10/10/10

Μπράβο στον Ψεύτη=Αγγούρι στην κοινωνία

"Από το ανάθεμα στα «μπράβο»
Επαινοι και εγκώμια για τον κ. Γ. Παπανδρέου..."


Εδώ και μερικές εβδομάδες πληθαίνουν οι έπαινοι, τα χειροκροτήματα, οι επευφημίες και γενικά οι εκδηλώσεις λατρείας προς το πρόσωπο του Αρχιψεύτη πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Ο πasοκικός τύπος μας λιβανίζει κάθε μέρα με το τεράστιο κύμα συμπάθειας, εκτίμησης και θαυμασμού προς τον ψεύτη αρχηγό του εκτελούντος τροϊκική αποστολή κόμματος. Το κύμα ενθουσιασμού που συνοδεύεται με διάφορα βραβεία, μετάλλια, μεγαλόσταυρους και υστερικές κραυγές τηνέϊτζερ σε κάθε δημόσια εμφάνιση του Ψεύτη, απλώνεται σε όλον τον κόσμο, με μοναδική εξαίρεση την Ελλάδα. Ο Έλληνας παραμένει διστακτικός έως παπουτσοριχτηκός, σε αντίθεση με τους τραπεζίτες της Γουώλ Στρητ που τον υποδέχτηκαν με la ola.

Στην κερκίδα φανατικών υποστηρικτών του ψεύτη κυρίου Παπανδρέου το ανφάν γκατέ της παγκόσμιας νεοφιλελεύθερης χουλιγκαναρίας: Από τρόϊκα μέχρι Γιόζεφ Άκερμαν, από Σόϊμπλε μέχρι Μπαρόζο, από Γουώλ Στρήτ μέχρι Κινέζικη Σοσιαλιστική φαντασμαγορία. Χαρακτηριστικό της παπανδρεϋστερίας που επικρατεί παγκοσμίως, ο επικεφαλής του Εurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ που κυνήγαγε τον Ψεύτη επί δίωρο για ένα αυτόγραφο.

Τι συμβαίνει σ΄αυτόν τον ψεύτη και άδικο ντουνιά άραγε; Γιατί δεν ξεσηκώνεται από ενθουσιασμό ο Τσάβεζ, ο Φιντέλ Κάστρο, η Attack, oι "της γης οι κολασμένοι", αλλά οι μόνοι που παραληρούν από παπανδρεϊκό πάθος είναι οι εκπρόσωποι της κεφαλαιοκρατικής τσογλαναρίας;

Πρόκειται για τυχαίο γεγονός; Πως εξηγείται ότι τους έπιασε όλους ξαφνικά παπαδιάρροια; Είμαστε εμείς οι υπόλοιποι στόκοι ή μας έχει διαφύγει κάτι;

Τίποτα τυχαίο φίλοι μου στην ληστεία μετά βιασμού της χώρας μας! Όλα προγραμματισμένα μέχρι την μικρότερη λεπτομέρεια. Γράφει το Βήμα σχετικά σήμερα:


"....Το αξιοπερίεργο για τις επιδόσεις της κυβέρνησης στον τομέα της επικοινωνίας- είναι ότι τους προηγούμενους μήνες στήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου μια ομάδα για τη διαχείριση του ξένου Τύπου και των opinion makers, η οποία, όπως φαίνεται, λειτούργησε. Η ομάδα αυτή, με επικεφαλής τον κ. Β. Παπαδημητρίου, ξεκίνησε με την καταγραφή όλων των σχολίων και των δημοσιευμάτων σε μέσα ενημέρωσης, think tanks, σημαντικά πολιτικά και οικονομικά blogs. Επειτα ήρθε σε επαφή με τους δημοσιογράφους και τους σχολιαστές, και στη συνέχεια απέκτησε τακτική επικοινωνία μαζί τους, τροφοδοτώντας τους με στοιχεία από το υπουργείο Οικονομικών για την ελληνική οικονομία ή διορθώνοντας σχόλια που στηρίζονταν σε λανθασμένες πληροφορίες. Σταδιακά δημιουργήθηκε μια λίστα 800 ατόμων, ανάμεσα στους οποίους κορυφαίοι δημοσιογράφοι, οικονομολόγοι (όπως οι Τζόζεφ Στίγκλιτζ, Νούριελ Ρουμπίνι κ.ά.) και διαμορφωτές της κοινής γνώμης...."


Κοιτάτε τι κάνουν οι άνθρωποι για να μανιπουλάρουν τον κόσμο σε ένα κράτος που τα νοσοκομεία δεν έχουν βαμβάκι! Ναι, και φίλτρα αιμοκάθαρσης δεν έχουμε, αλλά έχουμε ομάδα προπαγάνδας τελευταίας τεχνολογίας! Λεφτά υπάρχουν για ομάδες προπαγάνδας, για θέρμανση στα σχολεία δεν υπάρχουν.

