24/2/11

Δεν έχει άλλα μέτρα! Τώρα έχουμε μόνο...παρεμβάσεις!

http://s.enet.gr/resources/2009-06/cucumber-thumb-large.jpg.

Πόσες φορές ακούσαμε να ορκίζεται το πασόκ, μα τον Μίλος Φρίντμαν, στα κόκκαλα της Θάτσερ, στην ζωή του Προβόπουλου κτλ ότι ΔΕΝ πρόκειται να υπάρξουν νέα μέτρα; Θυμόσαστε; Εγώ θυμάμαι: Πέντε φορές μέχρι τις Αυτοδιοικητικές εκλογές και τρεις φορές μετά! Ούτε ένα χρόνο μέσα στην νεοφιλελεύθερη ιερά εξέταση μνημονίου και πασόκ και η κυβέρνηση μας έχει ήδη εξαπατήσει εφτά φορές!

Πριν μια βδομάδα κραύγαζε ο ευνουχίδης της τρόϊκας, η σοπράνα του κεφάλαιου και πιστός καραφλώρος της εργοδοσίας, Παπαροκωνσταντίνου, τραπεζοχαφιές, ότι δέν, Δεν, ΔΕΝ, ΔΕΝ έχει άλλα μέτρα, αυτά ήταν, τελειώσανε, και να κόψουν φλέβα όσοι θέλουνε κι΄άλλα, άλλα δεν έχει! Και τι μας λέει ο άθλιος μαζεύτουλας της πρασινογλίτσας σήμερα;

«Θα χρειαστούν πρόσθετες παρεμβάσεις»

Μάλιστα! Δεν μας...κάθησαν τα νούμερα, λέει, έβρεξε παραπάνω ύφεση από ότι υπολογίζαμε, είχαμε ένα κάρο σπαθιά και βγήκανε μπαστούνια τα κόζια, αλλά δεν θα πετσοκόψουμε τον κοσμάκη, παρεμβασούλες θα κάνουμε μόνο...

Μάλιστα! Τώρα δεν έχει πρόσθετα μέτρα, τώρα έχει...παρεμβάσεις! Θα πλακώσουμε το μισθολόγιο του Δημοσίου, λέει, αλλά αν κοπεί κανάς μισθός, δεν θα κοπεί λόγω νέων μέτρων, αλλά λόγω παρέμβασης, οπότε νάμαστε ευχαριστημένοι που δεν υπάρχουν νέα μέτρα!

Ακριβώς τι "παρέμβαση" σχεδιάζει το νεοφιλελεύθερο σκουπιδαριό για τους απαυτούς μας, δεν μας είπε η πριμαντόνα της τρόϊκας! Πάντως με μια γρήγορη ματιά που μπόρεσα να ρίξω, μάλλον για αγγούρια πρόκειται πάλι!

Τι κάνουμε;

Μια δυναμική, αποφασιστική, μαζική και συνειδητή ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στα σχέδιά τους: Τους ανατρέπουμε!