8/7/11

Μαγειρεύουν Δημοψήφισμα. Ε, θα το φάνε μόνοι τους!

http://s.enet.gr/resources/2010-01/1452020-thumb-large.jpg

Το δημόσιο κράξιμο και ανάθεμα, οι αφίσες με τις σκατόφατσες των επίορκων Ανεπιθύμητων σε κάθε γωνιά της Επικράτειας, οι συμβολικές επικυρήξεις βουλευτών και υπουργών όπως και η ρίψη γαλακτομικών και άλλων προϊόντων όπου τολμήσουν να εμφανιστούν οι τροϊκανάξιοι, τροϊκανίκανοι, τροϊκαλήτες, υποχρεώνει την στρατιά των αμερικάνων επικοινωνιολόγων και συμβούλων της δωσίλογης κυβέρνησης σε συνεχείς υπερωρίες.

Το νέο παπατζηλίκι, η νέα επικοινωνιακή παπαριά με την οποία προσπαθούν να ανατρέψουν το εχθρικό κλίμα στην κοινωνία και να παραμυθιάσουν τον εξοργισμένο πολίτη βρίσκεται από μήνες στα σκαριά: Το Δημοψήφισμα. 

Οι τροϊκαραγκιόζηδες του πασόκ, που δεν δίνουν εδώ και ενάμιση χρόνο Μία για την βούληση του λαού, "κόπτονται" ξαφνικά για την γνώμη του! Τις προσεχείς μέρες πρόκειται να καταθέσουν Νομοσχέδιο στην Βουλή το οποίο θα αναφέρεται στην διεξαγωγή Δημοψηφισμάτων «με στόχο τη διεύρυνση και τη βελτίωση της ποιότητας της δημοκρατίας».

Η μούργα του πολιτικού κατεστημένου της χώρας, αυτοί που ξεφτυλίζουν δεκαετίες ολόκληρες θεσμούς και αξίες, οι ζηλωτές της διαφθοράς, της μίζας και της διαπλοκής, οι ξεπούλες, οι ναινέκοι, οι βιαστές της Δημοκρατίας αυτοπροτείνονται σαν οι πιό κατάλληλοι για την παρθενοραφή της!

Διεύρυνση και βελτιωση της ποιότητας της Δημοκρατίας από το....πασόκ! Όπως λέει ένα παλιό ρητό του Αχόρταγου "ήρθαν τα σκατά να καθαρίσουν τον βόθρο".

Το Δημοψήφισμα που καλείται να αποπροσανατολίσει την κοινωνία το Φθινόπωρο (να δούμε πως θα το καταφέρει με πάνω από 80% αποχή!) είναι μια απέλπιδα προσπάθεια της κυβέρνησης για λαϊκή αποδοχή και συναίνεση στο έγκλημα. Ο λαός δεν πρόκειται να "συνεργαστεί" μέσω δημοψηφισμάτων με τους εγκάθετους των τραπεζών, όποιο και νάναι το περιεχόμενό τους.

Κανένας διάλογος με την ακρίδα του πασόκ, θα είναι η απάντηση του λαού στα δημοπαπατζηλίκια σας, λαμόγιο Καστανίδη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου