21/2/11

Μέρκελ-Παπανδρέου: Θα χυθεί αίμα;

http://insidegreece.files.wordpress.com/2010/11/merkel_papandreou.jpg?w=440&h=323

Τα φιλικά προς το πασόκ προσκείμενα ΜΜΕ δίνουν με αφορμή το ταξίδι του πρωθυπουργού στο Βερολίνο ένα ακόμα ρεσιτάλ παραπληροφόρησης και αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης. Πρόκειται για μια ακόμα καμπάνια για δημιουργία εντυπώσεων, μια ακόμα φιλότιμη προσπάθεια "ηρωοποίησης" του Παπανδρέου, λες και δεν πρόκειται για ένα απλό ταξίδι σε μια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, αλλά για την Έξοδο του Μεσσολογγίου.

Μάχη λένε θα δώσει, όλα για όλα, ελευθερία ή θάνατος, ενάντια στις αντίπαλες, σαφώς ισχυρότερες γερμανικές, δυνάμεις και ότι βγει. Μα να δουλεύουνε τόσο ανεπαίσχυντα τον κόσμο;

Τι μάχη ρε...πολεμικοί ανταποκριτές; Είναι αντίπαλος της Μέρκελ ο Γεώργιος και μάλιστα σοβαρός; Για ανακατεύετε πιο αργά τον τραχανά, τον μισό τον χύσατε έξω! Τι αντίπαλος νάναι το απένταρο τσουτσέκι με το οικονομικό μεγαθήριο; Δηλαδή τι να της πει: Πρόσεχε καλά τι λες Μέρκελ, γιατί σου κόβω την...επιχορήγηση; Τι μονομαχία να κάνει ο ζήτουλας με τα αδειανά χέρια κατά της υπερδύναμης της ΕΕ; Να της πει, κάτσε καλά μωρή, θα πάρω μια τούφα μπαμπάκι και θα σου ανοίξω το κεφάλι; Ούτε καν "ναυμαχία", το γνωστό παιδικό παιχνιδάκι, δεν είναι ικανός να παίξει μαζί της! Άσε που η Μέρκελ είναι γάτα, γατόνι του κερατά και ο Γιώργαρος καρυοφύλλι με βρεγμένο μπαρούτι. Πέντε σαν και δαύτονε χρειάζεται η Αγγελικούλα για πρωινό!

Όχι και μάχη λοιπόν! Εκτός της διαφοράς δυναμικότητας που είναι δεδομένη, NBA η... Νοβίτσκα- Ιωνικός Λαμίας (αποσυρμένος) ο παπατζής, υπάρχει και άλλο ένα στοιχείο που αποκλείει κάθε...αιματηρή σύγκρουση μεταξύ των δυο πρωθυπουργών: Η κοινή, ίδια και απαράλλακτη νεοφιλελεύθερη πολιτική τους!Το ένα και το αυτό πιστεύω τους, η κοινή οικονομικοταλιμπανική ιδεολογία τους! CDU-Πασόκ, Merkel-Παπανδρέου, ίδια γεύση! Απλά η γερμανίδα πουλάει το προϊόν της τυλιγμένο σε χαρτί από...ευαγγέλιο, ο Παπανδρέου το τυλίγει σε φύλλα από..."Το Κεφάλαιο".

Τα ίδια συμφέροντα εξυπηρετούν οι...άσπονδοι εχθροί, και να τους δείτε εκτός τηλεοπτικής εικόνας, να δείτε τι πα να πει έχθρα! Φυσικά το "ντέρμπυ" πουλάει έστω και αν είναι σικέ. Σε περίπτωση αποτυχίας, μολών λαβέ και πέσαμε ηρωικά, ήταν περισσότεροι, δεν γινότανε, ο ξειν αγγέλειν, σε περίπτωση μερικής αποτυχίας (δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσει ο Πανθρακικός του Κεφάλαιου την Μπαρτσελώνα του Κεφάλαιου και μάλιστα εκτός έδρας) ε τότε μιλάμε για...θρίαμβο!

Μην τρώτε, ίδιοι είναι, για άλλους είναι, εχθροί της κοινωνίας και οι δυό τους είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου