15/12/10

Διαπλοκή και πασόκ: Όπως λέμε κύλισε ο τέντζερης....

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgzj_5D45VEHhTCE4BLiMSXFCqSWoSbx8EY4Yc7Z84jLA22IrkMXgPbcsp3gPWugdGjtpw7IDrtgyDUp0sOZKqbaI9kp1-rpHKN7t91w7EAGcSdwkDSttzdUS4IeOAMVqBKAUveL-MSK8Tq/s1600/28608827.jpg

Απο την ημέρα κατάθεσης στη Βουλή (9/12/10) του πολυνομοσχεδίου για την ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας οι τηλεοπτικοί αστέρες-δημοσιογράφοι και τα κάθε λογής γιουσουφάκια τους έδωσαν σπουδαίες μάχες για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων. 
Ευθύβολοι και οξείς στην κρίση τους απέναντι στις κυβερνητικές πρωτοβουλίες. Ομολογουμένως υπήρξαν εντυπωσιακοί. Αθώοι όμως δεν ήταν και δεν είναι. Είχαν το σκοπό τους. 
Συστηματικά μετέθεταν την συζήτηση  και μεθοδικά απέκρυπταν οτι με την παράγραφο 6 του άρθρου 4 του πολυνομοσχεδίου προεβλέπετο αναστολή της έναρξης καταβολής του ειδικού φόρου (20%) που επεβλήθη στις τηλεοπτικές διαφημίσεις για την 1/1/2013. 
Σημειωτέον ο ειδικός φόρος καθιερώθηκε με τον νόμο 3845/2010 του παρελθόντος Μαϊου (Μνημόνιο), αλλά ουδέποτε ενεργοποιήθηκε αφού ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν εξέδωσε τηνσχετική απο το νόμο απόφαση.

Μετά τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης κυρίως ο υπουργός Οικονομικών αποδέχθηκε την έναρξη είσπραξης του 20% απο 1/1/2012. Ας δεχθούμε-καλή τη πίστει- οτι θα εκδώσει την απαραίτητη εγκύκλιο.

Η όλη ιστορία είναι ενδεικτική των σχέσεων της πολιτικής με τα ΜΜΕ και χαρακτηριστική της δουλικής συμπεριφοράς των δημοσιογράφων προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των καναλαρχών.
Η κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου διατυμπάνιζε την ανεξαρτησία της έναντι των ΜΜΕ και τόνιζε την αυτονομία της απέναντι στα εκδοτικά συμφέροντα. Αυτή την σημαία την υπέστειλε πριν την έπαρση της, βυθιζόμενη στην διαπλοκή που τόσο έντονα στηλίτευε προεκλογικά. 
Τώρα δεν απομένει τίποτε άλλο παρά να δημιουργήσουν και το Ειδικό Ταμείο Τύπου απο χρήματα του ΕΣΠΑ για να διευκολυνθούν οι χειμαζόμενοι και πενόμενοι εκδότες.
Μπράβο κ. Παπανδρέου, συνεχίστε τον υπέροχο αγώνα σας ενάντια στη διαπλοκή.


Read more: http://yperpasok.blogspot.com/#ixzz18CSUY8iU

Μας κυβερνάει μια κοινωνική μειοψηφία! Πάμε να τους τελειώσουμε!



 




  Bild zum Artikel

 


Chaos in Athen durch Generalstreik


 Η πρωινή βροχή δεν ήταν εμπόδιο


Ασφηκτικά γεμάτοι οι δρόμοι από τους διαδηλωτές

Απεργιακό «λουκέτο» σε όλη την Ελλάδα

Εν Λούκα νίκα!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiOxEe3Q4OjmOQFYm97mcAeqA-1kGG_gE0Anlzy75sfDIccXc6ymB5nHWYXuMuaN9pZJ-6zoUMeePlYTusMgYJSgKB2LXKZ2q48rIyvCcZDw28QmV34oGb-PIe-HnhFOn9h3D6w-cn0k-dU/s320/%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%A3%CE%95%CE%9B%CE%97+%CE%9B%CE%9F%CE%A5%CE%9A%CE%91.jpg


Εντάξει, μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις, να κάνεις ότι θέλεις, να λες ότι θέλεις, πάντα φυσικά με μέτρο, ακόμα και αν είσαι υπουργός ή υπουργοκαρακάξα όπως η αρσέναινα, η Λούκα η (ντιβανο)Κα(τ)σέλα, η πατσαβούρα της τρόϊκας.


http://greekinsight.com/assets/articles/32108/zoom/15122009%20NAY_01.jpg


Εντάξει, έχει η οικογένεια Αρσένη-Λούκα κυριαρχικά δικαιώματα πάνω σε σημαντικά τμήματα της οικονομικής πολιτικής, αφού τήνε πάνε τα καθήκια του πασόκ καροτσάκι αυτήν την φουκαριάρα με ειδικές ανάγκες, την Ελλάδα, από παππού σε εγγόνι, από θείο σε ανηψιό και από σύζυγο στο έτερον ήμισυ! Χέστηκε φυσικά η νεοφιλελεύθερη "πεπλατυμένη" για νεποτισμούς και άλλες ηθικές μικρολεπτομέρειες και άντε μη μπω καλύτερα σε ανατομικές λεπτομέρειες γιατί θα χάσουμε εντελώς το στίγμα!


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjN2bubIeXsn8yUxQ_TeaEXtruO9DVeWgQQANSwM6Fq0kKVecjcuj5k1n86xBq490ZZDrL-W3DDQhmreihbQyauBJseYMx5KNkSBzcX4tAfIwn-PmDgtDvBrYN8JfkPbtYO00J0kLIp2sBl/s1600/%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%A3%CE%95%CE%9B%CE%973.jpg
































Είσαι νεοφιλελεύθερη κυρία μου; Με γειά σου, με χαρά σου! Τραβάει ο οργανισμός σου να γίνεις παρά φύση σωτήρας της χώρας; Σώσε, που να μη σώσεις, αφού σε αφήνουν τα θύματα να τα "σώσεις", αντί να σε πιάσουνε και να σε παλουκώσουνε δημόσια στο Σύνταγμα, να βλέπουν οι τσολιάδες και να μαθαίνει η νεολαία, ότι το παλούκωμα μπορεί να ισχύει  στην θεωρία σαν τιμωρία, στην πράξη όμως και με τα κατάλληλα οπίσθια γίνεται μέγα ηβέντ και σόου, να παλουκώνει το Χόλυγουντ και στο Λας Βέγκας να μην δίνει!

http://s.enet.gr/resources/2010-11/1491937-thumb-large.jpg

Γιατί τέτοια εμπάθεια ο βραχόκηπος; Γιατί το κήτος με προσβάλλει! Γιατί αυτό το λεξιλόγιο; Γιατί έχουμε πόλεμο! Προσβάλλει το τσόκαρο του πασόκ την νοημοσύνη μου, λέγοντας ότι το κωλόχαρτο της τρόϊκας στο οποίο έβαλε η πεντάμορφη την τζίφρα της α) δεν ξηλώνει κοινωνικές κατακτήσεις, β) διασφαλίζει (!!!!) εργασιακά δικαιώματα, γ) ενισχύει την διαπραγματευτική δύναμη των εργαζομένων!!! Εδώ σε δέρνουν, σε γδέρνουν, μετά σε βιάζουν και στο τέλος σε φτύνουν! Άει σιχτίρ Ταρσίτσα! Άκου όνομα....


http://s.enet.gr/resources/2010-09/47-11-thumb-large.jpg






























Σου λέει ο πράσινος δεινόσαυρος, δεν ανακατευόμαστε εμείς, να τα βρούνε οι "κοινωνικές εταίρες", ας πούμε ΣΕΒ και ΓΣΕΕ, που αντιπροσωπεύουν την ελληνική κοινωνία όσο αντιπροσωπεύει το σφαγείο και το χασάπικο τα πρόβατα! Σου λέει η (πα)Λούκα, θκα μας παιδιά τα τομάρια της πασκε του Παναγόπουλου, θκα μας παιδιά οι Προβόπουλοι και οι Δασκαλόπουλοι, άστα να κόβουνε και να ράβουνε, θα νικήσει στο τέλος ο σοσιαλισμός κόντρα στην βαρβαρότητα της κοινωνίας! Τέτοιο δούλεμα!


http://content-mcdn.feed.gr/filesystem/images/20100203/engine/assets_LARGE_t_942_15336794_type11585.jpg


Αυτή η ιστορία με την πυροβολημένη Κατσέλη είναι το πιο κακόγουστο επικοινωνιακό τρυκ των κοινωνιολόγων-προπαγανδιστών του πασόκ: Η Μοναλίζα του υπουργείου Εργασίας φέρεται να έχει πλακωθεί αγρίως με τα εξής...καιρικά φαινόμενα: Χρυσοχοΐδηξ, Ρέππας, Παπακωνσταντινοτίποτας, Μπένι, Λοβέρδος, Διαμαντοπούλου και μάλλον όλοι οι άλλοι.

Αλλά η μεγαλύτερη μάχη της κάκιως Παλούκας ήταν αυτή κατά της άδικης τρόϊκας και του μνημονίου! Χαμός με συναδέλφους-συνκοπρίτες η Κατσέλη, αλλά σαφώς χαμότερος χαμός με τα αγνά τομάρια της τρόϊκας! Πάνε να της τήνε βγούνε που λέτε τα καθήκια, άναντρα τρεις εναντίον μιας, δεν παίζει ρόλο το βάρος βλέπετε, αλλά μόνο το τεμάχιο, και κάνει μπραφ η Κατσέλη με το λάβαρο που έγραφε "Εν Λούκα Νίκα", εν λουκάνικα δηλαδή, αυτό ήταν!


http://www.nooz.gr/Uploads/Financial/ellada/katseli-21.jpg

Αγωνιστήκανε μεν οι τροϊκοτουρκαλβανοί με σθένος, αλλά στο τέλος θριάμβευσε η Μπουμπουλίνα του Αρσένη, που να αντέξουνε τέτοια φάτσα οι άνθρωποι; Ο θρίαμβος της αναπαλαιωμένης διαμαρτυρόμενης υπουργού ήταν καθολικός: Από το ορθόδοξο αρχικό κείμενο της τρόϊκας δεν άλλαξε ούτε τελεία! Άει σιχτίρ Λούκα και σία....

http://s.enet.gr/resources/2010-08/1512552-thumb-large.jpg

























Εδώ η υπουργός εργασίας σε ένα τρυφερό ενσταντανέ με τον Σαγώνια του ΣΕΒ.
Θα μπορούσε να ήταν και αντιστρόφως!