16/9/11

Φωτοτυπίες αντί βιβλίων. Λέτε να περάσαμε ήδη στον...σοσιαλιστικό μετασχηματισμό;

http://www.puremac.de/images/produkte/i26/26157-epson-26157.jpg

Εκτυπωτής, για τους νεοφιλελεύθερους "απελευθερωτές εγκλωβισμένων δυνάμεων" του πασόκ συνώνυμο της...σοσιαλιστικής Παιδείας! Ψωμί - Φωτοτυπία - Ελευθερία, η -ελέω πασόκ- εκμοντερνισμένη εκδοχή του παλιού συνθήματος λοιπόν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην αξιαγάπητη Κυρία με την θρούμπα στην μάπα, την καρχαρία Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου.

Δεν μας ήταν άγνωστα τα...αγνά εκπαιδευτικά συναισθήματα της ιέρειας του Υπέρτατου Αγαθού "Ανταγωνισμός χωρίς σύνορα", κάθε άλλο μάλιστα. Αλλά να, λιγουλάκι θεατράκι με μπόλικο σπαραξικάρδιο κλάμα για την αχ τόσο πολύτιμη Παιδεία, για το θεαθήναι φυσικά, δεν λέω, την αναμέναμε. Αλλά όπως φαίνεται ούτε για κροκοδείλια δάκρυα για του κώλου τα εννιάμερα δεν είναι πιά άξιο το καρασοσιαλιστικό πασόκ!

Δυό πράσινα χρόνια καλούμαστε να κουβαλήσουμε ακόμα στην καμπούρα μας. Όχι φυσικά με το ζόρι. Η κυβέρνηση αυτή θα υφίσταται όσο το θέλουμε εμείς! Ναι εμείς, γιατί η ανοχή και ο φόβος της κοινωνίας είναι ο ομφάλιος λώρος που κρατάει σε διαρκή σήψη (γιατί έχει πάψει εδώ και καιρό να ζει) το πασόκ. Ε σε δύο χρόνια πολλά γίνονται. Και σχολεία χωρίς θρανία, και Παιδεία χωρίς σχολεία. Όχι τίποτα άλλο, αλλά για την σωτηρία της ρουφιάνας της πατρίδας ρε γαμώτο!