1/9/10

Νετανιάχου και συνταξιούχοι στο πλευρό του Γιωργάκη!

Από την κομματική εφημερίδα του Πασόκ

"Η κωλοτούμπα της Κυριακής"

ΑΧΟΎ, Ο ΝΕΤΑΝΙΆΧΟΥ!

Ο πορθυπρουγός, Κος Γ
ιωργάκης von Jeffrey Papandreou είχε μακράν συνάντηση με τον αξιότιμο πρωθυπουργό του Ισραήλ και όλων των κατεχομένων κύριο Βενιαμίν Νετανιάχου. Κατά την διάρκεια των συζητήσεων οι δύο ηγέτες αποφάσισαν όπως το Ισραήλ αποκομίσει από το νέο ημιπληγικό καθεστώς λυκοφιλίας πολλαπλά κέρδη, η δε Ελλάδα να βαδίσει ξανά προς την δόξαν, αφού ξεκουραστεί ολίγον μετά την υπερπροσπάθεια προς εδραίωση της φιλίας.

Ο φανατικός ειρηνοποιός Κος Νετανιάχου, ορκίστηκε στην ζωή του Αμπάς, ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει τον τουρκικό εναέριο χώρο για πιθανές αεροπορικές επιθέσεις κατά του Ιράν, όσο του επιτρέπει η κυβέρνηση του Κουνήματος την χρησιμοποίηση
του ελληνικού εναέριου χώρου.

Ο Κος Γιωργάκης από την πλευρά του δεσμεύτηκε να τα μεταφέρει όλα δια του Λοβέρδου την άλλη μέρα στην τρόϊκα, χωρίς πάντως να ξεκαθαρίσει αν ο τελευταίος θα αγωνιζόταν κατά του περιεχόμενου της πληροφορίας (για το θεαθήναι) ή όχι.

Στην συνέχεια ο έλλην, εεεεε, ο πορθυπρουγός ανέλυσε στον ισραηλινό ομόλογό του το πακέτο των εταιρικών μέτρων κατά του δημοσιονομικού προβλήματος της χώρας, χρησιμοποιώντας σαν δείγμα μάλιστα το αυθεντικό πακέτο! (φώτο κάτω)












Ο επιφανής σιωνιστής ενθουσιάστηκε μεν από την μια μεριά από το ημιβάρβαρο έως βαρβαρότατο αγγουροειδές- άνευ σάλιου- περιεχόμενο του πακέτου στήριξης των αναξιοπαθούντων τραπεζοπιστωτών της χώρας, από την άλλη μεριά όμως χέστηκε από την χαρά του!

Στην συνέχεια της σοσιαλιστοσιωνιστικής συνάντησης και μετά σχετική ερώτηση ανησυχίας του προβληματικού warphil-φιλοξενούμενού του (ρε George, σε βλέπω
φτυσμένο και χεσμένο πατόκορφα στις Καλλικρατικές εκλογές) ο Κος Γιωργάκης απάντησε τα εξής:

"Πρώτον, εδώ ξεπουλήσαμε όλη την Ελλάδα, αεροδρόμια, λιμάνια, δρόμους, οτέδες, και πάμε να ξεπουλήσουμε δεήδες, εϋδάθες, εϋδάπες, οσέδες, καζίνα, και του πουλιού το γάλα, σιγά να μη κωλώσουμε σε λίγο εναέριο χωρούλη, στο αεράκι που δεν κοστίζει τίποτα δηλαδή! Και όσον αφορά τον φόβο σας αγαπητέ φανατικέ υπερασπιστή των ανθρωπίνων διακαιωμάτων ένθεν και ένθεν του Νέου Τοίχους του Αίσχους, μη φοβού, είναι νούμερα οι Έλληνες, πάλι εμάς θα ψηφίσουν!"

Σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις φαίνεται όντως να αλλάζει το κλίμα του εκλογικού σώματος, με αποτέλεσμα να ανεβαίνουν κατακόρυφα όλοι οι δείκτες του Πασ
όκ! Οι πάλαι ποτέ δυσαρεστημένοι μικροσυνταξιούχοι πχ, δείχνουν πλέον κατανόηση στα απαραίτητα μέτρα που καθιέρωσε η τρόϊκα παρά την λυσσαλέα αντίσταση της κυβέρνησης, και ιδιαίτερα του Λεωνίδα του υπουργείου εργασίας Κου Λοβέρδου (καλυβιώτικα αγγούρια, βοήθειά μας). Το ποσοστό των μικροσυνταξιούχων που είναι τώρα πρόθυμοι να δώσουν ένα τμήμα, ή ακόμα και, όπως οι περισσότεροι, όλη την σύνταξή τους για να σωθεί η πατρίδα ανέβηκε κατά 15 μονάδες, από 35% σε 50%, με αποτέλεσμα να γίνεται χαμός έξω από το σχετικό υπουργείο, από ηλικιωμένους που καταφθάνουν από όλη την επικράτεια, για να δωρήσουν την σύνταξή τους στην κυβέρνηση: Ουρές, αγκωνιές, βρισίδι, μέχρι και ξυλοδαρμοί!

Από την έγκυρη εφημερίδα: Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ




Σχόλιο του μπλογκ

Το Πασόκ μπορεί στις Εκλογές του Νοέμβρη πράγματι να περιμένει από τους συνταξιούχους κάθε δυνατή υποστήριξη! Σύμφωνα με πληροφορίες του μπλογκ, οι συνταξιούχοι έχουν δημιουργήσει σε κάθε Δήμο και σε κάθε Περιφέρεια ομάδες στήριξης των υποψηφίων του Πασόκ. Οι ηλικιωμένοι επίδοξοι ψηφοφόροι των πράσινων συνδυασμών περιμένουν ήδη ανυπόμονα έξω από τα εκλογικά τμήματα την ώρα που θα ανοίξουν οι κάλπες, για να τιμήσουν δεόντως τους πασοκικούς υποψήφιους. (Φωτό κάτω)















ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΔΩΣΑΤΕ, ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ, ΛΑΜΟΓΙΑ



ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΗΣΗ!

Ο κύριος Νετανιάχου όταν είδε την παραπάνω φωτογραφία αναρωτήθηκε ελληνοαγγλιστί:

"Θα to be, or not θα to be?"

2 σχόλια: