12/6/11

Η κοινοβουλευτική ομάδα του πασοκοκοκοκοκοκό!

http://www.fnp.de/sixcms/media.php/rmn01.a.7225.de/thumbnail_514/sjhdcwo_28571440_original.large-4-3-800-4-0-1992-1489.jpg


Ποτέ άλλοτε δεν είχαμε την τύχη να θαυμάσουμε τόσα πολλά άβουλα κοτοπουλάκια σε κοινοβουλευτική ομάδα του πασόκ! Έτσι ενώ επί πρωθυπουργίας Ανδρέα Παπανδρέου και Κώστα Σημίτη οι Κ.Ο του πασόκ είχαν να παρουσιάσουν και κανένα κοκοράκι, η σημερινή υπό τον αρχιστόκο Γιώργο Παπανδρέου αποτελείται, μετά την διαγραφή των τριών βουλευτών που δεν έκαναν, αλλά είχαν...ωά να πούν ένα όχι, αποκλειστικά από...κότες!




157 θλιβεροί ναίδες βρίσκονται σήμερα στριμωγμένοι στο σοσιαλιστικό κοινοβουλευτικό κοτέτσι με μόνη τους αποστολή το καθημερινό αυγουλάκι. Προσκυνημένοι, από κοινωνία και από την ίδια τους την ηγεσία, διπλά φτυσμένοι, χωρίς προσωπικότητα, γνώμη και βούληση, αδρά πληρωμένα κοπρόσκυλα-σηκωνωχέρηδες.




Και πάνω σε τούτες τις κότες στηρίζεται όλο το σαθρό οικοδόμημα των γενίτσαρων της κυβέρνησης του πασόκ! Τις έχουν μαντρώσει εκεί και τις χρησιμοποιούν κατά βούληση, χωρίς να μπαίνουν φυσικά στον κόπο να ζητήσουν την γνώμη τους. Ποιά γνώμη; Από πότε έχουν γνώμη οι κότες;


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEik-GR_t69swh4BuLR7dSnLAcrYmLdX_La6Yue8C3haRH0KeHolCQJ9N8YJU06DfJGycIPvhV5AeRVVb5GbATp4ciOSNW_RefwUZ5MU1bcrrOf7YccrvaxHj0gVeRLAPnYBW4DYRaDBhDEU/s1600/koinoboyleytiipasok.jpg

Κότες ξεκότες, φτάνουν πάντως για να ξεφτυλίσουν τον κοινοβουλευτικό θεσμό. Γιατί, ωσεί παρών, χωρίς ουσιαστική συμμετοχή στα κοινά, εκτός του κουλού τους που σηκώνουν πειθήνια όταν τους ζητηθεί, λειτουργούν σαν δημοκρατικοφανές άλλοθι μιας, με δημοκρατικές διαδικασίες εκλεγμένης, χούντας.

http://2.bp.blogspot.com/_1vTQyoATyzs/TD7NQUhM0AI/AAAAAAAABQw/R61QIovpVQM/s400/pasokokokoko.jpg


Το σπαστικό με αυτές τις φραγκόκοτες, τις λινάτσες της τρόϊκας, είναι ότι ενώ όλον τον καιρό έχουν σφραγισμένο το στόμα τους και δεν βγάζουν κιχ, πριν από την ψήφιση νέων μέτρων τις πιάνει ακατάσχετο κακάρισμα και παριστάνουν ξαφνικά τις...αλανιάρες!

Κοκοκό, αχ τι μέτρο είν΄αυτό, η μία, κοκοκό, δεν τους ξανακάνω αυγό, η άλλη, και νάτα ξαφνικά τα πουλερικά που γίνονται αντάρτες! Μιά "ανταρσία" που λήγει φυσικά πιό γρήγορα απ΄ότι κάνει να λυώσει στην φωτιά ο κύβος ζωμού κότας. Δεν μασάμε, κοτούλες!

Ας κακαρίσουν λίγο ακόμα, δεν πειράζει. Όταν γυρίσει κάποτε ο μάγκας ο τροχός και τα λαμόγια αφεντικά τους την κάνουν με τα ελικόπτερα, αυτές θα καταλήξουν εκεί που τους αξίζει: Στις κατσαρόλες του πεινασμένου λαού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου