30/5/13

Αντιρατσιστικό: Μπερδέψαμε τα...τόξα μας



Πολύς θόρυβος για αυτό το περίφημο "δημοκρατικό τόξο" τον τελευταίο καιρό. Ένα όμορφο όπλο που δείχνει να λειτουργεί θαυμάσια σε καθεστώτα καταιγιστικών Προεδρικών Διαταγμάτων και άπειρων subκοινοβουλευτικών αλχημειών. Τόσο το δημοκρατικό τόξο όσο και η καθαυτό Δημοκρατία μας πληρούν όλες τις προδιαγραφές του ευρύτερου όρου "του κώλου τα εννιάμερα". Τα πάντα δήθεν. Έξω κούκλα (εμένα μου λες;), μέσα πανούκλα.

Δεν μας έφτανε η συμμορία της Τρικομματικής, αποκτήσαμε και τόξο τελικά. Και όχι ένα οποιοδήποτε τόξο, δημοκρατικό παρακαλώ. Τόσο δημοκρατικό, όσο τα αναρίθμητα σκάνδαλα της...τοξοβόλου εξουσίας. Μην ξεχάσουμε και τα βέλη του δημοκρατικού αυτού τόξου, ας πούμε τις καραδημοκρατικές αυτοσυγχωρητικές επιτροπές της Βουλής. Όχι παίζουμε.

Δημοκρατικό τόξο λοιπόν, όπως λέμε "όλοι οι καλοί, χωράνε". Ποιοί καλοί; Οι καλοί ντε, αυτή η κάστα πολιτικής-οικονομικής-κατασκευαστικής-μηντιακής μούργας που έχει δηλώσει κοπυράϊτ στην διαφθορά και μας ρουφάει (με την υπέροχη συνδρομή μας) το μεδούλι. Όχι σημαδεύουμε!

Στους δημοκρατικούς τοξοβόλους δεν συμπεριλαμβάνονται η δημοκρατικότατα εκλεγμένη Χρυσή Αυγή, το γνωστό για την μοναδική του ικανότητα να γίνεται στόχος της Δεξιάς, ΚΚΕ, όπως και ορισμένες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ που επιμένουν...να μην εφάπτονται 100% με την δημοκρατική τοξοβολία. Να την λοιπόν σε όλο της το μεγαλείο την θεωρία των "Άκρων", από τον πολιτικό βόθρο της κεντροαριστεροδεξιάς. Όχι τοξοβολούμε!

Το "Αντιρατσιστικό" και η Χρυσή Αυγή τους μάραναν ξαφνικά, τους επίδοξους τοξότες της ελεεινής μας Δημοκρατίας. Εκεί που δεν έδιναν ΜΙΑ για Μεταναστευτικό, Ρατσισμό και Ξενοφοβία τα διάφορα σαμαροβενιζελοκουβελοειδή όλα αυτές τις δεκαετίες, τους έπιασε απότομα το φιλότιμο και η δημοκρατική ευαισθησία. Καλοκαίρασε βλέπετε και έπρεπε να αντικατασταθεί το δύσπεπτο κουτόχορτο της χειμερινής περιόδου με ένα ελαφρύτερο, άρα πιό...δημοκρατικό. Όχι μην αδειάσει η φαρέτρα μας!

Εδώ μάσησε ο μαλάκας ο λαός τούβλα, δεν θα μασήσει το Αντιρατσιστικό, λένε τα σαΐνια της τριεγκάθετης κυβέρνησης και πέφτουν με τα μούτρα στα...τόξα και στις δημοκρατικοβολές για να αποπροσανατολίσουν ακόμα περισσότερο τον "χαλβάν Φαρσάλων ποιώντα λαόν". Δημοκρατικά τόξα και όρχεις εκ Καλαβρίας δηλαδή, να μην ξεχάσουμε την όμορφη λεκτική κληρονομιά μας. Μασάμε; Φυσικά μασάμε! Αν και γνωρίζουμε ότι δεν εξαφανίζονται με νομοσχέδια ο φασισμός και ο ρατσισμός. Αν και από εμπειρία ξέρουμε, ότι το ίδιο μας το σύστημα, ναι αυτό το καραδημοκρατικό που έχουμε,  είναι η μανούλα, η θερμοκοιτίδα της φασιστικής-ναζιστικής πανούκλας.

Φυσικά μασάμε. Γιατί αν δεν μασούσαμε, θα τους είχαμε φάει ήδη...






Πότε θα έρθει η Ανάπτυξη;





Ο Τσάρος των Τραπεζών, της Τρόϊκας και της Τρικομματικής, Στουρνάρας, ορκίζεται (μα το πενηντάρικο ή κάτι ανάλογο ο όρκος) ότι το 2014 θα έρθει φουλαριστή η Ανάπτυξη.

Ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) αντίθετα βλέπει την Ανάπτυξη να έχει τραβήξει μεν νουμεράκι, αλλά να περιμένει πίσω από την Ύφεση στην ουρά. Δίεση μάλλον δεν υπάρχει...

Σιγά μη πιστέψουμε τον Στουρνάρα ή τον ΟΟΣΑ! Ξυπνήσαμε:

Τι λέει επ΄αυτού ο Πρετεντέρης;