11/12/14

Δήμας ή τα τανκς


Φωτό: Από την προετοιμασία του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας: Εδώ στην εύκολη άσκηση "υπογράφω όπου μου λένε".


Με ζώνουν μαύρα φίδια! Προσπαθεί μεν ο Σαμαράς γιά τους 180, αλλά δύσκολα τα πράγματα. Ναι, δύσκολα τα πράγματα παιδιά. Πέφτει παραδάκι στη ζούλα, πέφτουν υποσχέσεις, πέφτουν πιέσεις και δημόσιες χέσεις, πέφτει προπαγάνδα στα μήντια, να τρώει ο Γκαίμπελς και στο παιδί του να μη δίνει, μόνο τα απαραίτητα κουκιά δεν λένε να πέσουν και μας τρώει η αβεβαιότητα και η ανησυχία. Μια στιγμή ρε. Δηλαδή τι φταίμε εμείς, ένας ολόκληρος λαός, που δεν στέκεται στα καλά του αυτό το κωλοκοινοβούλιο, να κάτσει κάτω και να βγάλει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να ευφρανθούν οι Αγορές, να πάρει το Χρηματιστήριο τα πάνω του και να σωθεί η χώρα; 

Μα τι παράξενοι αθρώποι αυτοί της Αντιπολίτευσης ρε παιδιά; Αφού βλέπουν ότι οι Αγορές γουστάρουν Δήμα, γιατί στριτζώνουν τότε τα ποδάρια τους;  Μα να μην νογάνε, ότι το πάνε το κάθε "Δήμας" (και τα παρεμφερή του "Παπαδήμος" κτλ) τα παιδιά και δεν μπορούνε να λειτουργήσουνε άνευ; Μα δεν βλέπουνε τι βουτιά κάνει από απελπισία το Χρηματιστήριο στο κενό όταν προκύπτει δημαλειψανδρία; Μα δεν βλέπουν τι ταραχή και ψυχολογικό περαδώθε πέφτει στους αγωνιστές του MEGA, να υποφέρει ολόκληρος Πρετεντέρης και να τρέμει ολόκληρη Τρέμη; Μυστήρια πράγματα...

Η υπόθεση εκλογής νέου Παπούλια στην θέση του Παπούλια είναι υπόθεση ζωής και θανάτου. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν επιτέλους οι Ανεξάρτητοι -όλων των αποχρώσεων- της Βουλής και να αναλάβουν επιτέλους τις ανευθυνότητές τους. Και να διαλυθούν επιτέλους γιά το καλό του έθνους οι ΑΝΕΛ και η ΔΗΜΑΡ, αντί να διασπάζονται γιά το θεαθήναι κατά το καυλούν. Οι Αγορές γουστάρουν Δήμα, τελεία και παύλα. Τον πάνε τον άνθρωπο, τους κάνει, τους τσουλάει. Γιά ελάτε εσείς στην θέση τους. Τι θα κάνατε, αν ήσαστε Αγορά και θέλατε οπωσδήποτε τον Άλφα και το σαμαροβενίζελο σας σέρβιρε έναν Γάμα; Και ύστερα σας πλάκωναν στις εκλογές και συναφείς κρυάδες, όπου καλείται να μιλήσει ο μαλ....ο κυρίαρχος λαός; Τι σας πιάνει ανατριχίλα; Εμένανε να δείτε!

Ο Δήμας δεν είναι όποια-όποια ποσότης κυρίες και κύριοι. Ο Δήμας έχει περάσει μάλιστα και από Επιτροπή. Τέτοια μεγαλεία. Μιλάμε γιά υπέρ αναγκαία διά τσι Δανεισταί ποσότης. Η εκλογή του δεν έχει κόκκαλα. Τον καταπίνεις, άμα θες ή αγαπάς τον τόπο, αμάσητον με την μία. Διακόσια παληκάρια να τον ψηφίσουν και τελείωσε. Πανεύκολο. Ακόμα και άμα δεν σου "καθήσει" το ματσάκι, το πας γιά 180 ψήφους στην παράταση και άμα είναι ακόμα ισόπαλο, βαράς πεναλτάκια. Πάλι με 180 ψήφους. Μέχρι εκεί καλά. Μετά αρχίζει το δράμα των Δανειστών, των Αγορών, του Χρηματιστηρίου Αθηνών, άρα και του Έθνους: Μετά πάμε σε εκλογές! Όχι επειδή το έκανε έτσι η φύση και αρέσει να μεταβολίζεται με αυτόν τον τρόπο η ρουφιάνα η πολιτική, αλλά επειδή κάτι τέτοια κρύα προβλέπει το μαλακισμένο καταστατικό.

Εκλογές;

Εκλογές;

Είστε στα καλά σας ρε;

Τώρα που...καρφωθήκαμε στις θέσεις μας και γίναμε από "μόνο", "στέρεο", και φτάσαμε στην άλλη άκρη του τούνελ και αναγκαστήκαμε να φορέσουμε από το εκεί άπλετο φως γυαλιά ηλίου και είμαστε έτοιμοι να σαρώσουμε τα βιοτικά επίπεδα και φέρτε μας την Γερμανία, τώρα εκλογές ρε; Μα πάτε καλά ρε; Να πέσει ο Σύριζας πάνω μας και να μας φλομώσει στην Δικτατορία του Προλεταριάτου και να τρέχουμε και να μη φτάνουμε; Τώρα που καταφέραμε να πληρώνουμε τα λυσσακά μας -έχουμε δεν έχουμε- σε 100 έως 100.000 δόσεις; Τώρα που χτυπήσαμε διάνα πρωτογενές πλεόνασμα και φούλαρε η οικονομία και δεν βρίσκουμε υπαλλήλους και εργάτες και αρχίσαμε να κάνουμε εισαγωγή από την υποβαθμισμένη Ολλανδία; Τι; Δεν πήρε μπροστά η Οικονομία και η ανεργία ακόμα στα ύψη; Ε, δεν είπα τίποτα άλλο: Έτοιμοι να πάρουμε μπροστά είμαστε, στο τσαφ. Έναν Δήμα παίρνουμε μόνο ακόμα στο λεωφορείο και φεύγουμε.

Δεν είδατε τι είπε γιά το θέμα Δήμα αυτή η εκπρόσωπος της γαμημένης της Κομισιόν χτες; Βγαίνει η -αγάμητη μάλλον αυτή- κυρία στο γυαλί και αρχίζει το αχνοσιροπάτο κουραμπιεδομελομακάρονο: Έχταχτος κύριος αυτός ο κύριος Δήμας, και γαμώ τσι υποψήφιοι. Και έτσι μόνο διασώζεται η διάσωση της Ελλάδας και εύγε στο σαμαροβενίζελο διά τούτηνα την καταπληχτική υποψηφιότης.

Τώρα μη σας πάει στο πονηρό ο νους. Μόνο περί ανάμειξης στην εσωτερική πολιτική της υπόδουλης χώρας δεν πρόκειται, να τα πείτε αλλού αυτά που ξέρετε.

Οι στιγμές είναι κρίσιμες αγαπητοί κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι των Δανεισ....εεε του Ελληνικού Λαού. Ο Δήμας είναι ο μοναδικός μονόδρομος που οδηγεί στην Νιρβάνα της Διάσωσης και της Ευημερίας. Και ο Δήμας είναι όπως ο προκάτοχός του, αρτιμελής. Τίποτα δεν του λείπει. Μπορεί κι΄αυτός να υπογράφει τροϊκικά Προεδρικά Διατάγματα ταυτόχρονα και με τα δύο του κουλ....εεεε χέρια.