14/4/11

Όξω ο Μαντέλης! (Σιγά μην τον κλείνανε μέσα)

http://ksta.stadtmenschen.de/pics/module/userbilder/Fotoblog/seifenblase_W1Zj76QNxx_bg2.jpg

ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Σήμερα: Φτιάχνουμε σαπουνόφουσκες

Υλικά:    

1 πρώην υπουργός του πασόκ (Οι τωρινοί είναι στα πράγματα, άρα...αθώοι)

1 τριμελές Εφετείο (κατά προτίμηση Αθηνών)

5 καντάρια νομοθεσίας περί Πόθεν Έσχες (βρε και όποια άλλη νομοθεσία θέλετε!)

1 κουτ. γλυκού "καθεστώς πασόκ" (και πιο λίγο, φτάνει)

1 κομμάτι τυρί για τρίψιμο, τύπου "φρούδες ελπίδες ενός λαού, ότι θα μπει κάποτε επιτέλους ένας πασόκος πολιτικός στην φυλάκα"

Εκτέλεση: 

Πιάνετε έναν πρώην υπουργό του πασόκ (αν δεν γίνεται αλλιώς, μόνο σε περίπτωση ανωτέρας βίας δηλαδή) που έχει λερωμένη τη φωλίτσα του.

Θα πούνε τώρα οι μάγειρες-πνεύματα αντιλογίας, και ποιός πρώην πασόκος υπουργός δεν έχει λερωμένη τη φωλιά του ρε θείο; Σωστή τοποθέτηση, Να πιάκετε τότε παιδιά τον πρώτο που θα βρείτε πρόχειρο. Μην πιστεύετε όμως, ότι θα βρείτε κάποιον εύκολα. Αν και συνηθισμένο το γεγονός η απατεωνιά στο πασόκ, σπανιότατο είδος ο αποδεδειγμένος και με την βούλα πασοκοαπατεώνας! Για να βρεις κάποιονα, πρέπει να ψάχνεις όπως ψάχνουν οι Ιταλοί με εκείνα τα εκπαιδευμένα γουρούνια για τρούφες. Μόνο που στην Ελλάδα τα πράγματα είναι σαφώς δυσκολότερα: Εδώ πρέπει να ψάχνουν οι ειδικά εκπαιδευμένες τρούφες να βρουν τα γουρούνια....

Λέμε τώτα ότι έχετε φάρδος και σας κάθεται ένας, πχ Μαντέλης. Τόνε βουτάτε! Όχι για τίποτα χοντράδες, Siemens και μίζες και ζεμπίλια τίγκα ευρά, μη τη παραχέσουμε ντε την συνταγή! Τονε βουτάτε "για ανακριβή δήλωση περιουσιακής κατάστασης «πόθεν έσχες» κατά το διάστημα 2006-2007"!

Τόνε βουτάτε μέσα σε μια κατσαρόλα γεμάτη χλιαρό τριμελές Εφετείο, προσθέτετε για το θεαθήναι άφθονη αλλά βασικά αχρείαστη ποσότητα νομοθεσίας, δεν ανακατεύετε καθόλου (ανακατεύει ο ίδιος μόνος του), βάζετε και το "καθεστώς" να δέσει, τελειώσατε. Μετά το σερβίρισμα μη ξεχάσετε το τυράκι.

Ακούγεται σαν συνταγή για μακαρονάδα, αλλά τελικά είναι σαπουνόφουσκα παιδάκια.
Ακριβώς όπως αυτή η σημερινή της...καταδίκης του λαμόγιου Μαντέλη σε τρία χρόνια ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ! Α, μη ξεχάσω και το...καραπρόστιμο των 7.500 ευρώ, τον κάψανε τον πρώην υπουργό αι δεκασταί, που θα τα βρει ο άθρωπος; Του αφαίρεσαν λέει και τα πολιτικά του δικαιώματα για ένα χρόνο, να βάλει μυαλό. Φρίκη η καταδίκη.

Δικαιοσύνη στην εποχή της πασοκικής χολέρας, ξεχάστε το.
Ας φυσήξουμε την σαπουνόφουσκα, να πάρει ύψος, αφού δεν είμαστε ακόμα  ικανοί να την σπάσουμε....