30/12/11

Τα κάνανε γαργάρα οι οικονομικοί εισαγγελείς!

http://de.toonpool.com/user/43/files/justiz_1381265.jpg

Ελληνική Δικαιοσύνη ζεις, εσύ μας οδηγείς!

Δεν πρόλαβαν να γίνουν μούσκεμα από το κλάμα τα μαντήλια των δυο αντιστασιακών οικονομικών εισαγγελέων (που τα βρόντηξαν λόγω "επεμβάσεων στο έργο τους" και γιατί δεν γούσταραν να είναι "εισαγγελείς υπό απαγόρευση και καθ’ υπαγόρευση") και τους τα στέγνωσε στο πι και φι ο περίφημος "της Δικαιοσύνης ο ήλιος ο νοητός"! Ή λέτε νάναι λίγο ανόητος;

Θρίαμβος πάντως!

Τι έγινε; Να, πέσανε οι εισαγγελείς του Αρείου Πάγου με τα μούτρα στην προκαταρκτική εξέταση, μη φύγει κάνας πόντος από της Δικαιοσύνης το καλσόν και της φανεί τίποτα από το κωλομέρι της, και πριν προλάβει ο κόκορας να σκεφτεί καν ότι έχει καθήκον να λαλήσει τρεις φορές, βγάλανε και πορίσματα!

Δεν έγινε και τίποτα, λέει το πόρισμα της...έρευνας, είναι ευαίσθητοι χαρακτήρες οι κύριοι Πεπόνης και Μουζακίτης και τσατίστηκαν λιγάκι κατά την διάρκεια της εκτέλεσης του καθήκοντος. Τόπαν και οι δύο ευαίσθητοι χαρακτήρες όταν βγήκαν χαμογελαστοί από το γραφείο του Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου: Είμαστε λίγο παρορμητικοί ρε παιδιά, δεν υπήρχε επέμβαση στο έργο μας, ούτε υπαγόρευση ή απαγόρευση. Με την πολιτική και την οικονομία παίζαμε σφαλιάρες στον στρατό, κανένα πρόβλημα.

Πήραν πίσω τις παραιτήσεις τους τα παιδιά, και ούτε διαπλεκόμενη γάτα, ούτε διεφθαρμένη ζημιά. Θα αναρωτηθεί τώρα κάνας παράξενος: Πόσα αρπάξανε τα δυό εισαγγελάκια; Ή τι τους τάξανε; Ή με τι μάρκα μπετόν τους απείλησαν ότι θα χτιστούν οι οικογένειές τους στην περίπτωση που ξεράσουν τίποτα ονοματάκια; Γιατί κάτι για ονοματάκια μας είχανε πει στα κάλαντα τα παιδιά. Ευτυχώς που εγώ δεν είμαι παράξενος και δεν αναρωτιέμαι...

Η υπόθεση είναι περισσότερο σοβαρή απ΄ότι φαίνεται, σηκώνει ανάλυση! Δώστε προσοχή!

Δύο λαγοί είχαν την παράξενη συνήθεια να ρεμβάζουν κάτω από ένα δένδρο. Η συμπεριφορά τους παραξένευε τα άλλα ζώα που τους ρωτούσαν τι κάνουν εκεί.

Περνάει η αρκούδα;

-Τι κάνετε ρε σεις Λαγοί εκεί;

-Ε! ...τι να κάνουμε αρκούδα μου; Μασουλάμε το καροτάκι μας, πίνουμε το γάργαρο νεράκι μας, μέχρι να περάσει η κουφάλα ο δικομματισμός να τον πηδήξουμε.

Περνάει ο ελέφαντας.

Γειά χαρά στους αυτιάδες! Τι κα ρε μάγκες λαγοί εκεί;

-Ε! ...τι να κάνουμε ελέφα μας; Μασουλάμε το καροτάκι μας, πίνουμε το γάργαρο νεράκι μας, μέχρι να περάσει η κουφάλα ο δικομματισμός να τον πηδήξουμε.


Μιά του εισαγγελέα, δυό του εισαγγελέα, περάσανε ένα σωρό ζώα από εκεί, μέχρι που πιάνει κάποτε μιά ρουφιάνα ζέβρα τον δικομματισμό και του τα ξερνάει όλα ριγωτά: Βασιλιά όλων των συστημάτων, το και το τα λαγουδάκια! Και όχι τίποτα, αλλά να, καλύτερα να σου βγει το όνομα, παρά ο πάτος, που λέει ο λαός.





Τούρκος ο δικομματισμός! Μια και δύο λοιπόν πάει και βρίσκει τους Λαγούς...

-Τι κάνετε ωρέ λαγόπουλα εκεί;

-Ε τι να κάνουμε Βασιλιά όλων των συστημάτων; Μασουλάμε το καροτάκι μαςμου, πίνουμε το γάργαρο νεράκι μας, έ...λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα...



Κεντρική ιδέα;

Ούτε για χαβούζα, ούτε για βόθρος προσφέρεται αυτή εδώ η χώρα. Στην καλύτερη των περιπτώσεων, μόνο για ανέκδοτο....

 

Πούτιν: Οξώφσκι ο αγιοσώφ Εφραίμοβιτς από την Γκουλαγκορυδαλλόφσκαγια

http://www.skai.gr/files/temp/DAB1F5F15B074F411E7EED43149299CE.jpg



Να βγάλετε τον Άγιο Άνθρωπο, τον κύριο Εφραίμη, από την στενή, να απελευθερώσετε την Ορθοδοξία από τα δεσμά της. Με αυτά τα σταράτα λόγια τα έχωσε η ηγεσία του Κρεμλίνου στην ηγεσία του έτερου παραρτήματος της Ορθοδοξίας, στην σχεδόν καθολική αλλά πέρα ως πέρα ορθόδοξη τρόϊκα της κυβέρνησης της τρόϊκας.

Έχουμε πολλά κοινά σημεία η Ρωσία και η Ελλάδα, είπε ο Πούτιν. Όλη η πολιτική μαφία κυκλοφορεί ελεύθερη και στις δύο χώρες, στην Ρωσία μάλιστα δεν χρειάζεται ούτε βουλευτική ασυλία ούτε παραγραφές. Προηγμένη τεχνολογία βλέπετε.

Να συμπορευτεί λοιπόν η Ελλάδα με το λαμπερό αστέρι των δυο αστεριών σε συσκευασία ενός (Πούτιν-Μεντιέντεβ) και να αμολύσει τον άνθρωπο της Μονής και της Προσευχής, να πάει στην ευχή του Βάτου του Παιδιού και όπου αλλού τον βγάλει το αλισιβερίσι του με την Εξουσία.

Ελλάς-Ρωσία-Ορθοδοξία λοιπόν, και αν σας ενοχλεί αυτό το τρομερό ντάγκα ντούγκα στο βάθος, μην τα παίρνετε στο κρανίο, καμπάνες είναι.

Και τι είναι αυτή η τρομερή μπόχα ρωτάτε;

Λιβάνι φυσικά....

ΠΑΣΟΚ: Σοσιαλιστικό σελφ σέρβις. Εκτός ενιαίου μισθολογίου οι δημοσιογράφοι των ΜΜΕ του δημοσίου τομέα

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjSFAOwTMKk7SLj7P_BQHHlKWgnMTmHdjZQSvDSrGWeeoIfO_rF-YN7OFkWZ4pfYtmQwm2vJjYfqYlajRv-wDyS4XKNxArMOLOnRbZoRA6hBFoNLJfT0kLVY1WA1-NMXJ8ak54vOAJfng/s1600/%25CE%25B5%25CE%25BB%25CE%25BB%25CE%25B1%25CE%25B4%25CE%25B1+%25CF%2584%25CF%2581%25CF%258E%25CE%25B5%25CE%25B9+%25CF%2584%25CE%25B1+%25CF%2580%25CE%25B1%25CE%25B9%25CE%25B4%25CE%25B9%25CE%25AC+%25CF%2584%25CE%25B7%25CF%2582.jpg


Η Ελλάδα μπορεί να κάνει ότι θέλει με τα παιδάκια της, το πασόκ πάντως τα "δικά του" δεν τα τρώει! Δεν είναι μαλάκας το πασόκ, να κόψει τον κορμό που τον στηρίζει, μη λέμε τώρα ότι θέμε. Τι τους έχωσε τόσους δικούς του λεχρίτες στην πασοκοκρατική τηλεόραση, για να τους πετσοκόψει την σοσιαλιστική τους μάσα και να τους χαλάσει την κομματοσκυλική τους ζαχαρένια; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα!

Μπορεί να προκύψει κάποιο ελαφρύ ζόρι ελέω Μόσιαλου (ο Τίποτας, του Τίποτα, τον Τίποτα, ω Ντιπκαθολουτίποτα), αλλά αφού το ξεσκίσουμε στην απεργία κατά το καυλούν (θκο μας το μαγαζί, ότι θέλουμε το κάνουμε), αφού τα βάλουμε με τον πράσινο ήλιο γιατί πάει να περάσει και για μας τα μέτρα που ξεσκίζουνε όλους τους άλλους (και τα οποία υπερασπιζόμαστε εμείς σαν το σπίτι μας), ε τα ματαξαναβρίσκουμε κάποτε, τι τον σηκώνουμε τόσο καιρό μαζί τον ήλιο, σίγουρα ναι; Και διαβάζουμε επιτέλους σήμερα στην πασοκοφυλλάδα, Τα Νέα:

Και αναστολή του φόρου στην τηλεόραση

Εκτός ενιαίου μισθολογίου οι δημοσιογράφοι των ΜΜΕ του δημοσίου τομέα

 

Όχι παίζουμε! Στα γήπεδα (και στα σχολεία, και στην δουλειά, και στην αγορά, και παντού) η Ελλάδα αναστενάζει, οι κομματοκοπρίτες του πασόκ τσιγάρο, καλαμπούρι και χαρτί...

Τον τροχό ρε γαμώτο! Τον ρουφιάνο τον τροχό που δεν λέει γυρίσει ακόμα! Που δεν λέει να γυρίσει, αν και έχει ο φτωχούλης τέτοιες...σηκωμάρες! Αλλά που θα πάει; Κάποτε θα γυρίσει! Και τότε να δείτε...κέφια!

 

Έλληνας: Μαγκιά να σου αλλάζουν τα φώτα και εσύ να μην αλλάζεις καθόλου

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhCyHEloM7pWe8eSBTggWBriRtOe23uxfL-NFePqgR1gi5tk6-A1wX7YGOc4bF1aQcdjEjEReVaXH4VS69_KA-6QTSm8OJ9OClZYQNS8wpA-kX2b6nARIb0jh-2M0ASCmXeHS7EfWkEH0c/s1600/desperation2.jpg


Τι ανεργία και τι αναδουλειές μου λέτε ρε σεις; Θα την σκίσει την γάτα ο εκλεγμένος από την Βρυξέλλα πρωθυπουργός μας, ο "ουδέτερος" Παπατράπεζας! Ούτε δέκα, ούτε εκατό, ούτε βόας, ούτε κροταλίας, αλλά πάνω από 150.000 θέσεις εργασίας μας τάζει ο καπετάνιος του θλιβερού πλοίου των τριών θανάσιμων αμαρτημάτων και μάλιστα φαστ τρακ, πατ κιούτ στους επόμενους τρεις μήνες!

Εκλογές ante portas, το παπατζηλίκι ξαναγεννιέται από τις στάχτες του, το τυράκι ξαναβρίσκεται στην παλιά γνωστή του θεσούλα μέσα στην φάκα, και η μασέλα του μεγάλου Μαλάκα του πέφτει ως τα γόνατα από θαυμασμό: Πωπω εξήγα ο σωτήρ, ο Παπαδήμος!

Τα συνήθη:

Καταστρεφόμαστε!
-Μπα μη φοβούσαστε, υπάρχουν και καλά παιδιά...
Μα εσείς το λέγατε.
-Ναι, αλλά τώρα ξελέμε! Τώρα τελείωσε το καταστρεφόμαστε και αρχίζει το σωζόμαστε.
Άντε!
-Εμ!
Και από λεφτά;
-Ε λες να μην υπάρχουνε;
Σώπα!
-Σωπαίνω...

Τάζει θέσεις εργασίας και όποιος...αντέξει ο πρωθυπουργός πασών των Τραπεζών, τάζει κυβέρνηση  μαζί με αντιπολίτευση ο Σαμαράς, τάζει Ανάσταση του Λαζάρου το πτώμα του πασόκ, τάζει ανάκαμψη μετά από τριάντα τέρμινα η Κομισιόν, τάζει μελλοντική ευτυχία και αγνή αγάπη η ακρίδα των μήντια, λέτε ρε να έχουμε σωθεί και να μη το έχουμε πάρει χαμπάρι;

Μάλλον...

Αλλιώς δεν εξηγείται το διαπλανητικό φαινόμενο της γενικής, σχεδόν απόλυτης ΑΦΑΣΙΑΣ της ελληνικής κοινωνίας. Μια κοινωνία που κατάφερε να κοντράρει την απίστευτη επίθεση που δέχεται εδώ και δύο χρόνια από την Ακρίδα του Ξετρελλαμένου Κεφάλαιου με έναν και μόνο στρατηγικό...ελιγμό: Την άνευ όρων παράδοση μετά από μιά φανταστική πατείς με πατώ σε άτακτη υποχώρηση!