Τα τσιράκια της κυβερνητικής μηχανής αποπληροφόρησης και προπαγάνδας υποστηρίζουν ότι
η "αλλαγή του κλίματος ξεκίνησε μετά την ψήφιση του Ασφαλιστικού και τη σύγκρουση με τους ιδιοκτήτες φορτηγών". Oι ξένοι "φιλέλληνες" πείστηκαν από τους έλληνες "φιλόξενους" ότι οι τελευταίοι κάνουν καλά την δουλειά τους, ότι δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν τίποτα όρθιο, ότι προτιμούν να τους βγει το όνομα σαν προδότες της πατρίδας τους, παρά σαν προδότες των τραπεζιτικών μεγαλοσυμφερόντων. Στην συνέχεια του άρθρου μιλάνε τα παιδιά για την επίτευξη των στόχων της κυβέρνησης, τον κύριο λόγο που κόβει το απανταχού Κεφάλαιο φλέβες για την Ελλάδα του Ψεύτη:


"....«Η κυβέρνηση έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα ότι είναι αποφασισμένη να προχωρήσει τις αλλαγές. Ταυτοχρόνως οι οικονομικοί στόχοι επιτεύχθηκαν........"


Τι στόχοι ρε παιδιά; Για συνεχίστε σας παρακαλώ!


"......ξεπληρώσαμε τα χρέη του ΕΟΤ στο CΝΝ και στο ΒΒC, εξοφλήσαμε τους φαρμακοβιομηχάνους, προχωρούμε τις διαρθρωτικές αλλαγές, και ας μην ξεχνάμε ότι οι αγορές είναι ευμετάβλητες και κυνηγούν το κέρδος»"


Χειροκροτάνε Εταίροι, Δανειστές, Γραμματείς και Φαρισαίοι λοιπόν! Να το λέμε καμμιά φορά κι΄αυτό, να μη μένει ο αφελής κόσμος με την απορία! Και γω άμα μου επέστρεφε κάποιος τα λεφτά που μου χρωστάνε, θα του έκανα άγαλμα. Ο Ψεύτης και η παρέα του αυτή τη δουλειά κάνουνε: Την βρώμικη δουλειά του μπράβου που μαζεύει "δανεικά" και "προστασία". Σπάνε δάχτυλα, κεφάλια, πόδια χέρια, απειλούν και βασανίζουν μια ολόκληρη κοινωνία στην υπηρεσία μιας μαφιόζικης τραπεζοπιστωτικής συμμορίας.

Ο ανταποκριτής του Dow Jones και της «Wall Street Journal» στην Αθήνα, Νίκος Σκρέκας, παρατηρεί στην συνέχεια του άρθρου του Βήματος:


«Τα οικονομικά στοιχεία είναι άσχημα και για άλλες χώρες της ΕΕ. Η στήριξη του πρωθυπουργού της Κίνας στην Ελλάδα προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον. Ο προϋπολογισμός δείχνει ότι η κυβέρνηση δεν κάνει πίσω στις αλλαγές και επίσηςστο εξωτερικό δεν είδαν τις ισχυρές κοινωνικές εκρήξεις που ανέμεναν»»δεν είδαν τις ισχυρές κοινωνικές εκρήξεις που ανέμεναν»

»δεν είδαν τις ισχυρές κοινωνικές εκρήξεις που ανέμεναν»

»δεν είδαν τις ισχυρές κοινωνικές εκρήξεις που ανέμεναν»

»δεν είδαν τις ισχυρές κοινωνικές εκρήξεις που ανέμεναν»O Γολγοθάς της Ελλάδας συνεχίζεται.

Το πasόκ και τα ξένα αφεντικά του έπεσαν σαν ακρίδες πάνω στον τόπο και δεν πρόκειται να φύγουν από μόνοι τους ποτέ!

Όσο υπάρχει πράσινο (πasόκ) , θα είναι γύρω μας, πάνω μας, παντού και θα ρημάζουν τον τόπο.

Όσο ο κόσμος τους φοβάται και τους ανέχεται, όσο δεν ορθώνει ανάστημα, όσο δεν οργανώνεται σε μαζικό κίνημα αντίστασης, θα τους έχουμε νταβατζήδες του τόπου, της φαμελιάς μας και της ζωής μας.


....ε, κάνε επιτέλους και συ κάτι, να δούνε οι βρυκόλακες τις ισχυρές κοινωνικές εκρήξεις που ανέμεναν!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου