15/12/10

Εν Λούκα νίκα!

http://1.bp.blogspot.com/_AV_FROnH4ZQ/St2PHETNvsI/AAAAAAAAAOs/pG_uo2A7WJI/s320/%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%A3%CE%95%CE%9B%CE%97+%CE%9B%CE%9F%CE%A5%CE%9A%CE%91.jpg


Εντάξει, μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις, να κάνεις ότι θέλεις, να λες ότι θέλεις, πάντα φυσικά με μέτρο, ακόμα και αν είσαι υπουργός ή υπουργοκαρακάξα όπως η αρσέναινα, η Λούκα η (ντιβανο)Κα(τ)σέλα, η πατσαβούρα της τρόϊκας.


http://greekinsight.com/assets/articles/32108/zoom/15122009%20NAY_01.jpg


Εντάξει, έχει η οικογένεια Αρσένη-Λούκα κυριαρχικά δικαιώματα πάνω σε σημαντικά τμήματα της οικονομικής πολιτικής, αφού τήνε πάνε τα καθήκια του πασόκ καροτσάκι αυτήν την φουκαριάρα με ειδικές ανάγκες, την Ελλάδα, από παππού σε εγγόνι, από θείο σε ανηψιό και από σύζυγο στο έτερον ήμισυ! Χέστηκε φυσικά η νεοφιλελεύθερη "πεπλατυμένη" για νεποτισμούς και άλλες ηθικές μικρολεπτομέρειες και άντε μη μπω καλύτερα σε ανατομικές λεπτομέρειες γιατί θα χάσουμε εντελώς το στίγμα!


http://2.bp.blogspot.com/_w0H6ufItWas/S8c_foAuBII/AAAAAAAARK8/9l1GAg-NB7o/s1600/%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%A3%CE%95%CE%9B%CE%973.jpg
Είσαι νεοφιλελεύθερη κυρία μου; Με γειά σου, με χαρά σου! Τραβάει ο οργανισμός σου να γίνεις παρά φύση σωτήρας της χώρας; Σώσε, που να μη σώσεις, αφού σε αφήνουν τα θύματα να τα "σώσεις", αντί να σε πιάσουνε και να σε παλουκώσουνε δημόσια στο Σύνταγμα, να βλέπουν οι τσολιάδες και να μαθαίνει η νεολαία, ότι το παλούκωμα μπορεί να ισχύει  στην θεωρία σαν τιμωρία, στην πράξη όμως και με τα κατάλληλα οπίσθια γίνεται μέγα ηβέντ και σόου, να παλουκώνει το Χόλυγουντ και στο Λας Βέγκας να μην δίνει!

http://s.enet.gr/resources/2010-11/1491937-thumb-large.jpg

Γιατί τέτοια εμπάθεια ο βραχόκηπος; Γιατί το κήτος με προσβάλλει! Γιατί αυτό το λεξιλόγιο; Γιατί έχουμε πόλεμο! Προσβάλλει το τσόκαρο του πασόκ την νοημοσύνη μου, λέγοντας ότι το κωλόχαρτο της τρόϊκας στο οποίο έβαλε η πεντάμορφη την τζίφρα της α) δεν ξηλώνει κοινωνικές κατακτήσεις, β) διασφαλίζει (!!!!) εργασιακά δικαιώματα, γ) ενισχύει την διαπραγματευτική δύναμη των εργαζομένων!!! Εδώ σε δέρνουν, σε γδέρνουν, μετά σε βιάζουν και στο τέλος σε φτύνουν! Άει σιχτίρ Ταρσίτσα! Άκου όνομα....


http://s.enet.gr/resources/2010-09/47-11-thumb-large.jpg


Σου λέει ο πράσινος δεινόσαυρος, δεν ανακατευόμαστε εμείς, να τα βρούνε οι "κοινωνικές εταίρες", ας πούμε ΣΕΒ και ΓΣΕΕ, που αντιπροσωπεύουν την ελληνική κοινωνία όσο αντιπροσωπεύει το σφαγείο και το χασάπικο τα πρόβατα! Σου λέει η (πα)Λούκα, θκα μας παιδιά τα τομάρια της πασκε του Παναγόπουλου, θκα μας παιδιά οι Προβόπουλοι και οι Δασκαλόπουλοι, άστα να κόβουνε και να ράβουνε, θα νικήσει στο τέλος ο σοσιαλισμός κόντρα στην βαρβαρότητα της κοινωνίας! Τέτοιο δούλεμα!


http://content-mcdn.feed.gr/filesystem/images/20100203/engine/assets_LARGE_t_942_15336794_type11585.jpg


Αυτή η ιστορία με την πυροβολημένη Κατσέλη είναι το πιο κακόγουστο επικοινωνιακό τρυκ των κοινωνιολόγων-προπαγανδιστών του πασόκ: Η Μοναλίζα του υπουργείου Εργασίας φέρεται να έχει πλακωθεί αγρίως με τα εξής...καιρικά φαινόμενα: Χρυσοχοΐδηξ, Ρέππας, Παπακωνσταντινοτίποτας, Μπένι, Λοβέρδος, Διαμαντοπούλου και μάλλον όλοι οι άλλοι.

Αλλά η μεγαλύτερη μάχη της κάκιως Παλούκας ήταν αυτή κατά της άδικης τρόϊκας και του μνημονίου! Χαμός με συναδέλφους-συνκοπρίτες η Κατσέλη, αλλά σαφώς χαμότερος χαμός με τα αγνά τομάρια της τρόϊκας! Πάνε να της τήνε βγούνε που λέτε τα καθήκια, άναντρα τρεις εναντίον μιας, δεν παίζει ρόλο το βάρος βλέπετε, αλλά μόνο το τεμάχιο, και κάνει μπραφ η Κατσέλη με το λάβαρο που έγραφε "Εν Λούκα Νίκα", εν λουκάνικα δηλαδή, αυτό ήταν!


http://www.nooz.gr/Uploads/Financial/ellada/katseli-21.jpg

Αγωνιστήκανε μεν οι τροϊκοτουρκαλβανοί με σθένος, αλλά στο τέλος θριάμβευσε η Μπουμπουλίνα του Αρσένη, που να αντέξουνε τέτοια φάτσα οι άνθρωποι; Ο θρίαμβος της αναπαλαιωμένης διαμαρτυρόμενης υπουργού ήταν καθολικός: Από το ορθόδοξο αρχικό κείμενο της τρόϊκας δεν άλλαξε ούτε τελεία! Άει σιχτίρ Λούκα και σία....

http://s.enet.gr/resources/2010-08/1512552-thumb-large.jpg

Εδώ η υπουργός εργασίας σε ένα τρυφερό ενσταντανέ με τον Σαγώνια του ΣΕΒ.
Θα μπορούσε να ήταν και αντιστρόφως!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου