12/7/11

Ξαναματαπάλι πέσαμε έξω: Νέα οπή τριών δις στα έσοδα.

http://www.financialhelper.co.uk/wp-content/uploads/2010/03/debt_woes.gif

Τι λέγαμε; Διακοπούλες; Φυσικά διακοπούλες, αυτό έλειπε να βρισκόμαστε συνέχεια στους δρόμους και στις πλατείες! Η φτώχεια θέλει καλοπέραση, λέει ο λαός, κάτι πρέπει να ξέρει για να το λέει. Δεν λέμε, το πολεμήσαμε όσο μπορέσαμε το Μεσοπρόθεσμο, αλλά αφού πέρασε, τι να κάνουμε, θα το υποστούμε.

Με αυτή την λογική έστειλαν και οι καταξιωμένοι από κοινωνία και ιστορία, εργατογίγαντες της πασκε και δακε το πεντακάθαρο αγωνιστικό μήνυμα "τους ζυγούς λύσατε". Ε, "μαρς" τότε! Να την αράξουμε λοιπόν, έχει ο Θεός μέχρι τον Σεπτέμβρη. Ας πάμε να αγκαλιάσουμε το γλυκό καλοκαιράκι όπου το ξεμοναχιάσουμε, μια ζωή την έχουμε....

Πίσω, στο πόδι μας, στην κανονική ζωή, η νεοφιλελεύθερη μάστιγα δεν λέει φυσικά να την αράξει. Καλοκουρδισμένο το οργουελικό πορτοκάλι-έκτρωμα του Μεσοπρόθεσμου σαρώνει ότι ρευστό έχει μείνει σε πορτοφόλι και αγορά. Νέες αντιλαϊκές βαρβαρότητες στα σκαριά από τα αρρωστημένα μυαλά της κοινωνικής καταστολής, κυβέρνησης και τρόϊκας.

Αυτοί που μας έφεραν στην κόλαση του Μνημονίου, αυτοί που διαχειρίζονται επί χρήμασι την καταστροφή που δημιούργησαν οι ίδιοι, αυτοί οι οποίοι έχουν επιλέξει αντί εξιλέωσης για τα εγκλήματα που διέπραξαν τον αφανισμό του θύματος, δεν έχουν άλλη επιλογή: Πτώχευση της κοινωνίας στο όνομα της σωτηρίας από την χρεωκοπία. Για τα καθάρματα του πασόκ η σωτηρία είναι μονόδρομος: Σώζονται ορατά τε και αόρατα, πληρώνει ΜΟΝΟ ο μαλάκας!

Πατέντα της απανταχού νεοφιλελεύθερης ακρίδας: Την περίφημη νύφη δεν θα την πληρώσει ποτέ ο έχων και κατέχων, κάνει κακό στην τσέπη των Μπομπολαίων, δεν κάνει, θα την πληρώσει ο μαλακοκαύλης ο εγωκαισύς, που δεν έχει μεν πολλά, αλλά είναι...πρόθυμος. Και αυτή η πραγματικά γαμάτη συνταγή ακούει στο όνομα "σοσιαλισμός"!

Που είναι εδώ τα νέα; Τα νέα είναι μία από τα ίδια: Οι λεχρίτες του πασόκ ματαξανακάνανε πάλι λάθος! Τα γαμημένα τα νούμερα δεν τους ματαξαναβγήκανε πάλι, πρώτη φορά τους ματαξανασυμβαίνει πάλι αυτό! Εκτός ελέγχου ο προϋπολογισμός, κι΄ άλλο φάουλ εντός περιοχής, άρα πάλι πέναλτυ εις βάρος της κοινωνίας, θα μας πάρουν τελικά και τα σώβρακα!

Δραματική υστέρηση εσόδων το πρώτο εξάμηνο, ξεφωνίζουν οι λινάτσες του Οικονομικών, χωρίς όμως να μας πουν για ποιόν είναι το γεγονός δραματικό, και θα μείνουμε με την απορία. Τρία ψωροδίς έσοδα λιγότερα από ότι σχεδιασμένα (να πάρουν την άγουσσα για τις τσέπες των τσιμπουριών) με το υπουργείο να "αποδίδει την υστέρηση στη μεγαλύτερη από τη προβλεπόμενη ύφεση, στη μη επανάληψη των εισπράξεων τελών κυκλοφορίας κατά 393 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο, στις μειωμένες εισπράξεις από παρακράτηση φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων, λόγω της ευνοϊκότερης φορολόγησης και της μείωσης των εισοδημάτων στη μετάθεση για τον Ιούλιο της καταβολής από τα πιστωτικά ιδρύματα του ποσοστού 10% επί της αξίας των προνομιούχων μετοχών που κατέχει το Δημόσιο και στις αυξημένες επιστροφές φόρων λόγω συμψηφισμού εκκρεμοτήτων παρελθόντων ετών" (Ελευθεροτυπία)

Τα προγραμματισμένα έσοδα δεν μας έκαναν την τιμή και εμφανίστηκαν μειωμένα κατά 8,3%, το δε τσαχπίνικο έλλειμμα που έφτανε πέρισυ τα 9,99 δις και είχε προγραμματιστεί λόγω...σωτηρίας να...ανεβεί στα 10,37 δις, ξεκολώθηκε στο ανέβασμα ανεβαίνοντας στα 12,78 δις! Ζήτω και σωθήκαμε!

Πόσες φορές πέσανε έξω μέχρι τώρα οι πατριδοξεπούλες της πασόκας; Εδώ δεν έχει καθόλου ποικιλία: Πάντα! Σε όλες τις περιπτώσεις! Σε όλα τα νούμερα, σε κάθε υπολογισμό! Εκτός και αν το...πέσιμο ήταν του κώλου και μόνο για να δικαιολογεί τα νέα μέτρα. Γεγονός είναι ότι σε κάθε προγραμματισμένο μέτρο εμφανίστηκε μέγιστη οπή, όπερ τρύπα ξεγυρισμένη μαύρη και άραχνη την οποία κλήθηκε να μπαλώσει ο εξπέρ του μπαλώματος, καδρόνης λαουτζίκος, ο μεγιστάνας εργατοϋπαλληλάκος.

Θα πείτε, εδώ έπεσε όξω, και μάλιστα 100% ολόκληρη ξεγυρισμένη ρεντικολέντζα ΕΕ συν ΔΝΤ και τέκνοις και μας ξαναχώνει άλλο ένα πακέτο όπως το πρώτο, και οι λεχρίτες, οι ανάξιοι, οι μιζαδόροι οι "δικοί" μας να μην πέφτανε έξω; Ε, πέστε!

Τρύπα τριών δις λοιπόν, ε τι να κάνουμε; Διακοπές θα κάνουμε! Τα νέα μέτρα δεν πρόκειται να μας αφήσουν να περιμένουμε πολύ, ας κάνουμε κάνα μπανάκι λοιπόν μην πλήξουμε μέχρι τότε. Εννοώ τα παιδάκια που δεν πολυσκίζονται για το ξεσκίσημο της κυβέρνησης της πασόκας ή γιατί είναι βολεμένα, ή για όποιους άλλους "επιστημονικούς λόγους", να μην εμβαθύνουμε γιατί μπορεί να πνιγούμε.

Α, μάθαμε και τα νέα ποσοστά των κομμάτων από κάτι ολόφρεσκες δημοσκουπίσεις. Πρώτη επιλογή ο δενψηφίζω και ο λευκός! Μετά οι-συρρικνωμένοι-πρωτεργάτες της καταστροφής πασόκ και νδ, οι υπόλοιποι στα ίδια.

Δεν πας ρε Ελλάδα να πνιγείς λέω ΄γω, να ησυχάσουμε;

Απειλές στην Γκερέκου

http://www.princeolivernews.com/wp-content/uploads/2011/06/%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%BA%CE%BF%CF%85.jpg

Ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα και επιστολές με στόχο την μικρή κόρη της δέχεται η βουλευτής Κέρκυρας του πασόκ Άντζελα Γκερέκου, η οποία συνοδεύεται πλέον από ισχυρή αστυνομική δύναμη. Τα έχουν πάρει για τα καλά οι κερκυραίοι Αγανακτισμένοι με την κυρία πασοκοκοκό και φαίνεται να έχουν χάσει εντελώς το μέτρο. Γιατί είναι άλλο το κράξιμο - όπως την περασμένη Παρασκευή κατά την διάρκεια πολιτιστικής εκδήλωσης στην οποία παρέστη η κυρά, όπου έγινε "της Άντζελας"- και άλλο οι απειλές κατά της ζωής ενός παιδιού που δεν φταίει φυσικά σε τίποτα.

Με την κλιμάτωση της κρίσης και την διαρκή επιδείνωση της λιτότητας έχουμε σίγουρα  πολλά να δούμε ακόμα. Ας ελπίσουμε ότι η λαϊκή οργή θα στραφεί προς τους πραγματικούς ένοχους και ότι δεν θα πάρει η "μπάλλα" αθώους και ιδίως παιδιά. Όσον αφορά την κυρία Γκερέκου, η οποία την φάση με την Δημοκρατία την έχει δει ολίγον διαφορετικά (πριν τις εκλογές κούκλα, μετά πανούκλα), ο κερκυραϊκος λαός θα έχει σύντομα την ευκαιρία να την στείλει εκεί που της αξίζει: Στην ανωνυμία μιάς πρώην βουλευτή.

Ε ρε κάτι παιδαράδες βουλευτές!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg0tGw56buGFqWmLuevPWqcMv5eXW-zYVhEEYlQSxJx3SPpzoxbZ95fpQyypYtwtuUBGyI65Qy-Ltu9fNioih1rDWxN9vQCpI4QNVKPElrQqF8K2aHQrN93xmiBH-ZJnpKGzpqZpC_oNoGS/s320/4.jpg

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhrh7pgnVHz2wg99gIE_dbmL_TJoeidIV8kL-sn2ErvLajZaQ-sYPgysO90JJazY4rBbunR6AGNBfWHnKZZ_ngxFU2EnAnsjg52CQzKpKM08r6sbTgfJ3IFCTvC59Des72s8PjGerzEC79y/s1600/%25CE%2591%25CE%259D%25CE%25A4%25CE%25A9%25CE%259D%25CE%2591%25CE%259A%25CE%259F.jpg

Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, βουλευτής Ηλείας, πασόκ, δημοκράτης. Και γαμώ τους δημοκράτες δηλαδή, όχι τίποτα μαϊμού εισαγωγής.

Βαρύ και ασήκωτο λαμόγιο, εδρανάκιας από τους καλούς, προσέφερε και προσφέρει στην κοινωνία σαν μέλος της πασόκας, άλλες υπηρεσίες δεν, μην την ψάχνετε!

Φασίστες οι Αγανακτισμένοι κατά τον πασοκολεχρίτη βουλευτή, gay, πρεζόνια και Συριζαίοι οι πολίτες στις πλατείες, τόσο μεγάλο το μεγαλείο του επαγγελματία, λαϊκή δαπάνη, αλήτη πρασινοφρουρού.



Φασίστες λοιπόν οι πολίτες που τον έκραξαν όπως αρμόζει σε κουϊσλινγκοσκουπίδι της πασόκας, να δούμε πόσο καιρό ακόμα θα προκαλεί.

Μπα, μην περιμένετε από τον βραχόκηπο να χαρακτηρίσει το λαϊκό ανάθεμα, κοινώς δημόσιο κράξιμο, απλά απολιτίκ έκφραση εκτόνωσης και ένδειξη έλλειψης ταξικής συνείδησης. Όταν σου πίνει ο άλλος το αίμα, μιά χαρούλα αντίδραση είναι και καθ΄όλα θεμιτή. Παιχνίδι από τα πλάγια με γιόμες λοιπόν όπου τους πετύχετε, να το χαρείτε που σκυλιάζουν από το κακό τους οι πασοκοκοκό!