10/3/12

Μίζα, μίζα τον καημό μου. Πασόκ και Siemens τα κάναν...μιζαμπλί

[ζιμενς+μιζες]

Φαίνεται ότι δεν έχουν καταλάβει πολλοί τι ακριβώς γίνεται στο βρωμερό και σκοτεινό υπόγειο, πασόκ/νδ, που το παίζει εδώ και σαράντα χρόνια ρετιρέ εξουσίας. Μπορεί και να είναι ο κόσμος απασχολημένος με την προσωπική του μιζέρια και δεν δίνει μία για κάτι τέτοια. Τι μένει; Μένει να γιγαντώσει αυτή η μιζέρια, να γίνει ασήκωτη, να μας βάλει όλους εμάς τους ρουφιάνους παρτάκηδες γιά τα καλά από κάτω και να μας ξεσκίσει κανονικά, μήπως και ανοίξουμε τα γκαβά μας και δούμε τι κόλαση χτίσαμε/αφήσαμε να χτιστεί σε τούτη την καταραμένη γωνιά των Βαλκανίων.

Για τα γιαούρτια και τα πορτοκάλια που τρώει ο λαοφιλής Γιώργος Νταλάρας και γιά το κράξιμο που έχουν να φάνε οι "επίσημοι" στις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου σκοτίζονται οι άθλιοι της κυβέρνησης της τρόϊκας και οι φυσαρμόνικές τους, Ντόρα-δεν-αγοράσαμε-πλοίο-τελικά-Μπακογιάννη και Καρατζαφέρης. Η ίδια καΐλα και στα μήντια, με τον ξεσκισμένο και καρακουρεμένο πολίτη να έχει επικεντρώσει στην...πατάτα και να καταπίνει αμάσητη κάθε νέα αθλιότητα.  

Φευγάτοι όλοι εμείς, ούτε ένας δεν έδειξε να θίγεται από την είδηση της "ειλικρινούς μεταμέλειας" της φίλτατης Siemens, που χτύπησε πριν λίγες μέρες πρωτοσέλιδα. Α, ορισμένοι αισθάνθηκαν λίγη φαγούρα και ξύσανε ελαφρά τα απαυτά τους...

Τα βρήκανε λέει οι πρωταγωνιστές του μεγαλύτερου σκανδάλου της ιστορίας της χώρας, πασόκ και Siemens, θάψανε μέσα σε μιά χαβούζα το φαύλο παρελθόν και βαδίζουν πιά όμορφοι, άσπιλοι και ωραίοι. Κλέφτες και κλεπταποδόχοι ανέλαβαν εργολαβία την κάθαρση, διαφθορείς και διεφθαρμένοι την διεύθυνση του...κατηχητικού, νταβατζήδες και πόρνες την προστασία της παρθενίας και δεν βρέθηκε ούτε ένας σιχτιρισμένος να πάει να τους φασκελώσει.

Τα βρήκανε οι εκπρόσωποι της πολιτικής και της...ηλεκτρικής Κόζα Νόστρα και ούτε γάτα ούτε ζημιά! Κάτι πενταροδεκάρες...αποζημίωση και δέκα καντάρια...ηθική ικανοποίηση με την συγγνώμη που μας ζήτησαν γιά τις λαμογιές δεκαετιών οι κοπρίτες της ηθικότατης γερμανικής εταιρείας. Και γαμώ τις τιμωρίες! Και γαμώ τις ποινές!

Αλλά αυτό που τα σπάει όλα, είναι η δέσμευση της Siemens να καταβάλει το γιγαντιαίο ποσό των 80 εκατομμυρίων γιά την...καταπολέμηση της διαφθοράς! Η επιτομή του φτυσίματος στα μούτρα μας και δεν κουνιέται φύλλο! Αντίδραση μηδέν! Πέρασε στα ψιλά!

Δεν είναι ανάγκη να σβήσει τα φώτα ο τελευταίος πολίτης με τσίπα πριν εγκαταλείψει γιά πάντα την θλιβερή αυτή χώρα. Όλα τα φώτα είναι ήδη σβηστά...


 

 

 



Έφαγε γιαούρτι ο Βενιζέλος

Das Foto Kröte wurde in Deutschland, Rammelsbach aufgenommen und hat folgende Stichwörter: Kröten.

Επίθεση με γιαούρτι δέχτηκε ο βάτραχος αντιπρόεδρος και μπακακός οικονομικών, Βαγγέλης Βενιζέλος! Ηλικιωμένος ο δράστης και φασίστας όπως οι γιαουρτοβόλοι που την πέσανε τις προάλλες στον αλληλέγγυο Γιώργο Νταλάρα που δεν ψηφίζει ούτε τη γυναίκα του. Τώρα πως γίνεται να σε κάνει λίγο γιαούρτι από δημοκράτη-φασίστα, αυτό μπορεί να το εξηγήσει μόνο ανώτερο στέλεχος της ΕΒΓΑ. Ίσως.

Ανεξήγητο θα μείνει πάντως, γιατί οι δεδηλωμένοι φασίστες, Καρατζαφέρης, Βορίδης, Άδωνης, Πλεύρης, Μιχαλολιάκος και σία δεν έχει θεαθεί ποτέ μέχρι στιγμής να ρίπτουν διαουρτικόν αντικείμενον μετά ή άνευ πέτσας.

Ο Βενιζέλος, αναφέρουν οι φυλλάδες, δεν έχασε την γαλακτομική του ψυχραιμία και αφού άλλαξε φορεσιά στο καμαρίνι του επέστρεψε σε λίγα λεπτά ζώον και αβλαβές.

Σύμφωνα με απολύτως ανακριβείς πληροφορίες ο μελλοντικός αρχηγός του πασόκ τσάκισε το υπόλοιπο γιαούρτι που είχε ο γέροντας γιαουρτιστής στο ταγάρι του.

Με την ψιλή παρακαλώ!

 http://www.tsatra-patra.gr/wp-content/uploads/2010/08/alt-pou-pas-akoureutos-edw-koureio.jpg


Θρίαμβος!

Ζήτω!

Το σηκώσαμε το γαμημένο!

Ναι, πάλι! Και αυτή τη φορά χωρίς τον Ρεχάγκελ στο τιμόνι της ομάδας. Κούρεμα και των γονέων λοιπόν, γίναμε ο πρώτος χρεωκοπημένος που πληρώνει και ας μην έχει μία στην τσέπη του.

Θρίαμβος!

Ζήτω!

Πάμε τώρα για νέες κούπες, για νέες δόξες.

"Στο νέο ιστορικό ρεκόρ του 21,0% ανήλθε το ποσοστό ανεργίας το Δεκέμβριο του 2011 από 14,8% που ήταν το Δεκέμβριο του 2010 και 20,9% το Νοέμβριο του 2011, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα η ΕΛ.ΣΤΑΤ"

Όλοι ευτυχισμένοι: Πασόκ, νδ, ΕΕ, ΔΝΤ, ΕΚΤ, όλος ο εκλεκτός κόσμος δηλώνει παρών στο όργιο κομμωτικής τέχνης των μπαρμπέρηδων-δανειστών, όλοι εκτός του θύματος, του κουρεμένου φυσικά. 

Ακούσατε τι έλεγε επί τούτου στην μάζωξη της μούχλας του εθνικού συμβούλιου του πασόκ ο βάτραχος με καμπούρα, Βενιζέλος, αυτός ο αποκρουστικός άνθρωπος που παρασιτεί κοντά σαράντα χρόνια εις βάρος του λαού; Κούρεμα, μμμμ, προφέρεις την λέξη και ο στόμας σου γεμίζει μέλι!

Οι κοπρίτες της πασοκικής ΕΡΤ (αλλά και οι κοπρίτες των άλλων τηλεϋπονόμων) κάνανε τούμπες από κουρεματική αγαλλίαση και μόνο που δεν ανακοίνωσαν ότι αυτή τη χρονιά η Ανάσταση θα γιορταστεί εκτάκτως πριν από το Πάσχα. 

"Οι άνεργοι αυξήθηκαν κατά 299.862 άτομα σε σχέση με το Δεκέμβριο του 2010 (αύξηση 40,9%) και κατά 3.920 άτομα σε σχέση με το Νοέμβριο του 2011 (αύξηση 0,38%) και ανήλθαν σε 1.033.507 άτομα"

Χυθήκανε στο παλαμάκι οι παρακμιακοί του πασόκ, τα παλιοτόμαρα του εθνικού συμβουλίου της πανούκλας. Θρίαμβος λένε, να μην αφήνεις τον χρεωκοπημένο να χρεωκοπήσει και να τον υποχρεώνεις να ρευστοποιεί γιά τις ανάγκες της ντόπιας και ξένης μαρμάγκας το μοναδικό που του απόμεινε: Το αίμα του.

Αλλά και η κόπρος της νέας δημοκρατίας ξεχύθηκε στους δρόμους να πανηγυρίσει το κομμωτικό γεγονός: Ζήτω και χωρίς εμάς δεν θα κουρεύανε ούτε πρόβατα και φέρτε μας στις εκλογές την αυτοδυναμία να της δείξουμε πως πλέκει η Σβετλάνα από το Κίεβο της πλεξούδες της.

"Τον ίδιο μήνα, οι απασχολούμενοι μειώθηκαν κατά 334.445 άτομα σε σχέση με το Δεκέμβριο του 2010 (μείωση 7,9%) και κατά 1.950 άτομα σε σχέση με το Νοέμβριο του 2011 (μείωση 0,05%) και εκτιμάται ότι διαμορφώθηκαν σε 3.899.319 άτομα"

Εμείς;

Εμείς δεν υπάρχουμε καν, σβήσαμε από τον χάρτη. Το μόνο που δείχνει να απασχολεί τελευταία τον γίγαντα λαό είναι το ντέρμπυ της πατάτας. Οι μεν υπέρ, οι όχι και τόσο υπέρ, αν όχι κατά. Κουρεμένα γίδια οι ήρωες Νεοέλληνες αλλά κάτι μου λέει ότι στις επερχόμενες εκλογές θα θυμηθούνε την παλιά τους ιδιότητα και θα τρέξουν πάλι πίσω από πασόκ και νδ σαν πρόβατα.