23/11/11

Περί τζίφρας

http://www.lspj.ca/images/Class5Arts2Signatures.jpg



Πω πω τι τού ΄ριξε του Σαμαρά ο Ολλανδός! Μισό τόννο απολιθωμένο Γκάουντα και βάλε! Κες ντε Γιάγκερ το όνομα του ΥΠΟΙΚ της υπέροχης αυτής χώρας της τουλίπας και της παραγωγής λαχανικών και σαλατών που δεν ακούμπησαν στιγμή σε γη και δεν είδαν ποτέ ουρανό, υποκλινόμαστε!

Υπογραφή να δούμε πρώτα απ΄αυτόνανε τον αποτέτοιον, τον πωστολένε ρε συ, αυτόνανε τον Έλληνα, τον αρχηγό του συντηρητικού κόμματος ρε, όχι ρε του πράσινου συντηρητικού, του άλλου, του μπλε, κακοχρόνο νάχουνε και τα δυό τους, αυτόνανε με τα αυτιά, ναι αυτόνανε τον Σαμαρά, θεμά τον πατέρα του για όνομα! Αν δεν βάλει τζίφρα, δεν έχει δοσούλα ούτε για να αγοράσουνε σαντουιτσάκι με μπαγιάτικο τυράκι Ένταμ!

Τάδε έφη ο ιπτάμενος Ολλανδός για τον βαρβάτο αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Σαμαρά, πιό καλά θάτανε άμα τον έφτυνε στη μάπα! Μιλάμε για την απαξίωση της αρκούδας, χωρίς να φταίει φυσικά σε τίποτα το ζωάκι.

Σε πολλή υπόληψη τον έχουνε τελικά τον Σαμαρά οι Ευρωπαίοι, τον θυμόντουσαν από τη εποχή που είχε ανεβάσει εκείνη την καταπληκτική παράσταση θεάτρου σκιών, ο Καραγκιόζης υπουργός Εξωτερικών, πολύ γέλιο.

Και λίγα του έχωσε του Αντώνη, που περπατάει λες και φοράει παπούτσια από δέκα κιλά τσιμέντο το ένα. Ρε τον στρέϊτ, σκέφτεται ο ντε Γιάγκερ, ο οποίος δεν χρησιμοποιεί την λέξη "πούστης" γιατί δεν είναι ομοφοβικός, μα να μας κάνει ενάμιση χρόνο τον αντιμνημονιακό και μετά να συμμετέχει σε μνημονιακή κυβέρνηση και μετά να κάνει πάλι τον δήθεν αντιμνημονιακό και να μη θέλει να κάνει δήλωση. Θα τον σκίσω!

Ο τσαμπουκάς αρχηγός της νέας δημοκρατίας εθεάθει με ένα τεράτσιο πινέλο ανά χείρας. Σύμφωνα με ανακριβείς αλλά ιδιαίτερα χαβαλετζήδικες πληροφορίες, την έχει βαμμένη! Μπορεί να βγήκε προχθές στα κανάλια περήφανος και αδίστακτος, να σκίσει την ανυπότακτη εσωκομματική γάτα, όποιος κουνηθεί από τσι ανθυποαναπληρωματικοί, την έχει κάνει προς κερκίδα μεριά, μη με ζορίσετε γιατί θα μου φύγει καμμιά κούφια και θα μολύνει το αγνό καυσαέριο της Συγγρού, αλλά άλλα τα μάτια του νεοδημοκράτη λαγού, και άλλα της Πε Εσ Βε Άϊντχόφεν!

Τι γίνεται λοιπόν τώρα που εκεί που έσκιζε τα απομνημονεύματα του Μητσοτάκη και χτυπιώτανε "δεν υπογράφω δήλωση - μετάνοια δεν κάνω - σε Γυάρο και Μακρόνησο - θα παίζω μέχρι να πεθάνω - πιάνο" θα τον υπογράψουνε oι Ενωμένοι Ευρωπαΐκουλες δια της βίας και με το ζόρι, και θα τον βάλουν να υπογράψει και δέκα χιλιάδες αυτόγραφα, νά τα δώσουν σε μεροκαματιάρηδες πατεράδες νάχουν να λένε στα παιδιά τους "άμα καθήσεις φρόνιμος ρε ρουφιάνο, δεν θα σου δώσω αυτόγραφο του Σαμαρά";

Για να προλάβει τώρα ο Αντώναρος την ξεφτύλα, κάθησε και φλόμωσε στα γράμματα τους ομόθρησκούς του Ευρωπαίους! Παιδιά έτσι, παιδιά αλλιώς, σας πάω και σας ηγαπώ, αλλά να μη γίνουμε και ρεντίκωλο των γατιώνε αφού γίναμε ήδη ρεντίκωλα των σκυλιώνε, κάντε κάτι λοιπόν να χάσω την υπογραφή, αφού δεν σώνεται η παρτίδα και η πατρίδα άμα χάσω το τραίνο. Έκανε και προτάσεις μάλιστα! Να υπογράψει ναι, αλλά να υπογράψει και η κυρία Παπαρήγα και ο κύριος Τσίπρας, καλοί αθρώποι. Να μην γίνονται εξαιρέσεις και παραπονεθούν οι άνθρωποι για αντίποινα κατά της εργατικής τάξης και λαέ μη σκύβεις το κεφάλι.

Τους άρεζε μάλιστα η ιδέα! Ναι, να ζητήσουμε υπογραφές και από τα κόμματα της Αριστεράς, έκραξε η διαφάνεια πνεύματος, Μπαρόζο. Λέμε, ή υπογράφετε όλοι, ή δεν σας χώνουμε την δόση όλη, αλλά ούτε και τη μισή! Υπογράφουνε όλοι, υπογράφουνε και οι κώλοι, συγνώμη και το λά.ος, δεν υπογράφει μόνο η Αριστερά, βάζουμε την Τρέμη να ψάλλει το κατά Πρετεντέρην Ευαγγέλιο, ωχ λαέ, ωχ συνταξιούχα κενωνία, ωχ άνεργα νιάτα της Χαλκιδικής και των πέριξ Οβριοκάστρου Κερατέας λοιπών περιοχών, από την ερχόμενη Τρίτη εκπιπτώμεθα δηλαδή μας πετάνε όξω από την ζώνη του Ευρώ, και εισερχεζόμεθα εις την ζώνη του Τάκα, αξιοθέατου και μη εξαιρουμένου νομίσματος της ευημερούσης Τζαμαχιρίας του Μπανγκλαντές! Τάκα το νέο μας νόμισμα λοιπόν, ετοιμάστε βαγόνια, μπανιέρες, κολυμπήθρες, κοντέϊνερ και σίλος για την ανταλλαγή με το ευρώ, φοβάται ο τρομοκρατημένος πολίτης, την πέφτει άνευ κουκούλας στην Αριστερά, πάει η Αριστερά!

Θα είχαμε τραβήγματα με την ιδέα, αλλά ευτυχώς έσωσε την παρτίδα ένας ελληνικής καταγωγής πολιτικός της ΕΕ, ο Μπουρνούζης! Όχι Μπουρνούζης, ο Πυτζάμας. Όχι όχι, ο Φουστανέλας! Όχι, πως τον λέγανε ρε γαμώτο τον τύπο; Α ναι, ο Ρόμπας!

Ο Ρόμπας λοιπόν, Ρομπάϊ στα ενωμενοευρωπαϊκά, μόλις ακούει για υπογραφές της Παπαρήγα και του Τσίπρα βάζει μιά τσιριχτή φωνή, σα να είχε δει την Έλσα Παπαδημητρίου τσίτσιδη σε παραλία γυμνιστών! Παιδιά, φωνάζει, μη κάνετε καμμιά μαλακία και βάλετε την Αριστερά να υπογράψει με το ζόρι δήλωση, γιατί τους βλέπω να σιχτιρίζονται άσχημα και μετά μας βλέπω να κυνηγιώμαστε καμμιά πενταετία  στα όρη και στα βουνά της Ελλάδας και να τραγουδάμε εκείνο το παλιό σουξέ "Αδέρφια πάρτε τ' άρματα, εμπρός, ξεσηκωθείτε, ο Άρης κάνει πόλεμο, φοβέρα δεν τον σκιάζει! Γύρω του μαυροσκούφηδες, ξοπίσω του λιοντάρια, κι ο Όλυμπος κι ο Κίσαβος γέρνουν και προσκυνάνε". Και αν ήταν να ξανακερδίζαμε, χαλάλι, αλλά αυτή τη φορά μας βλέπω να τον πίνουμε σίγουρα, μιά φορά κάνει ο αντίπαλος μαλακία.

Τελικά μάλλον ο Καρατζαφέρης θα δώσει λύση για την δόση. Εκεί να δείτε ανατριχίλα και δέος οι ευρωπαίοι αρχηγοί, όταν ακούσανε τον αρχηγό του λά.ος να απειλεί "πρώτα η υπογραφή του Σαμαρά, μετά η δική μου". Σιγά μην αφήσουν οι ευρωπαίοι να χαθεί η "ελπίδα" του ρατσισμού επειδή δεν βάζει την τζίφρα του ο Αντωνάκης....