22/2/11

Κρατική "σοσιαλιστική" τηλεόραση

http://rodopinews.gr/wp-content/uploads/2010/12/ert.jpg


Κρατική τηλεόραση, ένας οργανισμός που χρηματοδοτεί, θέλει δεν θέλει, ο μαλάκας ο πολίτης από την τσέπη του. Γιατί; Γιατί την βρίσκει ο ΄Ελληνας να χρηματοδοτεί κάθε είδους νταβατζήδες, το έχει στο DNA του. Δώστου κάποιον να του τα μαζεύει και πάρε του την ψυχή. Δεν πρόκειται μόνο για μοιρολατρεία, η υπόθεση έχει και "ολίγη" από λογική.

Αφού υπάρχει που υπάρχει ο "θεσμός" του νταβατζή, λέει από μέσα και απ΄έξω του η πονηράτζα, το γατόνι ο μέσος Έλληνας, άστονα να υπάρχει, μπορεί κάποτε να τον χρησιμοποιήσουμε και για πάρτη μας. Και αρχίζει την σκέψη ο ρουσφετοαναθρεμμένος δικομματισμένος μάγκας: Να ΄χαμε κάνα "θείο", να ΄κανε "τίποτα", τα γνωστά σε όλους συγγενηλίκια με την κυρία αξιοκρατία, καλή κυρία. Τι νάχαμε ρε; Αφού έχουμε! Υπάρχει πασόκος κατά πρώτον και νεοδημοκράτης κατά δεύτερον που δεν έχουν κάποιον "θείο", έστω δωδέκατο, έστω μαϊμού; Πως θα είχαν πιάσει όλα τα πόστα αν δεν είχαν;

Έτσι και στην κρατική, σκατά κρατική, στην πασοκική τηλεόραση που την πληρώνουμε για να μας δουλεύει. Έχουν μπει μέσα οι πρασινοκοπρίτες από την Κερκόπορτα του "σοσιαλισμού", μασάνε καλά, περνάνε καλά, κάνουνε τον Πεταλωτή στην θέση του Πεταλωτή, κρατάνε και το  κυβερνητικό "ίσιο" στην βυζαντινή χορωδία των mega, των Σκαγιών, των Αντένηδων και των άλλων πράσινων πουληταριών!

Τελευταίο κατόρθωμα της τηλεοπτικής ρεντικολέντζας το χθεσινό κράξιμο του Γιώργου Άπαπαπαπά, πέτσινου σοσιαλιστή, κυβερνήτη μαϊμού, από φοιτητάκια στο πανεπιστήμιο του Βερολίνου.

Τι έγινε; Όλοι είδατε τι έγινε! Σιγά και αν έγινε κάτι. Τον κράξανε τον καράφλα τα παιδιά, τι να κάνανε; Και φτάνει το "ιστορικής σημασίας" βιντεάκι στα χέρια των υπεύθυνων (για θέματα σοσιαλισμού) της κρατικής τηλεόρασης και αρχίζουν οι προσπάθειες να το κάνουν γαργάρα: Να μη το βάλουμε! Μα θα το βάλουνε οι άλλοι! Άστους να το βάλουνε, εμείς τρώμε από το πασόκ! Μα και οι άλλοι τρώνε! Ναι, αλλά εμείς έχουμε ήθος! Σκατά ήθος έχουμε...

Κάπως έτσι έγινε η φάση, αλλά στο τέλος θριάμβευσε η δεοντολογία ενός φορτηγού με ανατροπή τίγκα κάρβουνο και μια μακρινή συγγενής της δημοσιογραφίας: Πολύ μακρινή!

Άντε να το βάλουμε, αλλά χωρίς ήχο! Θα το σχολιάσουμε μόνο, δεν χρειάζεται να ακούσει το πανελλήνιο τι σύρανε τα φοιτητάκια στον πρωθυπουργό, δεν κάνει.

Και το πνίξανε το κλιπάκι τα δημοσιοκοπριτισμένα της κρατικής...
Μεγαλείο δημοκρατίας, Μπεν Αλί ζεις, εσύ τους οδηγείς!

Μια από τις πρώτες υποχρεώσεις της πρώτης μη δικομματικής κυβέρνησης θα είναι η απομάκρυνση όλων αυτών που φάγανε τζάμπα ψωμί εις βάρος του φορολογούμενου πολίτη.

Έκανες διευθυντής επί πασόκ; Όξω!
Έκανες υπεύθυνος στο τμήμα ειδήσεων επί πασόκ; Όξω!
 Είχες πόστο επί πασόκ και φλόμωνες τον κόσμο στην προπαγάνδα; Όξω!

Όξω οι κάθηκες της κρατικής τηλεόρασης που εκτελούν αντί λειτουργήματος πράσινη ή γαλάζια αποστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου