23/1/11

Τι έγινε ρε παιδιά ο "πόλεμος" στις ΔΕΚΟ;

«Έφτασε ο κόμπος στο χτένι για τις ΔΕΚΟ»

 

 

 «Έφτασε η ώρα να λύσουμε και αυτό το πρόβλημα, απλώς γιατί δεν πάει άλλο, γιατί έφτασε ο κόμπος στο χτένι»

 

 

 http://greeknet.files.wordpress.com/2010/07/papandreou_george_portrait_at-podium.jpg

 «Είναι πλέον η ώρα των μεγάλων αλλαγών»

«Είμαστε απόλυτα αποφασισμένοι να προχωρήσουμε και μπορούμε να το κάνουμε, γιατί η κοινωνία στηρίζει αυτή την προσπάθεια»

....γιατί η κοινωνία στηρίζει αυτή την προσπάθεια»Αυτά και άλλα όμορφα και τσαμπουκαλήδικα μας έλεγε ο παπαπράσινος  πριν κάτι μήνες. Θα τις κάνω εγώ τις ΔΕΚΟ, θα τις ράνω εγώ τις ΔΕΚΟ, πιάστε με, θα κάνω σοσιαλιστικό έγκλημα, ξεφώνιζε με παπατζήδικη οργή και έτρεμε σύμπασα η πάσκε της Δεής, η κολώνα του κυβερνητικού συνδικαλιστικού κινήματος!

Βγαίνανε και κάτι Φωτόπουλοι στα κανάλια, πυρ και μανία, ασυγκράτητοι, μαινόμενοι ταύροι, ποιός είδε τους Φωτόπουλους και δεν τους φοβήθηκε!

Κάτσε καλά πρόεδρε, μη μας ζορίζεις πρόεδρε, θα κατεβάσουμε τους διακόπτες πρόεδρε! Μιλάμε για Την κακία, μέχρι στα χέρια θα πιανόντουσαν πασόκ και πασκε των ΔΕΚΟ αν δεν τους χώριζαν κάτι ψύχραιμοι σφουγγοκωλάριοι του Παναγόπουλου που είχαν περάσει για καφέ.

Ο κόμπος στο χτένι λοιπόν και να περιμένει όλη η χώρα με κομμένη την ανάσα να χυθεί αλληλοσυντροφικό αίμα. Πέφτουνε λοιπόν κάτι Καρχιμάκηδες, και γαμώ τα ονόματα, πέφτουνε κάτι υποσχεσούλες μεραγκλαντάν τύπου "σκάσε ρε και δεν θα χάσεις", αρχίζουν κάτι ζυμωσούλες να σκάει από τη ζήλια το προζύμι, πέφτουνε με τα μούτρα στα παζάρια, προσπαθεί λόγω προϊστορίας και έξης ο κάθε ένας να κλέψει τον άλλο στο ζύγι, και τελικά ούτε σκίσιμο της γάτας, ούτε ζημιά!


Περιμένει τώρα όξω ο λαός να δει αίμα, ή το λιγότερο να βγει άσπρος ή μαύρος καπνός από την καμινάδα, τίποτα! Βρε αμάν, τι κάμνουν ο οχτροί, βρε ζαμάν, πλακωθήτε επιτέλους, βρε τα λεφτά μας θέλουμε, βρε κάντε κάτι, η κοινωνία είμαστε που στηρίζουμε (καλάαα-καλάμια) την προσπάθεια ανάθεμα τη φύτρα σας! Τσιμουδιά από τις ΔΕΚΟ!


Σοσιαλιστικά πλακάκια τα κάνανε πάλι οι πρασινοκυβερνήτες με τα πρασινοπουλητάρια των "πανάγριων", πανβολεμένων εργατοπατέρων της πασκε στις ΔΕΚΟ! Τζάμπα τον κόμπο στο χτένι! Τζάμπα την τζάμπα μαγκιά των Αντιεξουσιαστών της Εξουσίας και τζάμπα το τουμπερλέκι που καλούσε τα ασκέρια των κομματικών συνδικαλιστών να πλακώσουν στη...γαρδένια τον πρωθυπουργό!


Τελικά θα την πληρώσει πάλι ο μικρός, γιατί το έχει βλέπετε ο μικρός, και οι βολεμένοι κομματογαβγάδες θα βγούνε πάλι λάδι. Ένας ακόμα θρίαμβος της Αλλαγής, άλλη μια τρομερή μεγάλη φάση λίγο πριν την λήξη του εσωτερικού ντέρμπυ του πασόκ με την φουκαριάρα την αυτοκάθαρση.


Ρε δεν πάτε λέω γω;
1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΝΕΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (ΧΡΩΜΑ) ΤΟΥ ΒΡΑΧΟΚΗΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ! ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή