7/1/11

Ορός της αλήθειας στον Παπανδρέου; Πάει ο ορός!

Ο βραχόκηπος εις ένδειξη σεβασμού και αλληλεγγύης προς τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, κύριο Θεόδωρο Πάγκαλο, θα προσφωνεί τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ, κύριο Χρήστο Παπουτσή με το χαϊδευτικό που χρησιμοποίησε ο αντιπρόεδρος για τους Δημόσιους Υπάλληλους: 
"Κοπρίτης"
Σε περίπτωση που ο κοπρίτης κύριος Παπουτσής δεν συμφωνεί με το υποκοριστικό, τα παράπονά του στον Πάγκαλο!
Ελπίδα για τον λαό!

Ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ κοπρίτης κύριος Παπουτσής ανακοίνωσε σήμερα σε επιτροπή της Βουλής ότι οι αιτούντες πολιτικό άσυλο ξένοι πρόσφυγες στην χώρα μας θα υποβάλλονται προσεχώς σε μια σειρά ερωτήσεων, οι απαντήσεις των οποίων θα κρίνουν την παραμονή της ή την απέλασή τους από την χώρα!

Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα multiple choise ερωτηματολόγιο με ιστορικές, γεωγραφικές και προσωπικές ερωτήσεις, ένα ηλεκτρονικό τεστ του οποίου τα αποτελέσματα θα αναλύει ένας υπολογιστής.

Σε περίπτωση που το κομπιούτερ δώσει το ΟΚ ξεκινάει η διαδικασία έκδοσης πολιτικού ασύλου (θετικά περίπου τα 2% των αιτήσεων).

Σε περίπτωση που το κομπιούτερ έχει άλλη γνώμη, θεωρείται ο πρόσφυγας ως ψεύτης και απελαύνεται στην χώρα του!

Ελπίδα για τον λαό η εξής περίπτωση: Ερώτηση προς τον κοπρίτη του ΠΡΟ.ΠΟ:

Αν το κάναμε δοκιμαστικά πχ στον κύριο Παπανδρέου και ο κομπιούτερ έλεγε 
"πριν πέσω από την φρίκη των απαντήσεών του αυτά: Ψεύτης ολκής, κοπρίτη!" 
θα τον ξαποστέλναμε;


Σχετικά με τον φράχτη της ντροπής και της ξεφτύλας είχαμε ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις των λαμογιών της νδ και των ξεσκέπαστων του λα.ός:
«Δεν υπάρχει θέμα νομιμότητας για τον φράχτη, από θεσμικής πλευράς δεν τίθεται θέμα. Ορθώς η κυβέρνηση παίρνει την πρωτοβουλία αυτή, άλλο θέμα η αποτελεσματικότητα. Είναι δικαίωμα και δεν αμφισβητείται νομικά» Προκόπης Παυλόπουλος,νδ
«Πολλά αυτά που ακούμε τώρα εμείς τα λέγαμε πριν από 3 χρόνια και ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μας έλεγαν ακραίους. Το θέμα είναι να σταματήσει η ροή μεταναστών». Θανάσης Πλεύρης,λα.ος
Χωρίς σχόλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου