16/6/11

Ξέμεινε το πασόκ από μίζα; Ετοιμάζει συναυλία ο Νταλάρας;

Katzen Konzert 

Φήμες;
Κακεντρέχειες;
Κουτσομπολιά;
Εφευρέσεις;
Δάκτυλος του Τζιμάκου;

Ή μήπως η σκληρή και αδυσώπητη αλήθεια;

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΝΤΑΛΑΡΑ ΥΠΕΡ ΑΝΑΣΤΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΠΑΣΟΚ;

Με δεδομένη την υπαρξιακή κρίση του ελληνικού παραρτήματος του εργοδοτικού και τραπεζοπιστωτικού σοσιαλισμού αναπτύσσεται έντονη φημολογία περί συναυλίας Νταλάρα για την στήριξη της κυβέρνησης του "ήρεμου και πράου άντρα χαμηλών τόνων" Γιώργου Παπανδρέου!

Σύμφωνα με αναληθείς αλλά εντελώς αναξιόπιστες πηγές ο λαϊκός βάρδος σκοπεύει να κάνει μια νέα θυσία για να σωθεί το πασόκ και να σώσει την χώρα. Έτσι μετά την ευγενική και γεναιόδωρη  εισφορά του με την αξιαγάπητη σύζυγό του, Αννούλα Νταλάρα, που όπως είναι γνωστό σε όλες τις παρελάσεις ανά το πανελλήνιο προσφέρει ανεκτίμητες υπηρεσίες ως υφυπουργάντζα εργασίας, τι θα κάναμε χωρίς αυτήν, σκέφτεται να διοργανώσει φιλοπασοκική συναυλία, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τα άμεσα ταφαγαμεμαζί έξοδα του σοσιαλισμού.

Η συναυλία θα γίνει λόγω ευκολίας και παράδοσης στην Μεγαλόνησο Κύπρο. Θα συμμετάσχουν 32 γνωστοί καλλιτέχνες, άνθρωποι των γραμμάτων και των γραμματοσήμων καθώς και 52 καθηγητές που ανησυχούν πολύ.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στο τέλος της παράστασης το ζεύγος Νταλάρα θα τραγουδήσει το γνωστό λαϊκό τραγούδι "θα τον ξανανάψουμε τον ήλιο, σίγουρα ναι" σε ντουέτο που θα αποθεωθεί σίγουρα από το κοινό.

Η εκδήλωση θα κλείσει με τον Δ. Σαββόπουλο, που θα τραγουδήσει απόλυτα δικαιολογημένα την γνωστή του επιτυχία "Κωλοέλληνες"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου