10/12/10

Κάνει την...υπέρβαση πάλι ο Παναεργατοπατέρας: Τρίωρη μετωπική!

http://www.antinews.gr/wp-content/uploads/2010/12/gsee-seb1.jpg


Η Γενική Συνομοσπονδία Ελλάδος, ΓΣΕ, (πρώην ΓΣΕΕ που της έφυγαν οι εργάτες και έμεινε πασόκ με πασόκ) της κυβερνητικής-εργοδοτικής-εργατοπατερικής-αντεργατικής οργάνωσης ΠΑΣΚΕ αποφάσισε επιτέλους να κυρήξει στα αφεντικά της τον πόλεμο!

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των νέων άγριων μέτρων της τραπεζοφασιστικής κυβέρνησης κατά των εργαζόμενων, μέτρων που πισωγυρίζουν εργασιακά και λαϊκά δικαιώματα στον μεσαίωνα, που οδηγούν την οικονομία της χώρας στην απόλυτη ύφεση και την κοινωνία στην εξαθλίωση, σήκωσε ο αγέρωχος Παλαιών Πατρών Παναγόπουλος την σημαία της επανάστασης!

"Φωτιά και τσεκούρι σε κυβέρνηση, τρόϊκα και ΣΕΒ", βροντοφώναξε ο αρχιεπαναστάτης του συνδικαληστικού κινήματος του πασόκ, ΠΑΣΚΕ, καλώντας το άθλιο συνοθύλευμα των εργατοπατεροπρασινοφρουρών που αποτελούν πλέον την ΓΣΕ σε ανένδοτο, υπέρ πάντων αγώνα, σώμα με σώμα και ότι προκύψει!

Η ΓΣΕ καλεί την προσεχή Τρίτη τους αγωνιστές της σε....

....τρίωρη αιματηρή μάχη!

Πολύ μίσος, ποιός την σώνει την κυβέρνηση τώρα!

Την άλλη ημέρα διοργανώνουν ΓΣΕ και ΑΔΕΔΥ 24ωρη απεργία, να πάνε κάτω τα φαρμάκια. Τρίωρες και 24ωρες είναι βλέπετε η ταρίφα των επαναστατικών αυτών οργανώσεων, δεν χρειάζεται να βάλουν οι άνθρωποι το κοντέρ να μετρήσει την κοροϊδία, φαίνεται από μόνη της.



Οι ΓΣΕ και ΑΔΕΔΥ είναι στην ουσία κομματικές οργανώσεις του πασόκ, που αποσυντονίζουν και απαξιώνουν το συνδικαλιστικό κίνημα. Ανάλογα πρέπει να αντιμετωπιστούν από τους εργαζόμενους.


Κανένας εργαζόμενος στις εργατοπατερικές φιέστες των ΓΣΕ και ΑΔΕΔΥ! Απελευθερώστε τον συνδικαλισμό από τους πρασινοσκώληκες!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου