4/12/10

Νέα αποκάλυψη της WikiLeaks! (Πάταξη του αναπηρικού κινήματος από τα ΜΑΤ)

Νέα αποκάλυψη της WikiLeaks!

Πάταγος, σάλος, σκάνδαλο!

Αθήνα 4.12.2010. Του ανταποκριτή μας, Μάκη Επιμηκυμένου.

Η γνωστή διαδικτυακή πλατφόρμα απόρρητων ειδήσεων, Wikileaks, που τελεί ως γνωστόν υπό την καταδίωξη αμερικάνικων κατατρεχτικών (δημόσιων και μυστικών) υπηρεσιών, κατάφερε, μετά την εξαφάνιση και της ελβετικής της ηλεκτρονικής διεύθυνσης, να επανέλθει στο πλυντηριακό προσκήνιο απλύτων από ιντερνέτ καφέ της ευρύτερης περιοχής της Πλατείας Εξαρχείων!


Η Wikileaks δημοσίευσε απόρρητο έγγραφο της αμερικανικής Πρεσβείας σχετικό με την χθεσινή βίαια και αιματηρή πορεία διαμαρτυρίας των σωματείων Πολιτών με Ειδικές Ανάγκες προς την Βουλή.

Το έγγραφο αναφέρεται στις μυστικές διαβουλεύσεις μεταξύ κυβέρνησης, αστυνομίας και τρόϊκας για την αντιμετώπιση του κινδύνου κατάληψης της Πλατείας Συντάγματος ή ακόμα και της Βουλής από ισχυρές δυνάμεις αναρχοανάπηρων παραπληγικών.Ο βραχόκηπος αγνοώντας τις πιέσεις από CIA, State Department, ΚΥΠ, Πασόκ και Μαξίμου δημοσιεύει το μυστικό πρωτόκολο των τηλεφωνικών υποκλοπών μεταξύ τρόϊκας-δήθεν κυβέρνησης-αστυνομίας. Σε περίπτωση που τις επόμενες μέρες πέσει η σελίδα μας, να ξέρετε σε ποιό πεδίο της μάχης έχουμε πέσει και ποιοί είναι αυτοί που μας...έπεσαν!

http://4.bp.blogspot.com/_tEZLj8ygCIo/THY6a0AIfZI/AAAAAAAAA3I/wPJ7ohl52AI/s1600/affen.gif


Αστυνομία:

Τι θα γίνει τελικά; Πήρε το υπουργικό συμβούλιο επιτέλους μιαν απόφαση;

Από την Σταδίου ανεβαίνουν ισχυρές ομάδες κουκουλοφόρων με το Σύνδρομο Down, από Κηφισίας κατεβαίνουν ισχυρές μονάδες μηχανοκίνητων ή συρόμενων αναπηρικών αμαξιδίων οπλισμένων με βαριά ορθοπεδικά είδη και αναπηρικά βοηθήματα!

Από Πειραιά έρχονται τα ΜΑΤ, όχι τα δικά μας , τα καλά, αλλά τα άλλα, οι Μονάδες Αναρχοκομμουνιστοσυμμοριτών Τυφλών, οπλισμένες με άσπρα μακρυά μπαστούνια γης-γης, μας έχουν κυκλώσει, πάρτε επιτέλους μιαν απόφαση.  

Εδώ Αστυνομία, εδώ Αστυνομία. Σας μιλάει ο σταθμός των ελεύθερων ελλήνων  αστυνομικών, ο σταθμός των ελεύθερων ελλήνων μπάτσων!

Κυβέρνηση:

Αμύνεσθαι περί πάρτης σας παιδιά, μέχρι να μας δώσει η τρόϊκα το οκ για δράση, μη κάνουμε κάνα λάθος και μας κράξει ο ΣΕΒ σαν λακέδες του λαού! Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα! Όσο έχουμε την κυριαρχία στον αέρα, μη φοβόσαστε τίποτα.

Αστυνομία:

Εναέρια κυριαρχία καπούτ, στοπ. Εχθρικαί εναέριαι δυνάμεις ακαταμάχητες, στοπ. Νέος άγνωστος τύπος εχθρικού ιπτάμενου στούκας, στοπ-φεύγ-κρύψ.

ImageShack, share photos of αναπηρικα καροτσια, αναπηρικο καροτσακι, share pictures of αναπηρικα καροτσια, αναπηρικο καροτσακι, share video of αναπηρικα καροτσια, αναπηρικο καροτσακι, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting.


Κυβέρνηση:

Να στείλουμε τον Λοβέρδο μήπως μπορέσει να ανακόψει, ως επιστήμων του είδους κόψιμο, την προέλαση των βίαιων ιδιαιτεροαναγκητών;

Αστυνομία:

(ίσα που ακούγεται) Προς Θεού, όχι! Αν αληθεύει ότι και ο υπουργός είναι άτομο με συγκεκριμένη πνευματική αναπηρία, τον βλέπω να γυρίζει σαν μπούμεραγκ πάνω σας. (αλλόκοτοι θόρυβοι, κρότοι)

Κυβέρνηση:

Βαστάτε μπάτσοι τ΄άρματα! Έχουμε τους πράκτορές μας μέσα στους ανάπηρους! Οι αγωνιστές της πράσινης έως εντελώς μουχλιασμένης Π.Α.Σ.τ.Κ,Ε (Παραπλανητικά Αόματοι Σοσιαλιστές του Κώλου, Εργατοπατέρες) που έχουν παραλύσει το παραπληγικό κίνημα θα καταφέρουν να τουμπάρουν τα καροτσάκια!

http://www.atticafreepress.gr/wp-content/uploads/2010/11/Belchertown-State-School2-300x224.jpg 


Αστυνομία:

(ξεψυχισμένα) Δυστυχώς έγινε θαύμα! Τους πήρανε είδηση και "βρήκαν" με την μία το φως τους και τόβαλαν "παράλυτοι" άνθρωποι στα πόδια και έγιναν καπνός!

http://3.bp.blogspot.com/_p9qk1pN75Vg/TKX2hzNZhmI/AAAAAAAAIjk/DgThfHxwJBU/s1600/DSCN1456.JPG

Φωτογραφία-ντοκουμέντο αντικυβερνητικής αναπηρικής βίας. Αν δεν αντιμετωπίσεις δραστικά τέτοιες ακραίες περιπτώσεις αντιεξουσιαστικής παρανομίας, μπορεί να τσουλήσουν και να σε πατήσουν.

http://s.enet.gr/resources/2010-10/24-1-thumb-large.jpg

Φαντάσου Παπουτσή ήρωα!

http://tonoikaipnevmata.files.wordpress.com/2010/12/4742.jpg

Τρόϊκα:

(προς κυβέρνηση) Τι θα γίνει τελικά ρε τσιράκια των εμάς, θα τους πάρετε τα πάμπερς ή θα σας πάρουνε τα σώβρακα μια χούφτα νοσταλγοί του παραπληγικού παρελθόντος;

Κυβέρνηση:

Μην ανησυχείτε κύριοι τοποτηρητές του ξένου και ντόπιου κεφάλαιου, αγνοί υποστηρικτές της τραπεζιτικοπιστωτικής ιδέας και του ορθόδοξου νεοφιλελευθερισμού! Όσο υπάρχουν ακόμα τα ΜΑΤ, μπορούμε να ελπίζουμε! Μπορεί ο αντίπαλος να τους κοιτάει...από χαμηλού, αλλά το φρόνημά τους είναι υψηλό και το ήθος τους στον πάτο: Ένας θανάσιμος συνδυασμός!

Μη φοβάστε, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να διατηρήσουμε τον περί την Βουλή των Ελλήνων χώρο καθαρό από περιθωριακούς και ανάπηρους. Παπουτσής καθαρίζει! Τι δηλαδή, περιμένουμε επίσκεψη Στρος Καν και Ρεν αυτή την εβδομάδα στην Βουλή, να αφήσουμε τους ανάπηρους να την μολύνουν;


http://2.bp.blogspot.com/_80n4PEcv6io/TMAqM_oTGXI/AAAAAAAAAUE/T7-3Rzvokf8/s1600/34455_normal.jpg

Και πραγματικά κατάφεραν και τους σταμάτησαν τα ΜΑΤ, φίλοι μου!

Οι Παπουτσήδες και όλοι οι άλλοι αλήτες που πήραν μέρος στο...επιχειρησιακό συμβούλιο για την αντιμετώπιση της Αναπηρικής Απειλής μπορούν να θεωρούν εαυτόν αντάξιο της παράδοσης των πολιτικών καθηκιών που λυμαίνονται τον τόπο.

ΜΑΤ κατά Αναπήρων, η τελευταία ανθρωπιστική εφεύρεση του βάρβαρου κινήματος της πράσινης ρεντικολέντζας! Μια απίστευτη κατρακύλα πολιτικών ζώων που έχασαν την αίσθηση του μέτρου και τον ορίζοντα του ανθρωπισμού!

Τα κατάφεραν με τα ΜΑΤ, αφού ο ανάπηρος στο καροτσάκι του δεν αντιμετωπίζεται πάντα με τανκς! 

Το κατάφεραν λόγω μιας ιδιότητας που διακρίνει πάντα όλους τους επίορκους προδότες της ιστορίας: Την ψυχική, ηθική και πνευματική τύφλα! 

Ο αγωνιστής τυφλός συμπολίτης μας της φωτογραφίας βλέπει τρεις φορές καλύτερα από τα σκουλήκια που μας κυβερνάνε: 

Και με το μυαλό, και με την καρδιά και με την ψυχή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου