20/12/11

Κυβέρνηση: Το παίξαμε στάνταρ ένα το έλλειμμα και ήρθε διπλό!

http://www.op-marburg.de/var/storage/images/op/nachrichten/panorama/hessen/weltuntergangspropheten-liegen-auch-2011-daneben/16480874-1-ger-DE/Weltuntergangspropheten-liegen-auch-2011-daneben_ArtikelQuer.jpg

Μα καιρό που βρήκε ο χταπόδης-Πειθία-Bet and win, Paul, να πάει να πεθάνει! Άντε τώρα να υπολογίσουν τρόϊκα και κυβέρνηση πως θα πάνε τα νούμερα. Γίνεται; Δεν γίνεται!

Αλλιώς τα υπολογίζανε, αλλιώς τους ήρθανε. Πρώτη φορά τους ματαξανασυμβαίνει πάλι! Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα! Το κωλοέλλειμμα δεν κάθεται καθόλου καλά ρε γαμώτο, και οι δαπάνες δεν λένε να καθήσουν στα αυγά τους και όλο ανεβαίνουνε. Και τα παλιοέσοδα που δεν θέλουν να μας κάνουν το χατήρι και να αυξηθούνε, φτου τους σα δε ντρέπονται!

Μαντάρα ο προϋπολογισμός, μπάζει από παντού και να δούμε τι σκίσιμο έχει να μας κάνει η τρόϊκα. Ευτυχώς που πάνε και οι αποκρατικοιποιήσεις κατά διαόλου, θα μας σκίσουν μεν οι Βρυξέλλες, αλλά θα είναι τα χάλια μας ασορτί.

Και πως λύνει το πρόβλημα η κυβέρνηση του Παπατράπεζα; Μα φυσικά όπως η πρώην κυβέρνηση του Παπαπαπάρα: Με άλλη μιά βούτα από τον...παραλή αλλά και καραμαλάκα λαό! Μετάφραση; Μετρουλάκια! Τίποτα ιδιαίτερα επώδυνο, ξέρετε αυτό που δοκιμάζουμε κοντά δυό χρονάκια (στα τέσσερα), που αρχίζει μάλιστα και να μας αρέσει. Αλλά μέχρι τότε παρακρατούνται φόροι που έπρεπε να επιστρέψουν στις τσεπούλες του κοσμάκη, να μην μας καλομάθουνε πάλι, τώρα που αρχίζουμε να την βρίσκουμε σαν φτωχαδάκια.

Παγώνουν λοιπόν οι επιστροφές φόρων και οι διάφοροι συμψηφισμοί μέχρι το τέλος του χρόνου και βλέπουμε μετά. Μονόδρομος η πορεία του παρά, από τις τσεπούλες μας στα ταμεία των τραπεζών, όσο καθόμαστε αραχτοί στην κακομοιριά μας, αλλά σκοτωνόμαστε με τις ώρες στην ουρά για να βρούμε εισητήριο για το νταχντιρντί των Red Hot Chili Peppers.