24/4/12

Πύρρος Δήμας: Κάτσε κάτω από την μπάρα, σοσιαλισμέ!

http://www.krebsgesellschaft.de/portal/pics/themen/bodybuilding_steroide_350.jpg


Α ρε παλιοκουφάλες αντιμνημονιακοί που θα μου πείτε εμένανε, ότι σας έφταιξε το πασόκ, και ότι ο ατσούμπαλος ο χοντρός είναι μία από τα ίδια όπως ο προκάτοχός του ο Παπαστόκος, και ότι δεν θα αλλάξει τα πάντα, και ότι φτου του τού ξεφτύλα, και άλλα τέτοια βαρβάτα επιχειρήματα! Δεν θέλω να ξανακούσω κάτι κατά του πασόκ ή του Βενιζέλου, θα σας διαγράψω δια παντός από αναγνώστες μου και θα παρακαλάτε άδικα στα τέσσερα!

Δεν ακούσατε τι είπε ο νέος πρόεδρος του κινήματος ρε: Ξεχάστε τα παλιά, τώρα αρχίζουμε! Σβήνουμε με μια άνετη κίνηση του χεριού το παρελθόν, διαγράφουμε λάθη και αμαρτίες και ξεκινάμε από εκείνο το όμορφο σημείο που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την κορυφή. Μιλάμε ΓΙΑ τις αρχές!

Ξέρετε πόσοι τα πίστεψαν (ως όφειλαν) αυτά; Πάνω από τη μισή Ελλάδα! Και από τα εβδομήντα και πάνω, όλοι! Τι όλοι; 123%! Αμέ! Και η ιστορία θα γράψει, καταπληκτική απόδοση ο Βενιζέλος, με μιά μοναδική ντρίπλα άδειασε όλη την Ελλάδα. Και πρώτον απ΄όλους τον, κατά τα άλλα απροσπέλαστο αμυντικό βράχο των μπλογκς, τον βραχόκηπο!

Ναι φίλοι αναγνώστες, φιλενάδες αναγνωστοπούλες και φιλαράκια αναγνωστοπουλάκια, υποκλίνομαι σε κάθε τι πράσινο, σε κάθε τι πανελλήνιο, σε κάθε τι σοσιαλιστικό, και για να δέσει ολόκληρο...κινούμαι σα να κατάπια κομπρεσέρ! Εύγε σου, ω ΠΑΣΟΚ και λεφτεριά στον ήρωα Άκη! Δικαιοσύνη no pasaran! Θα τον σηκώσουμε τον ήλιο, είμαστε όλοι εκεί, ενωμένοι, δυνατοί!

Τι έπαθα έτσι ξαφνικά;

Ρωτάτε ρε; Μα ντιπ ντουβλούκια είσαστε ρε σεις;

Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ρε!

Επιτέλους ένας γίγαντας στην θέση που του αρμόζει! Σωθήκαμε! Κρίση-ήρθε-η-ώ-ρα-σου! Τρομερή και σωτήρια κίνηση του Βαγγελάρα Βενιζέλου να βάλει τον δοξασμένο μας πρωταθλητή, Πύρρο Δήμα, να σηκώσει τα βάρη του ελληνικού λαού! Και όταν την κάνει σε λίγο από απογοήτευση ο Παπούλιας, επειδή δεν τον αφήνουνε να χαρεί τις παρελάσεις και αναλάβει (όπως άφησε η Ιπποκράτους να εννοηθεί) ο άλλος γίγαντας της Άρσης Βαρών, ο μεγάλος και πολυνίκης προπονητής, Χρήστος Ιακώβου, ε τότε βλέπω την τρόϊκα να ζητάει τρομοκρατημένη αύξηση μισθών και συντάξεων κατά 500% και τους δανειστές να τρέχουν πανικόβλητοι και να φωνάζουν, απελθέτω απ΄εμού τα δανεικά ετούτα!

Κάτσε κάτω απ΄την μπάρα, Πύρρο, το ΠΑΣΟΚ στηρίζει πάνω σου τις τύχες του Έθνους, γερά αγόρι μου!

...σε γνωρίζω από την όψη, που με βία μετράει τη γή...


Στα πράσινα ο επίλογος φυσικά...

Πόσες φορές μπορείς να πεθάνεις στην διάρκεια της ζωής σου; Άπειρες φορές! Αρκεί να έχεις τον τσαμπουκά ή να είσαι, ξέρω εγώ, πνεύμα αντιλογίας, μαλάκας, κεφάλι αγύριστο, ψυχούλα και να επιμένεις να ανασταίνεσαι συνέχεια. Μεγάλο πράγμα να κατέχεις αυτή την ιδιότητα. Μπορεί η ζωή σου να μη ρολάρει ποτέ, μπορεί να μη μπορέσεις να φτάσεις εκεί που φτάνουν οι "άλλοι", αλλά ξέρεις ότι τα σύντομα φωτεινά διαστήματα μεταξύ δύο θανάτων ήταν ΖΩΗ....


Μεγάλη υπόθεση να διαθέτεις κάρτα "απεριόριστων θανάτων" φίλε μου! Δεν αγοράζεται, ούτε μαθαίνεται, είναι το γεμάτο πορτοφόλι που βρίσκει η μεγάλη καρδιά όταν τσακίζεται ξανά και ξανά στο βυθό του γκρεμού...


Δώρο!


Υπάρχει και ο θάνατος. Αυτή η θλιβερή αλυσίδα χρόνων, δεκαετιών, μέχρι τον φυσικό θάνατο, η "άλλη ζωή". Χρυσή πολλές φορές και μεγαλειώδης, πολυτελής ή ακόμα και συνηθισμένη, απλοϊκή, μοσχοβολάει λεβάντα ή μεθυστικό γαρύφαλλο, εκτός και αν την οσφρηστείς με την μύτη της ψυχής, πράγμα που δεν σου εύχομαι φίλε μου: Πτωμαΐνη!

Και αν σου κάνει τέτοια βρωμιά η ρουφιάνα η μύτη σου, την έβαψες: Θέλουν-θέλουν ακολουθούνε τα μάτια σου, η ομίχλη που μπαμπάκιαζε γλυκά το μαγευτικό τοπίο διαλύεται και βλέπεις ξαφνικά ότι τίποτα από όλα αυτά δεν ήταν πραγματικό: Παντού θάνατος, παντού ψοφήμια!

Κατάρα!

Ο Πύρρος Δήμας επικεφαλής του Επικρατείας του πασόκ! Όλοι οι "καθαροί", όσοι δεν "έχουν πιαστεί", στο κόμμα! Για να μαθαίνουν τα παιδιά μας τι "προσόντα" απαιτούνται για να πας μπροστά σε τούτη την χώρα.

Ο Πύρρος Δήμας επικεφαλής του Επικρατείας του πασόκ! Ω μάνα Ελλάδα εσύ μας βυζαίνεις, εσύ μας οδηγείς, ω μάνα Ελλάδα, ποτέ δεν πεθαίνεις, μα πάντα ψυχορραγείς.