Αλλά όλοι εμείς που βαυκαλιζόμαστε ότι βρισκόμαστε κάπου στην μέση του τούνελ, έχουμε πολύ αγγούρι ακόμα να καθήσουμε πάνω του! Ούτε στην αρχή της σεμνής αυτής τελετής δεν βρισκόμαστε! Και που αλλού να βρισκόμασταν, αφού έχουμε καταφέρει να μην έχει αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ μετά από δύο ολόκληρα χρόνια ΚΟΛΑΣΗΣ;

Τί-πο-τα!

Οι ίδιοι ξεσκισμένοι στην εξουσία...
Οι ίδιοι ξεσκισμένοι στην αξιωματική αντιπολίτευση (συγκυβερνούνε κι΄όλας)....
Οι ίδιοι λεχρίτες στα κανάλια και τις φυλλάδες....
Οι ίδιοι κομματοσκυλοκοπρίτες στον κυβερνητικό συνδικαλισμό....
Οι ίδιοι ξεφτυλισμένοι στα πόστα και στην χαψαφουμαμάσα...
Οι ίδιοι πουλημένοι στην δικαιοσύνη....
Οι ίδιοι κουφαλοξεφτύλες στην εκμετάλλευση και στην  εργοδοσία....
Οι ίδιοι εκφυλισμένοι, βολεψοτακτοποιημένοι, φακελακοραγιαδισμένοι, ηλίθιοι πολίτες-θύματα-θύτες σε πόλεις και χωριά....

Και πως να αλλάξει κάτι έτσι ξαφνικά; Να κάνουμε άλλον λαό μεταγραφή, έναν με έφεση στην επανάσταση στην κόντρα, να έρθει να φέρει τα πάνω κάτω; Και πως θα γίνει αυτό, όταν έχει λήξει η μεταγραφική περίοδος; Και που θα βρούμε τα λεφτά;

Κακά τα ψέματα φίλαθλε αναγνώστη, περίοδο πολιτισμιακής παρακμής περνάμε, φουλ μέταλ σήψη! Τα χειρότερα προϊόντα που έβγαλε ποτέ το γαμημένο καπιταλιστικό σύστημα είμαστε, ότι εμείς οι ίδιοι σπείραμε τόσες δεκαετίες, θερίζουμε τώρα.

Γιατί δεν είμαστε μόνο υπεύθυνοι για την γέννηση του μεγαλύτερου πολιτικού τέρατος που γνώρισε ποτέ αυτή η χώρα. Δεν είμαστε μόνο υπόλογοι που το θηλάσαμε και το νταντέψαμε, που το γιγαντώσαμε με τον ιδρώτα και το αίμα μας, που καβαλήσαμε πάνω του και το οδηγήσαμε σε απίστευτα πογκρόμ κατά του συνόλου στο όνομα του δικού μας συμφέροντος. Ας μη ξεχνάμε ότι εμείς είμαστε και αυτοί που το κρατάμε στη ζωή με την ανοχή μας, με το "δεν βαριέσαι" μας, με το "θα δούμε" μας, με το "δεν γαμιέται" μας.

Γιατί δεν λέει να αλλάξει τίποτα σε τούτον τον χτικιάρη τόπο; Ρωτάτε κι΄όλας; Γιατί δεν λέμε να αλλάξουμε εμείς! Που να γίνει κάτι σε τούτον τον Γολγοθά, όταν έχουμε μείνει εμείς οι ίδιοι;

Τι; Ή αλλάζουμε, ή βουλιάζουμε; Μπα. Μόνο το βουλιάζουμε παίζει σαν προϋπόθεση αλλαγής, ο δικομματισμένος Μαλάκας δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ από μόνος του. Το βουλιάζουμε η μοναδική προοπτική για κάποια μελλοντική πραγματική αλλαγή λοιπόν, και δόξα τω Θεώ καλά βουλιάζουμε. Αυτό που μένει ακόμα, είναι να φτάσουμε στον πάτο πάτο. Και αφού μπορούμε ακόμα να ακούμε τους Παπουτσήδες να μας λένε στα κανάλια "Καλή Χρονιά, μη κάνετε έτσι, μπόρα είναι και θα περάσει" και να μη τους κάνουμε σηκωτούς από τα σπίτια τους, ε δεν έχουμε ακόμα φτάσει κάτω κάτω. Καλή Πτώση λοιπόν και Χρόνια Πτωτικά...