6/3/16

Free Christoforakos



Λευτεριά στον λαϊκό αγωνιστή Μιχάλη Χριστοφοράκο! Όχι ότι είναι μέσα στη Στενή το παληκάρι, αλλά έτσι γιά τα όμορφα και γλυκά μάτια της δοξασμένης ελληνικής δικαιοσύνης ρε γαμώτο.

Ωραία πράματα διαβάζουμε (τζάμπα παρακαλώ) στο διαδίκτυο κυριακάτικα αγαπητοί φίλαθλοι της περήφανης ελληνικής δικαιοσύνης, με μικρό δέλτα, μη μας περάσουνε και μαλάκες ντε. Απαλλαγή του καρααθώου και αδικομεταναστευμένου τέκνου της Αθήνας και του Μονάχου, Μιχαλάκη Χριστοφοράκου, επάγγελμα αθώος, από την κατηγορία της απάτης και της δωροδοκίας ζήτησε ο περήφανος εισαγγελέψ Στέλιος Κωσταρέλλος, και γαμώ τους εισαγγελείς.

Μιά χαρά παιδί γιά τον Κωσταρέλλο ο αξιότιμος κύριος Χριστοφοράκος, άλλο που άμα τον πιάσεις με γάντι, πρέπει μετά να το πετάξεις στα σκουπίδια και να αναρωτηθείς αν ένας ακρωτηριασμός των άκρων θα ήταν η πιό υγιεινή λύση. Πιό αθώος άνθρωπος δεν έχει κατηγορηθεί ποτέ τόσο άδικα και μοβόρικα όσο ο Χριστοφοράκος, λέει. Άδικα την κοπάνησε από τη χώρα νύχτα, γιά να μην τον πιάσουνε άνευ άλλης αιτίας, εξόν της κακίας και της ζήλειας. Και άδικα σκίστηκε το ανώτατο γερμανικό δικαστήριο να τον γλυτώσει δυό φορές από τα δόντια της...δικαιοσύνης, προφασιζόμενο κάτι μεταξύ ανέκδοτου και ξερατού.

Κατά τον επιφανή ήρωα του Δικαίου και άλλων ειδών χαρτιού υγείας που κυκλοφορούν στις δικαστικές αίθουσες της Επικράτειας, Κωσταρέλλο, μπορεί ο Χριστοφοράκος να τα ακούμπησε σε μέλη των συμμοριών Πασόκ και ΝΔ, αυτά τα ψωροεκατομμύρια, αλλά όχι και να λάδωσε ο άνθρωπος. Άλλο λάδωμα, άλλο δωρεά. Αλλά εδώ που φτάσαμε, όλα να τα περιμένεις. Να δωρίζεις εσύ δέκα εκατομμύρια και ο άλλος που τα παίρνει, να αισθάνεται ότι τον λαδώνεις. Αίσχος. Και μετά λένε, κάνε το καλό και ρίξτο στον γιαλό. Ουστ ρε! Ακούς εκεί ούτε ένα ευχαριστώ.

Ευτυχώς που υπάρχουν κάτι Κωσταρέλλοι και βάζουνε τα πράγματα στη θέση τους: Ούτε λάδωμα υπάρχει στην Ελλάδα, ούτε αγορασμένοι πολιτικοί, ούτε κόμματα που τρώνε με δέκα μασέλες. Αθώος ο κατηγορούμενος, αθώες και οι Ζήμενς, παρθένα και η χοντρή Σβετλάνα που κάνει πιάτσα γιά την τιμή των όπλων Πατησίων και Ιππολύτου, Κολιάτσου μεριά.

Ένα δεν μπορώ να καταλάβω, και αν διαβάζει Βραχόκηπο ο ρεζίλης ο Κωσταρέλλος, να τσακιστεί να μπει μέσα και να μου πει: Διατί είχε πει ο συνήγορος του ήρωα Χριστοφοράκου, όταν ο πελάτης του την είχε κοπανήσει γιά Γερμανία, ότι έπρεπε να γίνει η κοπάνα, διατί αν άνοιγε ο Μιχαλάκης τον στόμα του και έπαιρνε η μπάλλα κάτι κουφαλίτσες πολιτικούς, αποχαιρετούσε βιαίως, αλλά άνευ βαϊων και κλάδων τα εγκόσμια ο αξιαγάπητος κύριος Χριστοφοράκος και κρίμα να πήγαινε στο άνθος της ηλικίας του ένα τόσο καλό παιδί;

Άμα πήγαινε γιά διάκος αυτός ο Κωσταρέλλος, θα είχα μαζέψει όλη την ομάδα και θα είχαμε πάει στον ναό, να τον ξεπατώσουμε στα ΑΝΑΞΙΟΣ. Τώρα που δεν πάει γιά ιερωμένος τι κάνουμε;


Δεν κρατιέται ο Τσίπρας: Μετά το προσφυγικό λύνει και το ουκρανικό




Εγώ τον πήγαινα από την αρχή αυτόν τον Τσίπρα! Μιλάμε γιά διαπλανητικό ΘΑ. Σου το χώνει σαν νάσαι από βούτυρο. ΘΑ και κάτω! Θα σκίσω μνημόνια. Θα σκίσω την Τρόϊκα. Θα σκίσω τη διαπλοκή. Θα σκίσω το αμαρτωλό παρελθόν. Θα σας ΘΑψω όλους σας, που με ψηφίσατε κουφάλες.

Δεν το κάνει από έλλειψη οράματος ο άνθρωπος. Το κάνει απλά από έλλειψη χαρακτήρα και από παντελή έλλειψη άλλων ικανοτήτων, εκτός του προαναφερθέντος ΘΑ. Με το θα και με το θα φτάσαμε αισίως εδώ που βρισκόμαστε. Αφού έσκισε Θεούς και Δαιμόνους, Τρόϊκες, Μνημόνια, ΔΝΤ, άρχισε να πραγματοποιεί ένα ακόμα σπουδαίο θα: Θα λύσω το προσφυγικό.

Ε, το λύνει, Πως; Όπως λύνει ένας κοντός το πρόβλημα "πως περνάω ένα καλώδιο από το σαλόνι στην κρεβατοκάμαρα χωρίς ηλεκτρολόγο": Με μερικές τρούπες στους τοίχους με μπακεντντέκερ, περίπου στα 1,70 μέτρα. Να μπορείς να απλώσεις και κανιά μπουγάδα στο καλώδιο ντε. Ε, κάπως έτσι και το προσφυγικό. Μπα, αθρώποι είναι και οι ευρωπαίοι ηγέτες, θα συγκινηθούνε με τσι πρόσφυγοι, σκέφτεται. Και αν δεν συγκινηθούνε με τσι πρόσφυγοι, θα συγκινηθούνε με το δύσμοιρο το Ελλαδιστάν, που είναι ανίκανο, να μοιράσει δυό γαϊδάρων σανό και που να μοιράσει τρόφιμο και διαμονή σε τόσες χιλιάδες πρόσφυγοι, λέει. Ε, κάποτε θα τσι πιάσει τσι ευρωπαίοι το φιλότιμο και θα βάλουν χέρι βοήθειας, λέει. Να κάνουμε εμείς το καθήκον μας σαν χώρα και σαν άνθρωποι, και μετά θα βοηθήσει και η υπόλοιπη μαρμάγκα, λέει.

Ακούει αυτή η σκύλα η αυστριακιά υπουργός εσωτερικών και σκάει στα γέλια: Μα νάναι τόσο στόκος ο έλληνας πρωθυπουργός και να πιστεύει πράγματι όλα αυτά που ψεκάζει στα μήντια, σκέφτεται. Την είδα τις προάλλες στην γερμανική τηλεόραση και έπαθα την πλάκα μου. Κυρία σκύλα, τη ρωτάει ο εκφωνητής, τι έχετε να πείτε γιά την τραγική κατάσταση των προσφύγων στα ελληνοπουγουδουμουικά σύνορα; Σφίγγεται η σκύλα και λέει: Η πολιτική του "περάστε αξιότιμοι πρόσφυγοι, το πλούσιο μέρος της ΕΕ σας περιμένει ανυπόμονα" πρέπει να τελειώσει.Τα βουτάει ο εκφωνητής στο κρανίο, της χώνει ένα βίντεο φρίκη από τα σύνορα, να το βλέπει η Κομισιόν και να ρέβει από συγκίνηση στο κλάμα και επαναλαμβάνει την ερώτηση. Το και το κυρία σκατόκαρδη σκύλα, τι έχετε να πείτε τώρα γιά το θέμα; Τι απάντησε το αυστριακό πολιτικό απόβλητο;  Η πολιτική του "περάστε αξιότιμοι πρόσφυγοι, το πλούσιο μέρος της ΕΕ σας περιμένει ανυπόμονα" πρέπει να τελειώσει.

