23/1/12

Οι "κοινωνικοί εταίροι" θα το ξαναρισκάρουν!

http://a.media.newsbomb.gr/items/cache/e33ee63220917e02e413bfda293bc8b6_XL.jpg?t=943912800



Την Τετάρτη θα μπουκάρει ξανά το ΠΑΜΕ στα γραφεία της ΓΕΣΕΒΕΕ γιά έλεγχο των σημειώσεων της πασκε και δακε στα πλαίσια του κοινωνικού διαλόγου άνευ κοινωνίας, συμφώνησαν σήμερα το απόγευμα οι εκπρόσωποι της εργοδοσίας και οι εκπρόσωποι της εργοδοσίας, ΣΕΒ και ΓΣΕΕ.

Άγνωστη η στάση της Αυτόνομης Παρέμβασης, μπορεί να είναι και στάση Σίδερα. Η ΓΣΕΕ έκανε λόγο για κόκκινες γραμμές, άρα μπορούμε να περιμένουμε πάρα πολύ άσχημο πλάκωμα για τα εργατικά δικαιώματα και άλλες κόκκινες γραμμές.

Πάντως τα μιστά οδεύουν ολοταχώς προς πάγωμα και αυτό είναι το μικρότερο ανάχωμα που προτίθεται να υπερπηδήσει με χαρακτηριστική άνεση ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Παναγόπουλος.

Η δήλωσή του "την εθνική συλλογική σύμβαση εργασίας θα την υπερασπιστούμε μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός μας" οδήγησε σε τρομερή πτώση του διπλού στο ματς

ΕΘΝ. ΣΥΛΛ. ΣΥΜΒ. ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ - ΕΘΝ. ΣΥΛΛ. ΣΥΜΒ. ΜΕΝΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ

(Η bet and win δίνει στο διπλό μιά μούτζα στο ένα ευρώ)

Κυκλοφόρησε η λίστα των ευσυνείδητων και νομοταγών βουλευτών και υπουργών του πασόκ!

http://view.stern.de/de/picture/1945274/wei%DFe-tauben-Animal-510x510.jpg

Σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την δημοσίευση λιστών μεγαλοφειλετών του Δημοσίου και την καραδημοκρατική διαπόμπευση των "κακών", δημοσιεύουμε την πρώτη λίστα βουλευτών και υπουργών του πασόκ οι οποίοι είναι εντελώς αθώοι και δεν αμάρτησαν ποτέ, και εύγε τους που είναι παράδειγμα προς μίμηση μέσα σε μιά χώρα που κυλιέται στον βούρκο της Ιπποκράτους και της Συγγρού και σε άλλους βούρκους.

Μετά από επίπονες και επίμονες προσπάθειες καταφέραμε να φτιάξουμε αυτήν την λίστα, η οποία έρχεται να γκρεμίσει τον μύθο της διαφθοράς και διαπλοκής στο μοναδικό κόμμα που κατάφερε να κάνει τόσο τέλεια ορθοπεταλιά πάνω στην Εξουσία, αν και σαφώς αντιεξουσιαστικό.

Από τους 159 βουλευτές που εξετάστηκαν εξονυχιστικά (εξετάστηκαν εξονυχιστικά και οι αποχωρήσαντες), εξετάστηκαν...

ιδιαίτερα εξονυχιστικά: όλοι.

Από αυτούς τους όλους ευρέθησαν...

καθαροί: κανένας
πεντακάθαροι: κανένας
βιολογικά καθαροί: όλοι


Τα αποτελέσματα της έρευνας αμφισβητήθηκαν έντονα από κύκλους εισαγελλέων με κόλλημα στα οικονομικά, οπότε αναγκαστήκαμε να επαναλάβουμε την έρευνα, τι να κάναμε; Τα αποτελέσματα είναι συνταρακτικά έως και γαμώ τα αποτελέσματα! Οίτη! Εεε...Βελούχι! Εεε...Πεντέλη! Όχι, ήτοι:

Συγκεντρωτικά αθωότητας της ΚΟ του πασόκ

Εξετάστηκαν: 159 σύν η Έλσα Παπαδημητρίου, καλή κοπέλλα.

Εξ αυτών αθώοι: Ολοινοί τους! Μηδενοκανένανε εξαιρουμένου.
Εκ των αθώων διακρίθησαν ιδιαίτερα ως προς την λευκοπεριστερικήν των πλευρά: Όλοι
Ποσοστόν αμφιβολίας: Ανύπαρκτον
Φταίξανε για όλα: Οι άλλοι


ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ


ΑΘΩΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ (όλοι)



<< 1 2 3 4 5 6 7 8 >>