερα!

Ο θεσμός του παραμυθιού επί καθεστώτος Γιώργου Παπανδρέου απόκτησε μια ιδιαίτερη νότα: Μία made in USA και γενικά made όξω! Ένα ολόκληρο επιτελείο με κοπριτόπουλα αμερικανοεγγλεζάκια, επικοινωνιάκια κοινωνιολογιάκια, συμβουλάκια της φωτιάς, έχουν πέσει με τα μούτρα στην τέχνη της απατεωνιάς, να κάνουν τον επαναστάτη γεώμηλο, από Ζαπάτα-πατάτα!

Και ενώ ότι πιάνει η πασόκα στο χέρι της σαπίζει, τα παιδιά από το Αμέρικα προσφέρουν έργο! Ακούστε πρόγραμμα που ματσακόνισαν οι γκάϋς, να καβουρδίσετε για καφέ, γλάρο!

Το σενάριο της φρεσκομουλιασμένης παπάρας αποτελείται από δύο σκέλη:

1) Στην πολιτική του πασόκ δεν αλλάζει τίποτα
2) Όλα τα άλλα αλλάζουν!

Πως γίνεται αυτό; Δείτε τι μηχανή στήσανε τα ξένα επιτελεία.

Σχετικά με το 1), συνεχίζεται αμείωτη η λιτότητα του μνημονίου 1, 2, 3, 53, 133 κ.οκ, αλλά θα γλυστράει πιό εύκολα τώρα. Ίσως γιατί θα μας μπαλαμουτιάζει με το λέγειν του ο χοντρός και δεν θα το παίρνουμε χαμπάρι, ή ίσως επειδή οι χοντροί υστερούν γενικά σε ορισμένα συγκεκριμένα μεγέθη και δεν πονάει τόσο.

Όλα τα λεφτά το 2)!

Αλλάζει επιτέλους το κλίμα στην κοινωνία! Επιτέλους μετράει η γνώμη του πολίτη! Δημοψήφισμα μας ετοιμάζουν τα παιδιά, τους ενδιαφέρει η σκέψη κάθε άνεργου, κάθε εργαζόμενου, κάθε συνταξιούχου κτλ που λέει και ο αρχικοπρίτης ο Βενιζέλος. Το δημοψήφισμα δεν θα γίνει φυσικά για την ταμπακέρα, λεγεωνάριοι είναι οι επιτελείς, όχι μαλάκες! Δημοψήφισμα περί αναθεώρησης του Συντάγματος που αποσκοπεί σε δύο κύριες απατεωνιές: Την αλλαγή του εκλογικού νόμου που θα ενισχύσει τον φθίνοντα δικομματισμό, στο παγκαλικό στυλάκι "αφού δεν έχω 51% στην Βουλή με 40% των ψήφων, το.... συνταγματίζω δεόντως και έχω πλειοψηφία με 25% των ψήφων"!

Πρώτο μέλλημα του πασόκ η φασιστικοποίηση του εκλογικού νόμου λοιπόν, καημό τόχουν από καιρό! Τα υπόλοιπα περιεχόμενα του κενού αέρος ονόματι Δημοψήφισμα είναι τα γνωστά παπατζήδικα, τα του κώλου: Τα λαϊκά αιτήματα δεκαετιών που αγνόησαν προκλητικά μέχρι σήμερα πασόκ και νδ! Αυτά που έφτυναν επιδεικτικά μέχρι σήμερα οι δικομματικές κυβερνήσεις για να διατηρήσουν τα κεκτημένα, για την διαιώνιση του στάτους κβο, μας τα σερβίρουν σαν πρόταση-εγερτήριο του σοσιαλισμού προς την κοιμώμενη κοινωνία!

Η μαφία αναγνώρισε ως δια μαγείας το εγκληματικό της παρελθόν και είναι έτοιμη να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές του φαύλου παρελθόντος, με μόνη προϋπόθεση την απαγόρευση της κάθαρσης! Ουάου, περνάει σαν άνεμος και πέφτουνε και σάλια! Και σε τούτη την ξεφτύλα περιμένουν και ενεργή συμμετοχή του...μαλάκα. Ήμαρτον!

Να σας δω όλους σας να κάνετε την αιώρα με ανάποδες...γραβάτες και ας πεθάνει το εθνικό συμβούλιο του πασόκ!

Η παπαριά του Δημοψηφίσματος θα ανατρέψει παπατζηδικώς το κλίμα γύρω και μέσα στην νεοφιλελεύθερη κόπρο του πασόκ. Ο τρόμπας που απομακρύνθηκε από το κώμα του σοσιαλισμού, αλλά και ο σαφώς μεγαλύτερος τρόμπας που έμεινε μέσα, θα επεξεργαστούν δεόντως, ούτως ώστε να ματαξαναμπορούν να διακρίνουν τις διαχωριστικές γραμμές μεταξύ των....προοδευτικών και των συντηρητικών δυνάμεων, λέει!

Ναι! Ναι κυρίες και κύριοι, καλά ακούσατε, έχουν σκοπό να μας αυγοκόψουν πάλι αυτό με την Προοδευτική και τον Ατρόμητο Περιστερίου! Μα να τα σπάνε εντελώς οι άθλιοι! Που είναι ο Λεβέντης να τους χώσει κάνα από εκείνα τα θρυλικά "να βγάλουν τους καρκίνους αυτοί και τα σόγια τους" (δεν παθαίνουν τίποτα, σκυλιά λυσσάρικα κακό ψόφο δεν έχουν, μη φοβόσαστε)  να γελάσουμε τουλάχιστον λίγο;

Ανάχωμα προς δεξιά και αριστερά θα κάνουνε, λέει, λες και κάτι τέτοιο είναι εκεί στην απόλυτη άκρη της δεξιάς εφικτό! Ανάχωμα λέει ο ξεφτύλας, αντί να πάει να ανοίξει ένα τάφο, να μπει μέσα, να τον σκεπάσουμε να ησυχάσουμε...

Για τους Αγανακτισμένους έχουν ήδη στήσει σχέδιο! Όχι μόνο για τους Αγανακτισμένους της πλατείας Συντάγματος, αλλά για τους Αγανακτισμένους ανά το Πανελλήνιο! Και τι σχέδιο! Δεν τους ακούνε καλά έτσι που φωνάζουνε έξω από την Βουλή, λέει, θα καλέσει ο Παπαστόκος αντιπροσωπεία τους να συζητήσουν μαζί στο γραφείο του! Και ταυτόχρονα θα αλωνίσει ο τελευταίος σπόρος του σκατόσογου την επικράτεια!

Με έναν σμπάρο δυό τρυγόνια, λένε: Έτσι θα στοκάρει ο επίορκος πρωθυπουργός  ότι "υιοθετεί και ο ίδιος τα αιτήματα των πολιτών και δεύτερον να αποδείξει ότι δεν φοβάται".

Δεν τις αφήνεις λέω εγώ τις αντιπροσωπείες ρε συ Παπαντρέα, και δεν κατεβαίνεις αφού δεν φοβάσαι και υιοθετείς τα αιτήματα των πολιτών μιά βόλτα στην Πλατεία, να γίνει λίγο "τα σα εκ των σων" και να βαρέσει κάνα σήμαντρο, να ρίξουμε καταμεσήμερο βαρελότα και να τσουγκρίσουμε Ιούνη μήνα κόκκινα αυγά;

Εκβιάζουν πάλι ΔΝΤ και ΕΕ για την δόση

http://www.newsit.gr/files/Image/17-05-11/resized/DANEIO_538_355.jpg

Το διήμερο των διαδοχικών αποχωρήσεων βουλευτών από την νεοφιλελεύθερη συμμορία του πασόκ ήταν αρκετό για να μας δώσει μια εικόνα του πανικού που επικρατούσε στις τάξεις των παρασίτων που λυμαίνονται τους λαούς.

Αμάν, πέφτει η πασόκα, κινδυνεύει η καλή μας μάσα στο Ελλάντα, άκουγες να βογγάει απαξάπαντο το...ταπεινό "εκκλησίασμα" σε τράπεζες και ευρωπαϊκή ένωση. Κατάσταση χεσμεντέν, πλήρης ακράτεια κοπράνων, χάος!