Κάπως έτσι σκέφτονται και οι υπόλοιποι ευρωπαίοι ηγέτες: Ρε τι ωραία που λύνει ο Τσίπρας το προσφυγικό. Σωστά. Όλα τα λύνει ο Τσίπρας. Από σταυρόλεξο μέχρι κορδόνια από σαγιονάρα. Και αν χρειαστεί να λύσει πρόβλημα που αφορά ΕΕ και Ευρώ, είναι έτοιμος να λύσει και τον Γόρδιο Δεσμό. ΕΕ και Ευρώ υπεράνω όλων για τον Αλέξη. Δώστου Ευρωζώνες και Ευρωνομίσματα και πάρτου την ψυχή. Ε, αφού το ξέρω εγώ, να μη το ξέρουν οι ευρωπαίοι ηγέτες; Σου λένε, γιά την τιμή και τα γλυκά μάτια της ΕΕ και του Ευρώ...έλυσε ο Τσίπρας ένα ολόκληρο δημοψήφισμα από ΟΧΙ σε ΝΑΙ, με το προσφυγικό θα κωλώσει; Και να δείτε τι πλάκα σπάνε με τις κραυγές απόγνωσης από Ελλάδα μεριά. Μη κάνετε έτσι ρε παιδιά, λένε, αφήστε εσείς πρώτα να τιγκάρει φουλ με προσφυγιά η χώρα σας και να δείτε μετά εσείς, πως βρίσκουμε εμείς καιρό, να σας γράψουμε κανονικά στα απαυτά μας.

Το παραμύθι που θέλει την Ελλάδα ή μέλος της ΕΕ ή τέζα στο καναβάτσο πάει σύννεφο. Συμφέρει βλέπετε. Και τους σαπίτες της κυβέρνησης και τα σαπάκια των Βρυξελλών. Και η τραγωδία των προσφύγων, όπως και η τραγωδία της χώρας μας συνεχίζεται. Μιά χώρα στην οποία δεν έχει όρεξη να έρθει κανένας. Ούτε ο πρόσφυγας που θέλει να σωθεί από την θηριωδία του Ισλαμικού Κράτους. Το μόνο έγκλημα που έχει διαπράξει αυτή η χώρα, είναι ότι παραμένει μέλος της ΕΕ και βρίσκεται ακριβώς στην πόρτα της. Και στο ότι είναι σαφώς ευκολότερο να μπεις από Τουρκία στην Ελλάδα, απ΄ότι από Τουρκία σε Λουξεμβούργο.

Και μιά που αναφέραμε την Τουρκία, ας ρίξουμε και μιά ματιά στην νέα ατζέντα του Σουλτάνου, Ταγίπ του Α΄. Πολύ χαλάστρα στα σχέδια του καραδημοκράτη τούρκου πρωθυπουργού οι τελευταίες εξελίξεις πράγματι. Γιατί εκεί που την είχε στήσει ο μπαγασάκος ο Ερντογκάν και απειλούσε Ευρώπες και Δαιμόνους με το δάχτυλο στην...προσφυγιά, ή μας δίδετε κώλον ή τους αμολάμε όλους μέσα, κάνει η Βρυξέλλα μιάν καταπλήκτική ντρίπλα και τον αδειάζει σα νάτανε σταματημένος. Ζητάς μιλιούνια και βίζες και του πουλιού το γάλα σουλτάνεμ, γιά να κρατήσεις τα δύσμοιρα τα συριάκια στην χώρα σου; Ε, κλείνουμε το ελληνικό σύνορο Ταγίπ και δε πα να ανοίξεις εσύ όσο ελληνοτουρκικό σύνορο γουστάρεις, μάγκα μου. Στα παπάρια μας.

Μεγάλη χαλάστρα στα σχέδια του και γαμώ τους δημοκράτες τούρκου πρωθυπουργού, που έφτασε ξαφνικά στο "ούτε δέκα και καρτέρει, ούτε καν δέκα και στο χέρι". Θα πείτε τώρα, μη τον πιάσει τον σουλτάνο το τούρκικο και αφού δεν του κάθεται η Ευρώπη γιά πίπες, να στρέψει σε κάποιο άλλο πιό κοντινό και...βολικό κράτος την προσοχή του και ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου και δεν προλαβαίνει η Φρόντεξ ούτε προς νερού της να πάει. Ε και; Εκατό χιλιάδες καλοί παντού χωράνε. Με κάτι τύπους α λα Πρετεντέρη όμως πως την βγάζεις....