8/3/11

Ο Νταβούτογλου στον παπανδρέου

.

 
Συνάντηση είχε ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών, Νταβούτογλου, με την πρωθυπουργό της φωτιάς, διανοητική σούπερ Νόβα, Γιωργάκη Παπατζή τον Γου. Στα πλαίσια των ελληνοτουρκικών σουρταφέρτα συνομίλησαν επί παντώς επιστητού και στο τέλος έπαιξαν το αγαπημένο παιχνίδι του πρωθυπουργού, την ελληνική εκδοχή του γνωστού σοσιαλιστικού παιχνιδιού Monopoly.

Ο Τούρκος πολιτικός έφερε στην αρχή κάτι ξεγυρισμένες εξάρες, ήτινες οδήγησαν το πιόνι του, μια τουρκική φρεγάτα, στα ελληνικά χωρικά ύδατα, πράγμα που κούφανε τον πρωθυπουργό, αλλά και όλους εμάς όταν το μάθαμε, γιατί πρωτάκουστα αυτά τα πράγματα, δεν γίνονται!

Αφού ο κύριος Νταβούτογλου κατάφερε να εξασφαλίσει μια σειρά βραχονησίδων, οι οποίες του απέφεραν μεγάλα έσοδα (εκτός από στόκος είναι και γκαντέμης ο πρωθυπουργός), κινήθηκε με ντόρτια προς νότο και πέφτει πάνω σε ένα πεδίο που έγραφε, τράβα κάρτα ρε! Ε, τραβάει ο άνθρωπος, τι νάκανε, του λέει "τράβα φυσέκι στο πεδίο που τελειώνει το Αιγαίο και αρχινάει η...Μεσόγειος!"
 
Χος γκελντινίζ, φωνάζει με ενθουσιασμό ο τούρκος πολιτικός και βάζει την φρεγάτα του πάνω στο Καστελόριζο. Εκείνη ακριβώς την μονοπωλιακή στιγμή μπουκάρει μέσα η φρεγάτα του Γιωργάκη , η Άντα, η οποία κόβει με την μία την εξωτερικοπολιτικά ύποπτη και επικίνδυνη κίνηση του Τούρκου. Πάει δίπλα στον σύζυγό της και του χώνει την μουσούδα της μεσ΄τ΄αυτί του! 

Σούξου μούξου, άντραμ, είσαι καρπόζηλος στην μόρφωση και μπεχλιβάνης στην γεωγραφία! Στα κολλάει τα ζάρια ο τούρκος, ντάξει, κοιμάσαι, ντάξει, κάθεται και ο μαλάκας ο Δρούτσας δίπλα και δεν βγάζει κιχ, ντάξει, αλλά όχι και στη Μεσόγειο το Καστελόριζο ρε σύζυγε!

Στην συνέχεια κλείσανε τις κουρτίνες, δεν ξέρω για ποιό λόγο, και δεν μπορούμε να σας μεταφέρουμε πληροφορίες σχετικά με την έκβαση του παιχνιδιού. Από έναν δημοσιογράφο των Νέων, που είχε κομματική υπηρεσία στο Μαξίμου, μάθαμε ότι μετά από ένα μισάωρο βγήκε ο Νταβούτογλου από το δωμάτιο συνοδευόμενος από τον Δρούτσα και την κυρία Παπανδρέου. Ο πρωθυπουργός δεν βγήκε.

Α, ο δημοσιογράφος μας είπε, ότι ο τούρκος υπουργός κρατούσε στα χέρια του καθώς έβγαινε ένα μακρύ μαύρο παντελόνι και ένα σώβρακο.....
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου