6/12/10

Προβόπουλος: Του πέσανε τα πάκια απ΄τη δουλειά!

Προβόπουλος:  
«Βρισκόμαστε στο μέσο μιας πολύ μεγάλης και επίπονης προσπάθειας, να διορθώσουμε χρόνιες συσσωρευμένες αδυναμίες και προβλήματα και να ορθοποδήσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα.
Δεν χωρούν ούτε εφησυχασμός ούτε πρόωρη κόπωση. Γιατί καμιά φορά μας πιάνει, ξέρετε, εμάς τους Έλληνες. Είμαστε ανυπόμονοι. Τα προβλήματα είναι αρκετά σοβαρά και θα πρέπει να έχουμε υπομονή και μεθοδικότητα για να τα επιλύσουμε» 
Βρίσκεται στο μέσο μιας μεγάλης και επίπονης προσπάθειας ο αρχιαεριτζής-τζογαδόρος-με-ξένα-λεφτά-αρχιπαράσιτο-διευθυντής της Τράπεζας της Ελλάδος, Προβόπουλος, μην ενοχλείτε!
http://www.star.gr/uploads/images_resize/2010/11/67944_1705.jpgΔιορθώνει λέει ο αρχιμάνατζερ-σαπουνοφουσκοποιός, έχει πάρει μυστρί και πηλοφόρι, κατσαβίδια, τανάλιες, πένσες, πριόνια, τσάπες και τανάλιες και χύνει ποτάμια ιδρώτα για το καλό όλων μας!
Ασταμάτητος, χωρίς διάλειμμα, ολημερίς του έχτιζε, την νύχτα εργαζόταν, που λέει και το παλιό δημοτικοπιστωτικό τραγούδι! Είναι βαριά η τραπεζιτική και ανάθεμά σ΄αυτόνανε που την εφεύρε!

Πολύ δουλειά ο μάνατζερ που δεν έχει παράγει ούτε καρφίτσα στην ζωή του, που δεν έχει αισθανθεί ποτέ το ζόρι της σωματικής κούρασης, που δεν έβγαλε ποτέ ρόζο στην παλάμη του, που κονομάει σε μια μέρα τόσα, όσα πέντε εργάτες τον μήνα!

Αλλά κουράζεται με σύνεση ο τραπεζιτοκοπρίτης, δεν αφήνει να τον πιάσει το "ελληνικό"  όπως πιάνει εμάς συχνά πυκνά και μας βαράει κατακούτελα η ανυπομονησία και τα κάνουμε σκατά.

Χρειάζεται υπομονή και μεθοδικότητα λέει ο μπουρμπουλήθρας, ο φτιαχνωτίποτας, και πολύ με εμπνέει η ιδέα, να γύριζε το παλιοκαθήκι ο τροχός και να τον βάζαμε τον ντελικάτο εργατικό άντρα του δανείου και της παρακαταθήκης να φόρτωνε όλο το καλοκαίρι μπάλλες σανό στο τραχτέρι, να του έπεφτε του λεχρίτη η μήτρα...
Ρε σεις μας βάλανε κάτω και βγαίνει ο κάθε "τς", τραπεζοποιοί και ψυχοβγάλτες, και βαράνε στο ψαχνό! Κάθε μέρα και κάποιο άλλο αστέρι.Έχουν έρθει τα πάνω κάτω και βγαίνει ο κάθε σκατάς και μας κράζει, μας χλευάζει και μας φτύνει. Τραπεζήτουλες, συνδικαλήτες, ΣΕΒτύλες, υπουργόνια, βουλευτήκια, πολιτικάλοι, όλη η παλιοπαρέα πριν την απολύμανση!

Τι θα γίνει ρε τροχέ;



Σοβαρά τώρα! Τι θα γίνει ρε τροχέ;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου