3/11/11

Παπανδρέου: Υποβιβάστηκε στην τέταρτη Εθνική αλλά επιμένει να αγωνίζεται ακόμα στο Τσάμπιονς Ληγκ!

Σε ποιά χώρα του κόσμου θα ήταν ακόμα πρωθυπουργός κάποιος με την πρόσφατη "προϊστορία" του Παπανδρέου;
Η απάντηση μπορεί να θεωρηθεί σαν συνώνυμο της θλίψης: Σε καμμία!
Σε μιά πολιτισμένη χώρα θα είχε παραιτηθεί μόνος του, ήδη από την μέρα που τον κάλεσαν οι "ομόλογοί" του να παραστεί σαν μαθητούδι προς απολογία στο...γραφείο καθηγητών στις Κάννες.
Σε μιά λιγότερο πολιτισμένη χώρα, αλλά σε μιά χώρα με αυτοσεβασμό και αξιοπρέπεια, θα είχε θεωρηθεί από τους "δικούς του" απαράδεκτος και θα είχε εκδιωχθεί κλωτσηδόν από την εξουσία.
Σε μιά...καθυστερημένη, ψιλοτσαμπουκαλίδικη χώρα θα τον είχε φάει η αντιπολίτευση λάχανο! Τόχουν οι "καθυστερημένες και οι υποανάπτυκτες" χώρες! Κάποτε τον βουτάνε τον όποιο Μεγαλοτεράστιο και του κόβουνε όμορφα και τελεσίδικα τα Υπερσπουδαιότατα οπίσθιά του.
Στην χώρα που ανθίζει φαιδρός σοσιαλισμός και παραμονεύει από πίσω του ακόμα πιό φαιδρός νεοδημοκρατισμός, δεν κουνιέται φύλλο! Ούτε με ματσακόνι μπορείς να ξεκολλήσεις τους ύστατους των Αθλίων από τις καρέκλες τους.
Θλίψη....
Μελαγχολία....
Θυμός!
Δικομματικός οχετός!


ΝΔ και ΠΑΣΟΚ: Το ντουέτο των θυτών

http://1.bp.blogspot.com/-fk_PqiUlPVQ/TZtRblRzpRI/AAAAAAAAAMs/xf6btVv17bY/s1600/_1_%257E2.JPG


Βυζάντιο!
Ελληνική πολιτική σκηνή.

Ότι πιό μαύρο, πιό διεφθαρμένο, πιό σάπιο από το σκοτεινό καθεστώς που επικρατούσε - πίσω από την λάμψη αστραφτερού χρυσού και το άρωμα τόνων λιβανιού - πριν τόσους αιώνες στις αυτοκρατορικές αυλές, κάνει ξανά την εμφάνισή του στο σκοτεινό παρόν που βιώνουμε, σαν να μην είχε φύγει ποτέ. Ας τα βάλουμε σε μιά σειρά.

Καταστράφηκε η χώρα. Αυτό είναι γνωστό. Ποιός της κατέστρεψε; Ο φούφουτος! Δεν είναι κάποιος άγνωστος ο άνθρωπος, το αντίθετο: Για τους πράσινους είναι οι γαλάζιοι, για τους γαλάζιους οι πράσινοι. Το αφήνουμε.

Αναλαμβάνει το πασόκ και πέφτει με τα μούτρα στην διάσωση. Θέλουμε δεν θέλουμε. Οκέϋ. Πέφτει η ακρίδα στην κοινωνία και γίνεται της παρέλασης. Εντάξει, πάνω απ΄όλα η σωτηρία.

Στην άλλη πλευρά η έτερη των αθώων δυνάμεων, η νουδού. Φιλολαϊκή! Αντιμνημονιακή! Τσεγκεβαρική! Οκέϋ.

Και φτάνουμε στο σήμερα. Στον πάτο του πάτου, ώ πάτε! Στο τέλος κάθε πολιτικής αξιοπρέπειας και στην αρχή της καθολικής αφγανιστοποίησης της χώρας. Χαμός!

Ένας ολόκληρος πλανήτης φτύνει, ο καθένας για τον λόγο του, τον πρωθυπουργό! Απειλές, εκβιασμοί, κατάρες, ανάθεμα, ραδιουργίες, λεονταρισμοί, σχέδια, σεισμός, τσουνάμι, γης μαδιάμ.

Μιά μέρα αργότερα δεν έχει γίνει τίποτα! Ούτε έχει στηθεί κάποιος αδριάντας προς τιμή κάποιου ήρωα, αντάρτη, ηγέτη, ούτε έχει παραιτηθεί κάποιος, ούτε έχει βρεθεί ένας να πει, συγνώμη ρε παιδιά, έκανα ένα λαθάκι.

Μιά μέρα μετά την καθολική αποκαθήλωση της πολιτικής αξιοπρέπειας, μιά μέρα μετά από μία ακόμα υπέρτατη εθνική ταπείνωση το πολιτικό κατεστημένο της δικομματικής εξουσίας δεν δείχνει έτοιμο ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΘΥΣΙΑ!

Οι βουλευτές παραμένουν βουλευτές, οι υπουργοί υπουργοί, ο πρωθυπουργός πρωθυπουργός! Παζάρια πάνω στην πλάτη του εξαθλιωμένου λαού, ύψιστη, μαύρη, βρωμερή και παρακμιακή αυτοκρατορική Αυλή σε άλλη μιά δύστυχη Πόλη λίγο πριν την τελική της Άλωση.

Καθ έξην καθήκια κολλημένα στις καρέκλες τους, καθήκια που ευελπιστούν να κολλήσουν σε κάποιες δικές τους, και μία χώρα στο βάραθρο της απόγνωσης να παρακολουθεί την φάρσα μιάς ελπίδας που ήταν όμως...ανέκδοτο.

Οι λέοντες της...αντιστασιακής φράξιας του πασόκ κατάπιαν την γλώσσα τους, οι Ζορό της νέας δημοκρατίας ανακάλυψαν  ξαφνικά την συναίνεσή τους στο...μαστίγιο και μιά ουράνια χορωδία παρατεταγμένη πάνω σε κατάλευκα σύννεφα τραγουδάει σε σι μπεμόλ τον θεϊκό ύμνο "μπα γιατί να παραιτηθώ;"

Πασόκ και νέα δημοκρατία το τόλμησαν επιτέλους! Αφήσανε τις μάσκες του σοσιαλισμού και της μνημονιακής...αντίφα στα ράφια και έδειξαν πεντακάθαρα το βρωμερό τους πρόσωπο!

Τέλος η υποκρισία, τέρμα ο εμπαιγμός! Οι εχθροί της κοινωνίας είναι πλέον συντεταγμένοι ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ! Καλώς κοπιάσανε! Θα είμαστε και εμείς εκεί!

Στηρίζει το πασόκ τον Παπανδρέου. Μαζικές εκδηλώσεις συμπαράστασης! Ο κόσμος βγαίνει αυθόρμητα στους δρόμους!

http://www.tsantiri.gr/wp-content/media/2011/07/papandreou_arta-300x245.jpg

Αντεπίθεση του Παπανδρέου!

"Έρχομαι φουριόζος να τσακίσω όλους τους αντιπάλους μου. Πίσω μου έχω όλο το πασόκ"

Έκλεισε ήδη η Αμαλίας!

Τελευταία είδηση: Ομάδες κουκουλοφόρων που υποδύονται κουκουλοφόρους επιτίθονται στους φιλοπαπανδρεϊκούς διαδηλωτές! Το Σύνταγμα δονείται από το σύνθημα...

.."ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΤΕ, ΚΑΡΑΦΛΕ, ΚΑΡΑΦΛΕΕΕΕΕΕ"

Ο κόφτης ψηφίζει...ξύγκια!

http://www.politis-gr.com/wp-content/woo_custom/5151-loverdos167.jpg

Και το ασπόνδυλο κατά του Παπανδρέου!

Ξαναματαάλλαξε στρατόπεδο ο μαίτρ του οπορτουνισμού, πολιτική αμοιβάδα Ανδρέας Λοβέρδος! Η φωτεινή καριέρα που ξεκίνησε κάποτε στην εξωκοινοβουλευτική Αριστερά και συνεχίστηκε στο ΚΚΕ, και μετά "αριστερά του ΚΚΕ", και μετά δεξιά του αριστερά του ΚΚΕ, και μετά όλο δεξιά και πρόσεχε τον κουβά στην γωνία, και μετά πασόκ, κι΄εκεί στην αγκαλιά του Βενιζέλου, και μετά στα στιβαρά χέρια του Γιωργάκη, συνεχίζεται με μιά νέα ιδεολογική τρίπλα, που τον φέρνει πάλι χωμένο στις πατσές του Βενιζέλου.

Η αντίθεση του Βενιζέλου στο δημοψήφισμα ανταποκρίνεται στα πιστεύω του, δήλωσε ο υπουργός υγείας της τρόϊκας. Εκατομμύρια Έλληνες ανακουφίστηκαν βαθύτατα όταν έμαθαν ότι ο Λοβέρδος έχει πιστεύω...