24/1/11

Απίστευτη επιστολή Παμπούκη προς SIEMENS!

 http://i.klak.gr/pictures/pimps/k/karvouno-127.jpg


 Xωρίς σχόλιο!Αξιότιμε κ. Ξυνή,

Επανέρχομαι εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού προς εσάς για να σας γνωστοποιήσω τις θέσεις της Ελληνικής Κυβερνήσεως επί του προκειμένου.

Καταρχήν η Κυβέρνηση αναγνωρίζει την προσπάθεια εξυγίανσης που έκανε η νέα διοίκηση της εταιρίας Siemens.

http://2.bp.blogspot.com/_pPXaXLKtkss/TGvOcY1_raI/AAAAAAAABGg/NXobQAfp8AQ/s400/%CE%9F%CE%A7%CE%99+%CE%91%CE%9B%CE%9B%CE%9F+%CE%9A%CE%91%CE%A1%CE%92%CE%9F%CE%A5%CE%9D%CE%9F.jpg

Αυτό διαφαίνεται από την αναγνώριση της ζημίας και την καταβολή του τιμήματος στις διάφορες χώρες εμπλοκής.

Το γύρισμα της σελίδας περιλαμβάνει την πλήρη εκκαθάριση και έρευνα των υποθέσεων αυτών. Έτσι θα επέλθει η πλήρης ομαλοποίηση των σχέσεων της εταιρίας σας με την Ελληνική Πολιτεία, η οποία θα πράξει ό,τι επιβάλλεται από το νόμο ως προς τις μελλοντικές σχέσεις και φυσικά ως προς τα θέματα που δεν άπτονται της περιόδου της προηγούμενης διοίκησης.

 http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/hs456.snc4/50512_279637256112_5522840_n.jpgΓια τις ήδη επίδικες ερευνώμενες υποθέσεις δωροδοκίας που έχουν ομολογηθεί και προκύπτουν από έγγραφα και μαρτυρίες θα συνεχισθεί η προσπάθεια αποκάλυψης της αλήθειας από τα διατεταγμένα πολιτειακά όργανα εντός της Βουλής ή και από τη Δικαιοσύνη.

http://www.gavalas-aggelatos.gr/main_DSC04702.jpg


Θα θέλαμε να μπει ένα τέλος στη δυσάρεστη και εξοργιστική αυτή υπόθεση. Και αυτό το τέλος δεν θα μπορέσει να υπάρξει χωρίς την εξάντληση κάθε περιθωρίου απόδοσης συγκεκριμένων και τεκμηριωμένων ευθυνών σε πρόσωπα που αναμείχθηκαν αποδεδειγμένα στην συγκεκριμένη υπόθεση. Στο πεδίο αυτό αναμένουμε μία ενεργητική στήριξη της προσπάθειας αυτής.

http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/hs233.ash2/50456_150577118299003_8005_n.jpg

Η Ελληνική Δημοκρατία θα εξαντλήσει κάθε τέτοια προσπάθεια.

http://4.bp.blogspot.com/_akaMva48gVE/R8riBU72uTI/AAAAAAAAADM/2LVVEPU8_nw/s320/karvouno.jpg

Η αποτελεσματική συμβολή σας επί αυτού θα επισπεύσει ασφαλώς την έρευνα και την ολοκλήρωση της και θα εκτιμηθεί δεόντως τόσο από την ελληνική κυβέρνηση και τα άλλα πολιτικά κόμματα όσο και από τον ελληνικό λαό.

http://www.thinkgeek.com/images/products/zoom/vilcus_plug.jpg


Παράλληλα η Ελληνική Δημοκρατία θα αναζητήσει με κάθε πρόσφορο μέσο την ανόρθωση της δικής της άμεσης ζημίας από τις φαύλες πρακτικές που ακολουθήθηκαν στο παρελθόν από την εταιρία σας.

 http://www.kausoksila.gr/images/product2.jpg


Το ίδιο προφανώς αναμένεται να πράξουν και οι διοικήσεις των ζημιωθέντων εταιριών όπως επιβάλλει ο νόμος.

http://www.ucy-energy.com/Dateien/Bilder%20Kohle/Kohle-2.jpg

Και ασφαλώς η εκκαθάριση της υπόθεσης προϋποθέτει τη διερεύνηση, εάν συντρέχουν περιστάσεις επιβολής προστίμων ιδίως για παράβαση του καθήκοντος διαφάνειας και τηρήσεως του υγιούς ανταγωνισμού, όπως εξάλλου συνέβη και σε άλλες χώρες «εμπλοκής», κατά τη δίκαιη και αμερόληπτη κρίση αποκλειστικά των αρμόδιων πολιτειακών οργάνων.

http://www.die-energieschmiede.de/Kohle.jpg

Φυσικά θα ήμουν ευτυχής αν θα μπορούσατε, επαναλαμβάνω, να βοηθήσετε εποικοδομητικά και στην αποκάλυψη της αλήθειας κάτι που θα μας παράσχει τη δυνατότητα επιβολής δίκαιης τιμωρίας.
 http://3.bp.blogspot.com/_V2fN0YdJQdc/TPEbMsmhjhI/AAAAAAAAAC8/qXct_kkcg5k/S1600-R/Logo%2BTemplate%2B-%2BRE_Logo_43.pngΗ ελληνική νομοθεσία παρέχει πλέον τα εχέγγυα να γίνει αυτό κατά τον καλύτερο τρόπο.


http://freddos.yooblog.gr/files/2009/06/funnycatsdogs.jpg

Καταλαβαίνετε ότι δεν υπάρχει μόνο η νέα Siemens, όπως αναγνώρισα στην αρχή της επιστολής μου.

Δημιουργούμε με κόπο και μία νέα Ελλάδα που θέλει να αποκαθάρει τις παράνομες αυτές πρακτικές και να δημιουργήσει ένα καθαρό φιλοεπενδυτικό περιβάλλον σεβόμενο το νόμο και τους κανόνες της διαφάνειας και του ανταγωνισμού.

http://www.shop1.gr/uploadedimages/963036.JPGΗ Ελληνική Δημοκρατία οφείλει στους Έλληνες πολίτες την αποκάλυψη της αλήθειας.

http://lh3.ggpht.com/greekalert/SHyYAyT_PkI/AAAAAAAAA3g/ZdwfAkRszuo/NO-MORE-COAL_thumb%5B3%5D.jpgΕμείς θα πράξουμε το καθήκον μας.

 http://2.bp.blogspot.com/_i0Ws_Pf9JN8/TMsPpzJsXcI/AAAAAAAAAuY/P44A2ZE-EaI/s400/karbouno5.jpg

Αναμένουμε εντούτοις την ενεργητική συμβολή σας για τη έναρξη της νέας φάσης των σχέσεων της εταιρίας σας με τη χώρα μας και προσβλέπω με εμπιστοσύνη προς τη νέα διακεκριμένη διοίκηση της εταιρίας σας ότι θα το πράξει. Προσθέτω τέλος ότι θα ήμουν διατεθειμένος επί της αρχής να ανταλλάξω απόψεις και δια ζώσης όποτε και εφόσον κριθεί χρήσιμο.

Χάρης Παμπούκης
Καθηγητής Νομικής Σχολής
Πανεπιστημίου Αθηνών

 http://2.bp.blogspot.com/_wS37j3i6EPM/S7Wx5mvc2OI/AAAAAAAACXI/tQtGuaVv9HA/s1600/tzouliakalamata.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου