29/10/10

Ψάχνουν την ελληνίδα Μάτα Χάρι οι Τούρκοι!

Αναζητούν Ελληνίδα κατάσκοπο οι τουρκικές αρχές

Κατασκοπευτικό σκάνδαλο συγκλονίζει την Τουρκία

Τουλάχιστον 49 άτομα- ενεργεία στρατιωτικοί και επιστήμονες- φέρονται να εμπλέκονται σε υπόθεση κατασκοπείας που αναστατώνει την Τουρκία.

Ο μίτος άρχισε να ξετυλίγεται τον Αύγουστο όταν η τουρκική αστυνομία οργάνωσε επιχείρηση με σκοπό τη σύλληψη στελεχών ομάδας αξιωματικών, οι οποίοι εκβίαζαν υψηλόβαθμα στελέχη των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, της Αστυνομίας και κρατικών υπηρεσιών, χρησιμοποιώντας γυναίκες συνοδούς. Οι γυναίκες αυτές ήταν οι σύνδεσμοι ανάμεσα στους υπόπτους και τις ξένες υπηρεσίες που λάμβαναν τα έγγραφα.

Δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας «Star» αναφέρει μάλιστα πως οι αρχές αναζητούν και τα ίχνη «Ελληνίδας κατασκόπου» η οποία φέρεται να μετέφερε στοιχεία στην Ελλάδα.

Στην υπόθεση φαίνεται πως εμπλέκονται και τέσσερις επιστήμονες που εργάζονταν στο κρατικό ερευνητικό ινστιτούτο κρυπτολογίας TUBITAK.

Δεκατρείς στρατιωτικοί αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν στην αστυνομία, ενώ άλλοι 12 από τους υπόπτους έχουν ήδη μεταφερθεί στα δικαστήρια.

Η ομάδα είχε πλήρη βάση δεδομένων για πολλά άτομα και στην κατοχή της βρέθηκαν αντίγραφα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τέσσερις από τους προσαχθέντες υπηρετούσαν στην Διοίκηση Ηλεκτρονικών Συστημάτων του Επιτελείου Εθνικής Άμυνας.

Συνολικά 80 αξιωματικοί έχουν πέσει θύματα της ομάδας αυτής.

Την υπόθεση διερευνά και η ΜΙΤ, αναζητώντας τρεις αλλοδαπές γυναίκες με τα ονόματα Inesa, Lia Rahmatova, Nona Burduli οι οποίες πιστεύεται ότι βρίσκονται ακόμα στην Τουρκία.

epikairo




Σχόλιο του βραχόκηπου


Αποκλείεται η περίπτωση ελληνίδας κατάσκοπου!

Όχι ότι δεν υπάρχουν ικανές γυναίκες στην χώρα μας, προς Θεού!
Απλά, οι ικανές γυναίκες, όπως και οι ικανοί άντρες δεν κάνουν στην Ελλάδα καριέρα στο Δημόσιο! Εκεί ισχύει το πελατειακό καθεστώς της οικογενειοκρατίας, αναξιοκρατίας και κομματοσκυλοκρατίας, που να μπει άξιος άνθρωπος με το σπαθί του;

Πως να οργανώσει ελληνική μυστική υπηρεσία τέτοιο τζέημσμποντικό σενάριο ρε παιδιά; Αυτοί είναι ικανοί να κάνουν άντερκάβερ αποστολή με τις ταμπελίτσες με το όνομά τους καρφιτσωμένες στο σακάκι τους! Μίμης Λούφας (Mimis Loufas) Εχτελούνται μυστικαί επερεσίαι (ΚYP).


Κύριοι της ΜΙΤ, ξεχάστε το.

Γερμανία-Γαλλία vs Όλοι οι άλλοι




H Γερμανία επιτίθεται, η Γαλλία σιγοντάρει, ο Παπανδρέου δίνει...μάχη! Στην φωτογραφία μας το...πεδίο της μάχης βαμμένο ήδη στο αίμα!

Δεξιά ο εξαγριωμένος φιλλέλην ημιπρωθυπουργός Παπανδρέου, που ετοιμάζεται να βουτήξει από τον λαιμό έναν ζουμπά μεν, αλλά αδίστακτο ομόλογό του! Πίσω ο Γιούνκερ και ένας μουσάτος λεχρίτης αγνώστου προελεύσεως που ετοιμάζονται να συγκρατήσουν τον πρόεδρο της Σουρεαλιστικής Διεθνούς πριν αυτός κάνει έγκλημα.

Η ατμόσφαιρα είναι πολύ τεταμένη και το κλίμα ψυχρό έως εχθρικό, ας δίνεται στην φωτογραφία η εντύπωση, ότι οι αρχηγοί των κρατών θα δώσουν σε λίγο τα χέρια για να χορέψουν συρτό.

Η θλίψη και η απογοήτευση, που είναι κάτι παραπάνω από εμφανής στα πρόσωπα των 27 ηγετών, έχει να κάνει με το ρεκόρ ανεργίας στην Ευρωζώνη.

Η Παραενωμένη Ευρώπη μετατρέπεται σε λυκοφιλία δυο ταχυτήτων, με τις Γερμανία-Γαλλία σε ρόλο καθαρόαιμων αραβικών επιβητόρων και οι υπόλοιποι ψοφήμια του πρώην Φαληρικού Δέλτα. Η σιδηρά ντιβανοκασέλα Κα. Μέρκελ βαρέθηκε τον ρόλο του μεσολαβητή και άρχισε τα "εγώ πληρώνω τα πιο πολλά, εγώ διατάσσω".

Το πρώτο σκέλος της ...διαταγής, τον μόνιμο μηχανισμό στήριξης, ακολούθησαν με την ουρά κάτω από τα σκέλια ΚΑΙ οι 26 άλλοι ομόλογοί της. Εδώ ο κύριος Παπανδρέου δεν έβγαλε ούτε κιχ, ας κόταγε!

Το δεύτερο σκέλος της γαλλογερμανικής επίθεσης, η αφαίρεση του δικαιώματος ψήφου στα ελλειμματικά κράτη, καταψηφίστηκε από τους 25 άλλους εταίρους, χαρακτηριζόμενο μάλιστα και σαν ταπεινωτικό. Εδώ τσατίστηκε μάλιστα ο Γιωργάκης (βρήκε ευκαιρία να ξεδώσει ο άνθρωπος, αφού γινότανε της Πόπης στην αίθουσα) και σύμφωνα με το πρώτο γερμανικό κρατικό κανάλι ARD φέρεται να ξεφώνησε: "Ich lasse mir doch dieses Recht nicht nehmen, lasse mich nicht zum Bürger zweiter Klasse machen." (Δεν θα αφήσω να μου αφαιρέσουν αυτό το δικαίωμα, δεν θα αφήσω να με κάνουν Πολίτη δευτέρας κατηγορίας).

Σπαθί όλα αυτά και όχι βραχοκηπική πλάκα, και αναρωτιέται ο αναγνώστης, γιατί ανέχεται ο έλληνας πολίτης να του αφαιρεί ο πασόκος αντιστασιακός ημιπρωθυπουργός ένα σωρό εργατικά και κοινωνικά δικαιώματα και να τον υποβιβάζει σε πολίτη τρίτης κατηγορίας και δεν του παίρνει το κεφάλι.


Kanzlerin Merkel kann einen Erfolg verbuchen. Foto: DPA


Στην φωτογραφία η γοητευτική αφεντικίνα της ΕΕ, Άνγκελα Μέρκελ. Η θηλυκή (τέλος πάντων) εκδοχή του Παπανδρέου, με μόνο πέντε καντάρια IQ παραπάνω από δαύτονα!

Ναι, στραβά αρμενίζουμε!


Οικογενειοκρατία στα ΑΕΙ: Εμείς; Ποτέ!

Ε, όταν μοιράζεις την Ελλάδα στα δύο, δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν τα ΑΕΙ!

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Έχεις άγχος γιατί ψάχνεις να βρεις τον ένοχο στην ελληνική πολιτική; Μα δεν χρειάζεται να χολοσκάς, τίποτα πιο εύκολο!

Στην Ελλάδα ο ένοχος είναι πάντα ο....προηγούμενος! Δεν έχει εδώ πasόκ και νδ για να μπερδεύεσαι, φταίχτης είναι ο απλά ο προηγούμενος, όποιος και νάναι! Τώρα αν ο προηγούμενος είναι ταυτόχρονα και ο πολιτικός αντίπαλος, ε τι άλλο θέλεις;

Έτσι η σημερινή ηγεσία βρίσκεται στην εξαιρετικά εύκολη θέση, να αναγγείλει με την ίδια ευκολία όλων των "σημερινών ηγεσιών" του παρελθόντος, ότι η οικογενειοκρατία λυμαίνεται τα ΑΕΙ. Και τα ΑΕΙ!

Ο κόσμος που δεν το....γνώριζε έμεινε....αποσβολωμένος από την "είδηση" και μετά από την αρχική....έκπληξη πήρε σβάρνα τα ψιλικατζήδικα και τα μαγαζιά με είδη ραπτικής για να βρει βελόνες πλεξίματος για να πλέξει το εγκώμιο της, επιτέλους καθαρής, κυβέρνησης.

Κουφάλα λοιπόν η οικογενειοκρατία στα ΑΕΙ και σαν δεν ντρέπεται, και κατάπτυστος ο δημιουργός της και να έρθει με τον κηδεμόνα του! Και φυσικά δεν ευθύνεται η σημερινή κυβέρνηση για αυτά τα χάλια!

Δεν ευθύνεται γιατί, πρώτον, είναι σήμερα στην εξουσία και όχι χθες, άρα δεν μπορεί να είναι ο προηγούμενος.

Δεύτερον, επειδή δεν μπορεί να είσαι συνένοχος και να κάνεις την...παρθένα, άρα δεν μπορεί να είναι συνένοχος η κυβέρνηση.

Τρίτον, επειδή δεν μπορεί ο κάθε ένας, επειδή έτσι του κάθησε, να της χρεώνει νεποτισμό και οικογενειοκρατία, μόνο και μόνο επειδή έτυχε να είναι ο μπαμπάς του σημερινού πρωθυπουργού, πρωθυπουργός, και ο μπαμπάς του μπαμπά κατά διαβολική σύμπτωση επίσης πρωθυπουργός. Μη λέμε τώρα ότι θέμε!

Χαμός από συγγενολόϊ λοιπόν στα ΑΕΙ όπως μπορείτε να διαβάσετε στο παρακάτω άρθρο του tvxs, και ευτυχώς που πέσαμε σε κυβέρνηση του πasόκ, που είναι όταν βρίσκεται στην εξουσία (κατά διαβολική σύμπτωση) αδιάφθορη, και τα μάθαμε, αλλιώς τι θα κάναμε!

Αυτή η κυβέρνηση, ακριβώς επειδή είναι αμέτοχη στο χάλι της οικογενειοκρατίας και ακόμα πιο αθώα απ΄ ότι φαίνεται, μας ζητάει να την ανταμείψουμε με την ψήφο μας στις Αυτοδιοικητικής Εκλογές, πράγμα που δεν χωράει σκέψη φυσικά για κάθε σκεφτόμενο πολίτη.







Σημειώνεται ότι το ερώτημα που έθεσε από το υπουργείο αφορά τα «μέλη ΔΕΠ (Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού) που είναι τέκνα διδασκόντων στα ΑΕΙ», ενώ το ευρύτερο συγγενικό περιβάλλον (ανίψια, γαμπροί, νύφες, πρώην και νυν σύζυγοι) απουσιάζει από τις λίστες.
Όπως προκύπτει από την πρώτη λίστα που δημοσιεύει η εφημερίδα για το Πανεπιστήμιο Αθηνών, από τους περίπου 1.700 που διδάσκουν στο ίδρυμα, 40 εμφανίζονται ως τέκνα νυν και τέως καθηγητών και αναπληρωτών καθηγητών ΑΕΙ ενώ «απουσιάζουν» όλες οι άλλες συγγένειες.
Η Ιατρική έχει τα πρωτεία: σε μία σχολή με περίπου 100 καθηγητές α' βαθμίδας, καταγράφηκαν 18 μέλη ΔΕΠ όλων των επιπέδων (λέκτορες, επίκουροι, αναπληρωτές), που είναι τέκνα νυν και τέως καθηγητών στο ίδιο ίδρυμα, πλην ενός του οποίους ο πατέρας είναι καθηγητής στο ΑΠΘ, ενώ διπλάσιοι υπολογίζονται οι λοιποί συγγενείς. Σε μια προσπάθεια καταγραφής των τελευταίων, η εφημερίδα βρήκε τουλάχιστον 20 περιπτώσεις οικογενειών που συνδέονται, η καθεμιά εξ αυτών, με έναν, δύο έως και τρεις διορισμούς. «Το 50% των καθηγητών στην Ιατρική φροντίζουν οι ίδιοι για τη διαδοχή τους», λένε όσοι έχουν καλή γνώση της κατάστασης.
Στη Νομική, μόνο πέντε λέκτορες εμφανίζονται ως κληρονόμοι καριέρας, αλλά εκτιμάται ότι είναι πολύ περισσότεροι όσοι συμπληρώνουν το ευρύτερο δίκτυο συγγενικών και άλλων στενών σχέσεων. Στη σχολή της Κοινωνικής Θεολογίας η λίστα περιλαμβάνει τρία μέλη ΔΕΠ-τέκνα καθηγητών, όμως, σύμφωνα με την εφημερίδα, είναι γνωστό ότι μια μόνο οικογένεια σ' αυτό το τμήμα είναι αρκετά πολυπληθέστερη, χώρια οι εξ αγχιστείας και οι συγγενείς των εξ αγχιστείας συγγενών που, επίσης, απολαμβάνουν προνόμια διδασκαλίας και καριέρας.
Ακόμα, ζευγάρια που δεν έχουν την ίδια ειδικότητα βρίσκονται στο ίδιο τμήμα. Χαρακτηριστική η περίπτωση συζύγου μετεγγραφομένης από το ΑΠΘ στο Αθηνών, αρχικά σε τμήμα άσχετο της ειδικότητάς της και ακολούθως στο τμήμα του συζύγου της, επίσης άσχετο με τους τίτλους της. Άλλη αξιοσημείωτη υπόθεση είναι ενός τέως καθηγητή με τρία παιδιά. Ο γιος, η μια κόρη, ο άνδρας της καθώς και ο άνδρας της άλλης κόρης απασχολούνται, επίσης, στην Ιατρική. Το ίδιο η νυν και η πρώην σύζυγος του (τέως) καθηγητή.
tvxs