5/12/10

Παπανδρέου-Σαμαράς προσεχώς στο Θέατρο Πέτρας (μουσικός λιθοβολισμός)

2 575

Φουλ για συναίνεση ο Παπανδρέου (γουρούνι, pig) και ο Σαμαράς.

Όχι δηλαδή ότι είχε κάποιος αμφιβολίες για τις..."αντιμνημονιακές καταβολές" του αντιστασιακού αρχηγού αυτού του ότι έμεινε από την νδ, απλά τώρα μετατρέπεται σε είδηση.

Το πασόκ βρίσκεται πλέον μπροστά στην δύσκολη αποστολή του τσακίσματος των ΔΕΚΟ και  προσφέρει στην νδ θέση συνοδηγού στην μπουλντόζα που θα περάσει σύντομα για το καλό της κοινωνίας και την σωτηρία της χώρας πάνω από τις δημόσιες επιχειρήσεις.


 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjReQNWP_aH2yJj8GwNAGlSWmHnA_loIf1IR2uzZuevUpGrcuPLXv3glg_aCl1CbWE_wTSNr_pGPV0QGoCb4eKDt6Ns9FE5N2N-jXGrWX6RPTQPi-w47kgomKEdOh-JogJxVmz5q8OJEYA/s1600/samaras-papandreou.jpg

 Στο ίδιο συγκρότημα, όπως παλιά "όταν πηγαίνανε μαζί σχολείο", τα γκαρντάσια λοιπόν πάλι, ίσως να βγάλουνε και σιντί, γιατί όχι; Πιό πολύ ρεζίλι από ότι είναι, δεν γίνονται...

Πάμε να ροκάρουμε τις ΔΕΚΟ λοιπόν, όπως στην φωτογραφία πάνω, Παπατζής στην κιθάρα, Σαμαράς στο ντραμς και στα κρουστά, που να τους κρούσουν τις καμπάνες και τους δυονόνε τους!

Το όνομα του συγκροτήματος θα ήταν "Εκείνος και Εκείνος", αλλά αφού ήδη υπάρχει τέτοιο συγκρότημα θα αναγκαστούν να βρούνε άλλο. Ο βραχόκηπος που προωθεί και στηρίζει τις μουσικές ανησυχίες της ελληνικής κοινωνίας προτείνει για δυο λόγους το όνομα "Φτου σου και Φτου σου": Πρώτον για καθαρά "αντιβασκανιακούς" λόγους και δεύτερον για την απόλαυση του φτυσίματος.

Η παρτιτούρα, χωρίς κάποιο κλειδί αφού ως γνωστόν τα κλειδιά παραδώθηκαν στην τρόϊκα, θα περιέχει πρίμο-σεκόντο με αποδοχή του ελαφρώς τροποποιημένου μνημόνιου (όπως επιμένει για το θεαθήναι ο Σαμαράς), σύμπλευση χωρίς φάλτσες αντικυβερνητικές κορώνες στο υπόλοιπο μνημονιακό ρεφραίν, όπως και ένα α καπέλλα στο θέμα της μεταρρύθμισης (βιασμού) της Παιδείας.

Στην δεύτερη φωτογραφία η ιστορική στιγμή της συμφωνίας. Ο Παπανδρέου λέει στον Σαμαρά: "Έλα να αγκαλιαστούμε ρε Αντώναρε! Για την μουσική ρε γαμώτο".



ΥΓ: (Από απόλυτα ανασφαλείς πηγές)

Το συγκρότημα θα εκτελέσει στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση συμβολικά το γνωστό τραγούδι "Μεσ΄ του Βοσπόρου τα στενά", με ελαφρά διασκευασμένο στίχο, ο οποίος βρέθηκε με την βοήθεια της WikiLeaks στην κατοχή μας. Σας τον προσφέρουμε χωρίς καμία επιφύλαξη.


Μες του Μαξίμου τα στενά
ο Τζέφρυ κλαίει τα δειλινά
και ο Αντώνης πλάι του
πίνει και τραγουδάει του

Νουδού εγώ κι εσύ Πασόκ
κι εγώ αμόκ κι εσύ αμόκ
κόβεις ΔΕΗ, κόβω ΗΣΑΠ
κι οι δυο στις ΔΕΚΟ φαπ και φαπ

Με λίγο σχέδιο στο φαΐ
τρώω κι εγώ, και τρως κι εσύ
πιες λίγο από το τάσι μου
αδέρφι και καρντάσι μου




Για μπουζούκι ακούστηκε ότι θα πάρουν τον Καρατζαφέρη!
Δεν ξέρει μεν να παίζει, αλλά είναι ο ίδιος!


.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου