27/9/10

Αλλάζουν τον κόσμο με μια δαγκωνιά!





Έκτακτη είδηση!

Επιτέλους ξεκινάει η ένοπλη επίθεση κατά της απελευθέρωσης της Νταλικομεταφοράς Δημοσίας χρήσεως! 65χρονος παλαίμαχος αλλά ακόμα εν ενεργεία φορτηγατζής-επαναστάτης γράφει με τα τρίτα του ιστορία!

Του ανταποκριτή μας από τον τόπο της μάχης.


Κατά την διάρκεια φορτηγικής ειρηνικής διαμαρτυρίας κατά των αγοροαπελευθερωτικών μέτρων της αντίδρασης, κινήθηκαν εναντίον των ηλικιωμένων έως αιωνόβιων διαδηλωτών ισχυρές μονάδες καταστολής βυτιοφορικού εγκλήματος!

Τις ομάδες καταστολής πλαισίωναν αρκετές διμοιρίες φανατικών πρασινοφρουρών οπλισμένες με τεράστιες σημαίες με τον ήλιο του πασόκ και στη μέση την μαγική και ακαταμάχητη λέξη Θα!

Ο αγώνας των αδικημένων αυτοκινητιστών έδειχνε χαμένος από τιμόνι, όταν πετάχτηκε ξαφνικά ένας εξηνταπεντάρης αγωνιστής και έκραξε με ανιδιοτελή ηρωισμό " πάνω τους συνοδηγοί! Καλύτερα μιας ώρας σκλαβιά και φυλακή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή".

Αμέσως αναθάρρησαν οι πιστοί της νταλικιέρικης ιδέας και επετέθηκαν στο αντίπαλο δέος με την ιαχή "Θα τον δαγκώσουμε τον ήλιο, σίγουρα ναι!"

Την νύφη επλήρωσε ο ταξίαρχος αρχηγός των κυβερνητικών δυνάμεων, ο οποίος επλήγει καιρίως υπό μασέλαν τινά, αγνώστου ιδιοκτήτη!

Αυτόπτες μάρτυρες του Ιεχωβά που παρακολούθησαν τυχαία από κοντά την βίαια σκηνή δεν έκαναν δυστυχώς δηλώσεις.

Μόνο η κάμερα του τηλεοπτικού συνεργείου της ΕΤ1 που κάλυπτε ξεψυχισμένα τα αίσχη μεταξύ της επαναστατικής ασφάλτου και της αντινταλικικής μπασκιναρίας συνέλαβε επ΄αυτοφόρω και στα πράσα τον ηρωικό κάτοχο της αντικυβερνητικής μασέλας, να επιδίδεται με ιδιαίτερη αφοσίωση σε ύποπτες δαγκωματικές ενέργειες!

Ο κάτοχος της μασέλας οδηγήθηκε σε οδοντίατρο-ανακριτή. Ο άτυχος ηγέτης των ηρωικών μονάδων ξυλοδαρμού και ένστολου τσαμπουκά μεταφέρθει εσπευσμένα για εξετάσεις στο Λυσιατρείο Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου