23/6/12

Κάνανε βουντού στην κυβέρνηση;

http://www.rotstift-consult.de/verletzt1.gif


Επαναδιαπραγμάτευση είπαν ότι θα κάνουν τα τρομπόνια της Νουδού (μαζί με τις σοσιαλιστικές καρικατούρες της Πασόκας και του Φωτάκη Κουβέλη), αλλά τους βάρεσε η γκαντεμιά κατακούτελα και άμα συνεχίσουν με αυτό το ρυθμό, τους βλέπω όλους ένα εξάμηνο όξω απέ τσι αθλητικοί χώροι, τουλάστιχον με ρήξη χιαστών και την επαναδιαπραγμάτευση να γίνεται μόνη της!

Σεφτέ έκανε ο επαγγελματίας τοκογλύφος και υπουργός οικονομικών Ράπανος, ο οποίος ούτε αγιασμό πρόλαβε να πιεί και τον πήγαν σηκωτό με κάτι περίεργα κοιλιακά άλγη (άτιμες φάσεις αυτά, μακριά παιδιά!) στο σοκονομείο, που έλεγε ο βράχος όταν ήταν ακόμα...βοτσαλάκι.

Αφού τον κάνανε εξετάσεις τον άθρωπο, που λένε και κάτι αρειανοί φίλοι μου και δεν βρήκανε τίποτα, μήτε για γιάντες, τον αφήσανε να πάρει τον Σαμαρά τηλέφωνο, που τους είχε σκάσει "δώστε μου τηλέφωνο, να πάρω τον αρχηγό". Χτυπάει το τηλέφωνο του πρωθυπουργού, ψαχουλεύει ο πρωθυπουργός, παρακαλώ, λέει ο πρωθυπουργός, δεν ακούει τίποτα ο πρωθυπουργός, τι κα ρε πρωθυπουργέ με το βάζο στο αυτί, του λέει ο γραμματέπς τους πρωθυπουργού, βάζο; ρωτάει έχπληχτος ο πρωθυπουργός, ε ναι κινεζική πορσελάνη, απαντάει ο γραμματέψ του πρωθυπουργού και θα το λέω μέχρι να σας σπάσουν τα νεύρα αυτό το πρωθυπουργός, κουφάλες που μας τον ζαλώσατε στην καμπούρα μας τον άχρηστο τον πρωθυπουργό!

Αλλά ας παραμείνουμε στο γραφείο του αυτιά (και ας είναι πρωθυπουργός) και ας δούμε τι είχε σκοπό να κάνει ο νεοδημοκράτης χαραμοφάης με ένα βάζο στο αυτί και τον Ράπανο να περιμένει στο τηλέφωνο. Αφού σκούπησε τα αυτί του από το νερό (γιατί το συνηθίζουν τα βάζα, να έχουν νερό) ο Σαμαράς, άρχισε να σκούζει σαν να είχε μπει στο γραφείο γυμνή η Έλσα Παπαδημητρίου. Ο γραμματέψ τάπαιξε: Τι πάθατε, ω πρω-θυ-που-ργέ-μου, ρώτησε το λαμόγιο ο σφουγγοκωλάριος συλλαβίζοντας σαδιστικά την πανέμορφη λέξη "πρωθυπουργός". Να φωνάξω τον Φωτάκη τον Κουβέλη, να σας ρίξει μιά ματιά, που είναι τόσο ευγενικός παιδίς;

Τι να τον κάνω τον Κουβέλη ρε γραμματέα και φαρισαίε; Ο αμαφληβοστρο, ο αμφιβλαβοστρη, ο αμφλημηστροει, ο χιτώνας ρε, το μάτι μου, απαντάει έντρομος ο κατά το ήμισυ θεόστραβος πρωθυπουργός, ο σωστός πρωθυπουργός για 11 εκατομμύρια γκαβούς, θεόγκαβους Έλληνες.

Ξεκόλλησε ο αμφιτέτοιος του Σαμαρά και τον πήγανε σε μιά κλινική (δε λέμε όνομα, να μη προκαλέσουμε μαζικές ιστερικές εκδηλώσεις λατρείας), να του τον ράψουνε. Χέστηκε η Παγώνα και χάνει τον αγώνα...

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο τύπου της ΝΔ επόμενο φαβορί γιά επίσκεψη στα εξωτερικά ιατρεία γνωστού νοσοκομείου της Αττικής είναι ο υπουργός εξωτερικών και όλοι θα πάμε μιά μέρα, εξόν του βρουκόλακος Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος θα μας κηδέψει όλους.

Απορία: Αυτός ο Λοβέρδος που δεν τον πάω καθόλου, δεν θα γλυστρήσει ποτέ ο πούστης;