4/1/11

Μια μούτζα ευρώ το εξωτερικό ιατρείο!

http://1.bp.blogspot.com/_0CW5w8UgbBE/TPq6NIPvqJI/AAAAAAAAAZs/7JS8MGyO5DY/s1600/2.jpg

Τελικά πρέπει να είμαστε πολύ πιο πλούσιοι απ΄ότι είμαστε πρόθυμοι να παραδεχτούμε! Εδώ και εννιά μήνες κόβουν, περικόπτουν, λιανίζουν, σφαγιάζουν, πελεκάνε, μας αλλάζουν τα φώτα στο "σκάστα και σκάσε" και εμείς πάντα έχουμε και πληρώνουμε!

Γερό σταύρωμα και να πληρώνεις ο ίδιος και την...ξυλεία και τα καρφιά: Να φόροι, να φιπιάδες, να πριονίσματα, να φάλαγγες, να αυξήσεις στα πάντα εκτός τσι μιστοί και τσι συντάξεις, να γδάρσιμο υπέρ σωτηρίας των δανειστών υμών, να διόδια, να τριώδια, να Δεές, να κόψιμο αποδοχών, που να τους κόψουνε τα κεφάλια και ας μη τα αποδεχτεί κανένας!

Σκοινί κορδόνι την πήρανε την βούτα τα πασόκια, βούτα από δω, βούτα από κει, βούτα παραπέρα, κάναν τα πορτοφόλια μας σαν τρύπια ταμπακέρα!

Παράξενα πράγματα ρε σεις: Οι τράπεζες δεν έχουν, το κράτος δεν έχει, οι εφοπλιστές δεν έχουν, οι βιομήχανοι δεν έχουν, τα Ταμεία δεν έχουν, οι πλούσιοι δεν έχουν, γενικά οι έχοντες δεν έχουν και έχουνε πέσει στην θλίψη και στο κλάμα, να τους κλαίνε οι ρέγγες! Και όλως παραδόξως έχουμε...εμείς!

Ο κάθε μαλάκας συνταξιούχος χέζεται στο χρήμα! Η κουφάλα ο μισθωτός, ΤΑ λεφτά!
Ο πούστης ο άνεργος, ευρώ με τη σέσουλα! Ο τσίμπλας ο αγρότης, ανάβει το πούρο του με πεντακοσάρικο! Ο νεόπλουτος μεροκαματιάρης, τύφλα νάχει η ελβετική τράπεζα!

Τι να κάνει τότε με το πρόβλημα της Υγείας ο λίγδης ο Λοβέρδος; Να πα να τα πά από τους έχοντες που υποφέρουνε ή να στριμώξει εμάς τους νεόπλουτους σκερβελέδες για μια ακόμα ρεπετισιόν του αρμέγματος;

Εμείς έχουμε ρε σεις! Καταφέρνουμε να είμαστε οι μοναδικοί που μας τα βουτάνε όλα, αλλά παρόλα αυτά εξακολουθούμε να έχουμε και να πληρώνουμε! Ο φτωχός είναι όλα τα λεφτά στην Ελλάδα! Χωρίς τον φτωχό δεν θα υπήρχε κράτος, δεν θα υπήρχε σχολείο, δεν θα υπήρχαν δρόμοι, δεν θα υπήρχε τίποτα.

Ε τι να κάνει ο λεχρίτης ο Λοβέρδος; Από που να τα ζητήσει; Φυσικά από μένα και από σένα κύριε βολικέ συμπατριώτη μικρομεσαίε, καπιτάλα του κερατά! Έτσι λοιπόν, τραβάει ο Λοβερδοτίποτας μια "εύκολη οικονομικιά" και μας την χώνει κανονικά και άνευ τύψεως:

Θέλεις εξωτερικό ιατρείο έλληνα μαλάκα άρρωστε; Σκάσε ταλλαράκι και μπέκα μέσα, να σε πεθάνουν και ιατρικώς!

Ο κόφτης, ο ρεζίλης, ο Λοβιτούρας δεν μπαίνει σε διαδικασίες με ρίσκο. Τι να κάνω, σου λέει, να ζητήσω εξτρά εισητήριο μισό εκατομμύριο από τον Μπόμπολα -που τραβάει και ζόρια στην Κερατιά με τα σκουπίδια και τα απορρίματα και τους κάδους και τα σκατά (δεν ξεχνιούνται τα ΜΑΤ, όχι); Πριτς! Θα τα πάρω πιο εύκολα, από αυτούς που θα κινδυνέψουν από την πείνα, αν μου το δώσουν το τάλληρο για να μπουν να πεθάνουν σε νοσοκομείο!

66,66% αύξηση στο εισιτήριο των εξωτερικών ιατρείων λοιπόν, γιατί το έχουμε παιδιά!
Και αν πιστεύει τώρα κάποιος ότι αυτό το νταβατζηλίκι θα τελειώσει κάποτε, να πάει στα εξωτερικά ιατρεία του Δρομοκαΐτιου να τον εξετάσουν και τα πληρώνω όλα εγώ!

Αν δεν κουνηθήτε να τους παλουκώσετε τους Λοβερδοσοσιαλιστές παιδιά, θα μας πηδάει μέχρι συντέλειας κόσμου η βαρβαρότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου