11/3/11

Μάχη θέλατε; Ε, φάτε την τότε!

 http://www.selbstjustiz.com/wp-content/uploads/2010/05/angela_merkel.jpg


Λύγισε από την αφάνταστη πίεση του...Πάγκαλου (ε δεν θάχει κοτζάμου παχύδερμο;) η Αγγελικούλα και ενέδωσε τελικά! Αρχικά είχε προγραμματιστεί πίεση από τον Παπανδρέου, αλλά ο άνθρωπος δεν είναι ικανός να ξύσει μονάχος του τον αφαλό του, πως να πιέσει; Δεν είναι ελληνίδα η Αγγελική να της χώσει Θα, δεν μασάει.

Τελικά την είχανε από δω, την είχανε από κει, της ρίξανε και κάτι σοσιαλιστικά, ξέρετε τώρα, "όλοι μαζί, να αλλάξουμε, να πάμε μπροστά, καμαρώτε την σακούλα", τι να κάνει η γερμανίδα νεοφιλελεύθερη ταλιμπανού του κερατά, έμεινε....αμετακίνητη!

Δηλαδή όχι μόνο αμετακίνητη, αλλά τον κατάπιε τον πρωθυπουργό τον σουλιμέ με την μία και έκανε μετά γαργάρα όλη την σοσιαλιστική του διεθνή, εκτός Μπεν Αλί, τον σβήσανε από την λίστα.

Να σας επιμηκύνω ρε λελέδες παπατζήδες, να μη λέτε ότι είμαι μπαγάσα και άδικη γυνή. Να σας επιμηκύνω, να σας κάνω Extension, μη μου ρέψετε! Αλλά τζάμπα δεν επιμηκύνεις ούτε μαλλί ούτε ....... (δεν το λέμε να παρακαλάτε. Πάντως έχει ομοιοκαταληξία), άρα μια μου και μια σας! Σας επιμηκύνω να τραβιέστε εκατό χρόνια, αλλά ξεπουλάτε την Δημόσια Περιουσία μάγκες! Και μη πάτε να μου κάνετε τώρα την παρθένα, την ξεπούλα την πήρατε με το μητρικό το γάλα, αλλού αυτά!

Το ίδια αγγούρι σωτηρίας προτείνει και για την Ιρλανδία η σιδηρά κυρία της ΕΕ. Επιμύκηνση έως τον αιώνα τον άπαντα, να χρωστάτε μέχρι να σβήσει ο ήλιος, αλλά ΕΝΙΑΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ επιχειρήσεων παρακαλώ! Δεν είμαστε μαλάκες να σας αφήσουμε να τραβάτε τον πάσα έναν επενδυτή λόγω επειδής ένεκα διότι έχετε την πιο χαμηλή φορολόγηση! Τον θέλουμε κι΄εμείς τον επενδυτή σας!


Τι πίεση ρε κόπανοι; Ποιός να πιέσει ποιόν; Τα τσουτσέκια της πασόκας και η ολίγη από το τίποτα της Ιρλανδίας την παντοδύναμη Γαλλογερμαναρία; Τι μάχη να δώσετε ρε ακάλυπτοι, ξεβράκωτοι και υποβιβασμένοι πασόκοι με τους παγκόσμιους πρωταθλητές;

Θα μας φάνε για ορντέβρ πριν προλάβουμε να πούμε τρεις φορές ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ1

Και απ΄ ότι βλέπω δυστυχώς, αυτός ο λαός δεν έχει @@ να το πει ούτε μια φορά....





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου