19/1/11

Οι φράχτες μας μάραναν!

http://www.n-tv.de/img/21/2152851/Img_16_9_680_Australia-Boat-Sinks-SYD801.jpg7132318897455607739.jpg

Σύμφωνα με στοιχεία του ιταλού δημοσιογράφoυ Gabriele del Grande ο αριθμός των αφρικανών που έχασαν την ζωή τους στα νερά της Μεσογείου, κατά την προσπάθειά τους να βρουν καλύτερη τύχη στον "παράδεισο" της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο διάστημα από 1988 έως 2008, έφτασε τους 12.572.

http://www.taz.de/uploads/hp_taz_img/xl/fluecht_b_01.jpg

Ο αριθμός αναφέρεται σε πτώματα άτυχων ναυαγών που βρέθηκαν στην θάλασσα ή στις ακτές. Σύμφωνα με υπολογισμούς του Ύπατου Αρμοστή των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες (UNHCR) αναλογούν σε κάθε περισυλλεγμένον νεκρό, 45 άλλοι νεκροί, των οποίων τα πτώματα χάνονται για πάντα στην θάλασσα.

http://www.mz-web.de/ks/images/mdsBild/1289550885151l.jpg

Σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία ο συνολικός αριθμός των αφρικάνων προσφύγων που άφησαν την ζωή τους στην θάλασσα την εικοσαετία 1988-2008 ανέρχεται στις 565.740! Ο αριθμός των θυμάτων ανέβηκε κατακόρυφα με την δημιουργία του ισπανικού φράχτη-ντροπή στην Ceuta.

Vor der Küste Siziliens ertrinken immer wieder Flüchtlinge.
http://www.n-tv.de/img/21/2155721/O_1000_680_680_2010-12-15T100456Z-01-SIN30-RTRMDNP-3-AUSTRALIA-ASYLUM-BOAT.JPG7301577143046552595.jpg

Η συμμορία των νεοφιλελεύθερων κρατών της Ε.Ε που αρέσκεται να παράγει παπούτσια στο Βιετνάμ με οχτώ ευρώ μεροκάματο και να τα πουλάει μετά στην Ευρώπη 50 ευρώ το ζευγάρι δεν εξιτάρεται καθόλου με την ιδέα, ότι θα μπορούσε να έρθει και κάποιος βιετναμέζος εδώ, για να βρει καλύτερη τύχη. Έτσι ταμπουρώθηκε μέσω της Συνθήκης του Schengen δημιουργώντας εξωτερικά σύνορα, ειδικές αντιπροσφυγικές δυνάμεις Frontex, πλωτές φυλακές, φράχτες, στρατόπεδα συγκέντρωσης και ότι άλλο εξευτελιστικό μπορεί να σκαρφιστεί ο αποκτηνωμένος άνθρωπος όταν φωνάζει "φτωχέ, έξω".

http://www.abendblatt.de/multimedia/archive/00007/192504v1_jpg_7199c.jpg

Τα 12,5 χιλιόμετρα του φράχτη του Έβρου που σχεδιάζει ο ελληνικός σοσιαλισμός, σίγουρα στο πνεύμα της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, θα φέρουν τα ίδια αποτελέσματα που απέφερε ο φράχτης του αίσχους στην ισπανική Ceuta: Το "εύκολο σύντομο πέρασμα" Ceuta-Gibraltar έκλεισε ερμητικά με τον φράχτη, οι πρόσφυγες αναγκάστηκαν να ξανοιχτούν με τα, πολλές φορές, πρωτόγονα πλοιάριά τους στο ανοιχτό πέλαγος και να παλέψουν 150-200 χιλιόμετρα με τα κύματα. Η διαδρομή του Θανάτου!

http://www.welt.de/multimedia/archive/00456/tuerkeiboot_BM_Berl_456806p.jpg

Τα 12,5 χιλιόμετρα των ελληνοτουρκικών συνόρων που πρόκειται να φραχτούν είναι η μοναδική διαδρομή που οι πρόσφυγες δεν είναι αναγκασμένοι να περάσουν τον ποταμό Έβρο! Η Ceuta μας στέλνει χαιρετίσματα....

Illegale Einwanderer

Στην φωτογραφία: Φυλακισμένοι Ταλιμπάν στην Καμπούλ; Μέλη της Αλ Κάϊντα στο Γκουαντάναμο; Ισλαμιστές σε αλγερικά κάτεργα; Όχι! Πρόσφυγες σε ελληνικό "καταυλισμό υποδοχής".....

http://www.nds-fluerat.org/wp-content/uploads/2007/11/ertrunken_02.jpg

http://www.comprendes-grancanaria.de/uploads/pics/Fluechtlinge-vor-Cadiz-tod_01.jpg

http://diepresse.com/images/uploads/1/4/4/618820/dutzende_bootsfluechtlinge_ertranken_weihnachtsinsel_australien20101215191852.jpg

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgUszcyY-N14StWW1GP8seXjcLZTc-5payI7PLN91ZDnrPxfHN89g19Omc_Ocm-ZE1zw5pk3dIoX2FQR8KSJKJHWr_1e502UJfe3tSu5jkiuyhv1w4bS2uGLCsPSQa7BgvCrydKvFoWkhwh/s1600/DSCF3339.JPG


Spanische Küste 2001 (c)Matias Costa










https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg4f3HbTLBnQe3nvf8DRKyAGLkzaBTzFZ8Dy7hJZ6wjZ4xKzxOirX4IQlljrMW8nj7HwrRfRmbbfKPTMWJS26vzWg_NJev_LM62ClGPy1x2a1YRhFajLKhgkj8HZK4Y60jTPPBrHxQzXht7/s1600/DSC09231.JPG

ΜΟΙΡΟΛΟΪ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΙΣΟΠΕΘΑΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

Τριανταοχτώ άνθρωποι έχασαν το πρώτο εξάμηνο του 2010 την ζωή τους, οι περισσότεροι από πνιγμό, στην προσπάθειά τους να περάσουν από τα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο. 19 ζωές έσβησαν μόνο σε μια νύχτα, στις 25.6.2010!
Οι σωροί των άτυχων ανθρώπων θάφτηκαν σε μαζικούς τάφους-τρύπες που άνοιξαν μπουλντόζες σε ερημική περιοχή πολύ μακριά έξω από το χωριό Σιδερό. Μόνο μια άθλια ταμπέλα-στόχος κυνηγών-πληροφορεί για την ελεεινή απάνθρωπη πράξη-ντροπή της ελληνικής πολιτείας. Έρευνες έφεραν στο φως, ότι στους μαζικούς ανώνυμους τάφους έχουν θαφτεί πάνω από 200 άτομα.
     





Ω μάνα Ελλάδα, ποτέ δεν πεθαίνεις, μα πάντα ψυχορραγείς....


Πάει και το Βατοπέδι! Το επόμενο σκάνδαλο παρακαλώ!

http://www.biefer.com/kunst/teppich/images/teppich_05.jpg

Θρίαμβος: Σκάνδαλο-Τιμωρία 5-0!

Το χαλί αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά το πιο πολύτιμο αντικείμενο στις απόπειρες της Δικαιοσύνης να αποδώσει τοιαύτη σε σκάνδαλα που εμπλέκεται η πολιτική!

Το δικαστικό συμβούλιο του "ειδικού Δικαστηρίου" αποφάσισε με 5-0 ψήφους ότι τα αδικήματα των πρώην υπουργών της νδ, Μπασιάκου, Δούκα και Κοντού έχουν παραγραφεί και ότι περάσανε όλοι καλά, και του χρόνου με υγεία. Παραγραφή λοιπόν για μια ακόμα φορά, σκεφτήτε να μην ήταν το Δικαστήριο "ειδικό" τι θα γινότανε!

Θρίαμβος της Δικαιοσύνης και για το Βατοπέδι λοιπόν, χωρίς να ανοίξει πάλι ούτε μύτη! Η πολιτική εγκατέλειψε την αίθουσα φορώντας λευκό μανδύα, άσπρα γάντια (γι΄αυτό δεν γνωρίζουμε αν τα χέρια της ήταν βρώμικα) μέσα σε ένα καταιγισμό κρίνων που έριχνε το ενθουσιασμένο πλήθος στα πόδια της. Ο φωτοστέφανος που έλαμπε στην κόμη της, λένε, ήταν, λένε, δώρο της Siemens....

Θες βενζίνη; Πολλά θες!

http://doraj.com/wp-images/2008/07/benzin-alternative.jpg


Η αμόλυβδη στα 1,63!

Ζήτω, πρώτοι σε όλη την Ευρώπη!

Η μέση τιμή της αμόλυβδης ανέβηκε στα 1,63 λεπτά το λίτρο, γεγονός που κάνει τον κάθε έλληνα οδηγό υπερήφανο. Μπορεί να έχουμε τους μικρότερους μισθούς και συντάξεις στην Ευρώπη, αλλά αυτό αντισταθμίζεται από την πιο ακριβή ευρωπαϊκή αμόλυβδη βενζίνη, οπότε ανοίγουμε σαμπάνιες (αν πουλήσουμε γι΄αυτό το σπίτι μας).

Μόνη διέξοδος για τους άτυχους κατοίκους του Νομού Λασηθίου που πληρώνουν με 1,824 την ακριβότερη αμόλυβδη της Ελλάδας, η μετακόμιση στην Καλαμάτα, όπου η τιμή της είναι με 1,499 η μικρότερη σε όλη την χώρα.

"Άλλες λύσεις" όπως αυτή που εφεύρε ο φτωχός αλλά...κυνικός οδηγός της φωτογραφίας δεν προβλέπεται να αποδώσουν ιδιαίτερα σε...ανηφορικές περιοχές της χώρας.

Νεαρέ κουκουλοφόρε, μη φτιάχνεις μολότοφ, φτιάξε κριτσίνια!

http://www.fmigrigoriadis.gr/uploads/ROTOPAN.JPG

 
Κοπτική ογκομετρική μηχανή ιδανική για διαχείριση παραδοσιακής ζύμης.
Κατάλληλη για κριτσίνι , κουλούρι Θεσσαλονίκης κ.α. Το σύστημα διαίρεσης , με την ειδική κίνηση των μαχαιριών και των 5 κυλίνδρων λαμιναρίσματος διαιρεί την ζύμη χωρίς να να την ζεσταίνει ή να την «κακομεταχειρίζεται» , με υψηλή ακρίβεια στο βάρος .
Mε σταθμό ύγρανσης και σουσαμιού.

Ο βραχόκηπος δεν έχει ιδέα από μηχανήματα για ζύμες, το παραπάνω αθώο κείμενο "δανείστηκε" τυχαία από το www. Οι διάφορες...κόσμιες αντιδράσεις ορισμένων, απ΄ότι φαίνεται, άσπονδων φίλων του blog, αναγκάζουν τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από έναν βράχο του κήπου να προβεί σε μια...προληπτική ζύμωση, μη τον βρει κάνα...κουλούρι στο κεφάλι και τρέχει και δεν φτάνει!

Τι δεν είναι ο βραχόκηπος πρώτα. Ο βραχόκηπος δεν είναι...

α) κουκουλοφόρος!

Ούτε κουκούλα, ούτε κράνος, ούτε τραγιάσκα, ούτε τίποτα άλλο κρυφτοφατσικό. Εκτός από την μάσκα με αναπνευστήρα που και που το καλοκαίρι, αλλά αν υπάρχει πρόβλημα, κάνω κατάδυση χωρίς μάσκα, στα κουτουρού, στα τυφλά, για χάρη της έννομης τάξης και του υποβρύχιου σοσιαλισμού. Ακόμα και στο καρναβάλι δεν υφίσταται πρόβλημα για την δημόσια ασφάλεια, αφού δεν λαμβάνω μέρος, άρα δεν είμαι μασκαρεμένος, άρα ανεπίδεκτος τρομοκρατικών προσωποκρυφτικών μαθήσεων.

β) μπουκαλοπέτας και φιαλορίχτης! Μολότωφ, φτου κακά!

Ούτε άδεια μπουκάλια πετάμε, κύργε Αστυνόμε, ούτε γεμάτα, μεσιέ ντε λα ΜΑΤατζιέν! Μια νταμιτζάνα που είχε ραγίσει, πετάξαμε μια φορά στα σκουπίδια και αυτό ήταν όλο κι΄όλο. Με βενζίνες και στουπιά και άλλα τέτοια επικίνδυνα και τρομοκρατικά υλικά δεν έχουμε πάρε- δώσε και γέμισε-πέτα, κύριοι διωχτικοί επαγγελματίες.

γ) γραμματοτρακατρούκας ή βομβοπακετάκιας πρεσβειοκροτητής!

Από τότε που βγήκε το e-mail δεν ξανάστειλα γράμμα! Μα τη Παναγία, σπαθί! Έχετε ακούσει ποτέ μέϊλ να σκάει; Ούτε εγώ! Άρα αθώος ο κατηγορούμενος. Το ότι δεν ασχολούμαι με βόμβες-γράμματα και  βόμβες-πακέτο, πάει πακέτο! Αλλά πρόκειται για πακέτο άυλο και ηθικό, δεν κάνει κακό ούτε σε προξενεία, πόσο μάλλον σε πρεσβείες.

δ) αυτοκινητοπαγίδας

Επειδή μας αρέσει το μπασκετάκι και εφαρμόζουμε καμμιά φορά πιεστικές άμυνες με παγίδες στο κέντρο ή στις γωνίες δεν σημαίνει ότι επικροτούμε τις "παγίδες" με αυτοκίνητα σε μια γωνία του κέντρου της πόλης για να πιέσουμε το σύστημα. Αίσχον, το δια εκτιναχτικών εκρηκτικών λόγων παγιδευμένο όχημα, κύριε Πρόεδρε! Ομοίως αίσχον και η νίκη των πειραιωτών επί του πεντάστερου Παναθηναϊκού ημών, εν μέσω ΟΑΚΑ, αλλά ήταν άρρωστος ο Μητσάρας και δεν μπορούσε να το "βάλτο αγόρι μου".

Παρακαλώ όλη την νεολαία, αλλά και όλους τους υπόλοιπους ένοχους, να σταματήσουν να χτυπάνε την κυβέρνηση, το πασόκ, την τρόϊκα και τα ΜΑΤ, να δείξουν καλή διαγωγή απέναντι σε ντόπιους και ξένους κατακτητές γιατί είναι μεγαλύτεροι, να μάθουν το μνημόνιο απόξω κι΄ανακατωτά, να δεχτούν με ενθουσιασμό και ευγνωμοσύνη το σκουπίδι όλης της Αττικής και Περιχώρων σε Κερατέα και Γραμματικό και να αγαπήσουν την Νεολαία πασόκ όσο αγαπάνε την κυρία Κατσέλη.

Ελπίζω με όλα αυτά να κατάλαβαν οι κύριοι υπουργοί και οι άλλοι δράστες, ότι ο βραχόκηπος δεν βρίζει και δεν μισεί το καθεστώς και ότι πρέπει να κυνηγήσουν τα άλλα blog που κάνουνε κατάχρηση αλήθειας.



ΥΓ1: Χεραιτίσματα από μένα στον αξιαγάπητο Στρος-Καν όταν ξαναπεράσει. 

ΥΓ2: Αν θέλετε, γράφω και ένα άρθρο που τα χώνει στο ΚΚΕ, που σας ζορίζει, αλλά μόνο αν θέτε.

ΥΓ3: Στηρίζω και τον Αντιπρόεδρο, Πάγκαλο! Μαζί τα τρώγαμε!

Ας μην πυροβολάμε τον πιανίστα-φραχτοποιό

Αυτό δεν χωράει αμφισβήτηση: Ούτε το πασόκ, ούτε η νδ, ούτε ο ΣΕΒ, ούτε ακόμα και αυτή η ίδια η τρόϊκα μας ανάγκασαν σε κάτι δια της βίας!
http://media.feed.gr/filesystem/images/20080704/low/assets_LARGE_t_942_2556776.JPG
Δεν έβαλε ο δικομματισμός ποτέ το πιστόλι στον κρόταφο του ψηφοφόρου, ούτε νόθευσε ποτέ τα αποτελέσματα των εκλογών. Τα εκβιαστικά διλήμματα τύπου "ή εμείς ή άστα καλύτερα", ο βομβαρδισμός παραπληροφόρησης, εξαπάτησης και χειραγώγισης των επιτελείων της εξουσίας και των ΜΜΕ ήταν από ανέκαθεν μέρος του "δημοκρατικού παιχνιδιού", που παίζουν τα Μεγάλα Συμφέροντα πάνω στην πλάτη του λαού με την συγκατάβαση ή ανοχή της συντριπτικής πλειοψηφίας του!  
Τα χάλια μας, η κατάντια μας, είναι προϊόντα της...δημοκρατικής εμμονής της κοινωνίας μας στο "αιώνιο" πολιτικό ντέρμπυ ΠΑΣΟΚ-ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Βρέξει χιονίσει, εκεί! Καταστροφή στην καταστροφή, σκάνδαλο στο σκάνδαλο, αναξιοκρατία στην αναξιοκρατία, θα στο θα, ρουσφέτι στο ρουσφέτι, εξαπάτηση στην εξαπάτηση, απογοήτευση στην απογοήτευση, επιμένουν πάνω από 80% του εκλογικού σώματος εδώ και 36 χρόνια φανατικά στην εναλλαγή των δύο αποτυχημένων πρασινογαλάζιων συνδυασμών! Βούληση Λαού, οργή Θεού....

Ακόμα και τώρα, ακόμα και στην εποχή που η πορεία προς τα κάτω σταμάτησε μόνο επειδή πιάσαμε πάτο συνεχίζει η πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας να ανέχεται τους πρωτεργάτες της ηθικής, πολιτικής και οικονομικής απαξίωσης της χώρας. Δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά: Σάρκα εκ της σαρκός της, κατ΄ εικόνα και καθ΄ομοίασιν η πολιτική εξουσία!
Ο Παπουτσής είναι ένας από εμάς! Δεν θα μπορούσε να ήταν κάτι διαφορετικό. Αν δεν ήταν όπως εμείς δε θα είχε φτάσει στο σημείο που βρίσκεται. Η πολιτική παρουσία του μόνο έκπληξη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Ο Παπουτσής, που προστατεύει τελευταία μάλιστα και τον πολίτη (γιατί κινδυνεύει βλέπετε από κάποιους άλλους), είναι ένας από τους χιλιάδες Παπουτσήδες που συναντάμε καθημερινά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας:
Οι αλαζόνες κομματοσκυλοπροϊστάμενοι του δημοσίου με ύφος δεκαπέντε καρδιναλίων και ειδικό σοφιστικέ βάρος πενήντα ντορβάδων σπουδαιότητας, Παπουτσήδες!

Οι μορφωμένοι-αμόρφωτοι "ξέρεις ποιός είμαι εγώ ρε;", Παπουτσήδες!

Οι αδίστακτοι λαϊκιστές-κάμπιες, καμπόσοι, τεράστιοι και σοβαρομεγέθη ολκής, Παπουτσήδες!

Οι ξενόφοβοι, κρυφορατσιστές, οι 6 στους δέκα "φιλοφρακτικοί", Παπουτσήδες!

Η παρουσία των Παπουτσήδων στην πολιτική σκηνή είναι ενδεικτικό της κατρακύλας της ελληνικής κοινωνίας. Το μεγαλοπρεπές-θλιβερό "στυλάκι" του υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ είναι ενδεικτικό της θανατηφόρας αρρώστειας που έχει πλήξει την χώρα μας: Η έλλειψη Πολιτισμού!   

Ο Παπουτσής είναι δικό μας προϊόν! Εμείς τον δημιουργήσαμε, εμείς τον μεγαλώσαμε, εμείς τον ανεβάσαμε τρεις πόντους ψηλά, εκεί που βρίσκεται τώρα. Δικό μας παιδί λοιπόν, ας σταματήσουμε να τον φτύνουμε! Αν είναι κάποιοι για φτύσιμο, αυτοί είμαστε εμείς οι ίδιοι!