Έτρεχε και δεν έφτανε ξαφνικά το ΔΝΤ, που μέχρι τότε έκανε τον δύσκολο "απαπαπα, δεν σας τον φερμάρουμε τον δάνειο με τίποτα"! Μα πως κάνετε έτσι ρε σεις, άρχισαν ως εκ θαύματος τα χάδια, αφού ξέρετε ότι σας αγαπάμε ρε, δεν θα σας αφήσουμε μόνοι κι΄έρμοι, βουτήξτε αυτά τα ολίγα και αγαπάτε αλλήλους ρε!

Στο ίδιο μοτίβο και η ξαφνική αγάπη του έτερου μεγάλου νταβατζή, της Ε.Ε! Εκεί που δήθεν δεν έπαιζε δόση ούτε με βαποράκι, άρχισε να βρέχει ακατάσχετα υποσχέσεις και ταξιμάκια: Ρε παιδιά, την δόση σας ρε παιδιά! Περιμένουμε με το ρευστό στο χέρι ρε σεις, πότε θα περάσετε να το πάρετε επιτέλους και μας κόπηκε η μέση να κρατάμε; Έλεος ρε παιδιά, πολύ βάρος!

Φόβος και τρόμος μη χάσουν το γλυκό και άνετο νταβατζηλίκι, τα καθήκια που την έχουν πέσει στην φλέβα του κοσμάκη! Και χασούρα γι΄αυτούς δεν σημαίνει πραγματική χασούρα: Και μόνο η υποψία χασούρας, ή το ενδεχόμενο μείωσης του κέρδους είναι αρκετό για να τους τρομοκρατήσει!

Πάρε κόσμε λοιπόν, υπό το καθεστώς πανικού, πάρτε παιδιά αλλά κάντε μας την χάρη να παραμείνεται εκεί που είσαστε εδώ κι΄ένα χρόνο: Στα τέσσερα! Και γαμώ τις αγάπες!

Διάβαζαν οι αγαθοί στις πασοκοφυλλάδες για την μεγαλοκαρδία των σωτήρων μας και κούναγαν με απορία το κεφάλι τους: Μα γιατί τα βάζουν με την κυρία τρόϊκα και την κυρία ΕΕ; Έχταχτες κυρίες και οι δυό τους, μακάρι όλες έτσι....

Μέχρι...χτες όμως!

Έχει και η αγάπη τα όριά της! Αφού είδαν τα σαΐνια ότι καρδάμωσε πάλι η ρουφιαναρία του πασόκ, αφού είδαν απαξάπαντες τις κότες της Κ.Ο πάλι μαντρωμένες στο κοτέτσι τους, και τις αλανιάρες και τις κότες κότες, ε ξανάβγαλαν το κομπολόϊ της βαρυμαγκιάς από εκεί που το είχαν χώσει πρόσφατα και άρχισαν πάλι το τσαμπουκαλέ κι΄ ασήκωτο νταβαντούρι: Ή έτσι, ή δεν έχει γιουβέτσι!

Νάτα πάλι τα παιδάκια τα καλά πάνω στο καταπληκτικό τους όχημα που τους πάει παντού, τον οδοστρωτήρα του  ωμού εκβιασμού!

Ψόφα Έλληνα, εμείς τα λεφτά μας θέλουμε, με τόσα οκτάνια είναι εμπλουτισμένη η καύσιμη ύλη που τον κινεί, απλά νεοφιλελεύθερα πράγματα. Ψόφα Έλληνα και ακούμπα τα όλα σε μας, αφού επιμένεις να πιστεύεις το ευαγγέλιο του φόβου που σου σερβίρουν πασόκ και μήντια.

Πάλι πίσω στο αγαπημένο τους παιχνιδάκι, τον εκβιασμό, οι ντόπιοι και ξένοι λεχρίτες που την έχουν πέσει σε όλον τον πλανήτη με την νέα γαμάτη ιδεολογία του "γύρω γύρω όλοι, στην μέση ο Μανώλης" ή όπως μεταφράζεται επί λέξη: Οι κινέζοι φτιάχνουνε, όλοι οι άλλοι αγοράζουνε, τα κονομάνε οι λίγοι...

Μέχρι πότε; Μέχρι να σηκωθούνε οι πολλοί και να τους κοντύνουν κατά ένα κεφάλι! Και αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Μόνο το πότε δεν γνωρίζουμε ακριβώς.

Αμάν και πότε!