23/7/11

Ο δικομματισμός τρέπει το σκάνδαλο Siemens σε άτακτη φυγή!

http://www.welt-hertha-linke.de/uploads/Flickr/mafia_methoden.jpg



Πιασαμέντε ιν παρλαμέντο ντι Ατένε τήνε κουβεντούλα περί ιλ σκάνταλο γκράντε πολίτικο ι εκονόμικο "μαφιόζι γκρέκι κον ιλ μαφιόζο ελεκτρικαμέντε τεντέσκο, Siemens" και αποφασιζαμέντε ριζουλτάτο ρεντικωλάρε: Ιλ λαμόγιο νουεβαντεμοκράτικο Marco di Giannaki, ε ιλ άλτρο λαμόγιο νουεβοντεμοκράτικο Il Scufo del Cavallo νον σόνο μπαντίτι μιζαδόροι, αλλά μπιάνκι περιστερόνε ντελ λα βεριτά! 

Κάπως έτσι θα περιέγραφε ένας ιταλός δημοσιογράφος με φτωχές γνώσεις ελληνικής γλώσσας τον...θρίαμβο της Δικαιοσύνης στο   βατερλώ της ψηφοφορίας για την παραπομπή των Αλογοσκούφη και Μαρκογιαννάκη λόγω εμπλοκής τους στην μητέρα όλων των σκανδάλων που ακούει στο ηλεκτρικό όνομα Siemens!

Ομοιότητες μεταξύ ελληνικού και ιταλικού πολιτικού κατεστημένου; Μόνο ελάχιστες! Ψηφοφορίες-φάρσες μας έχουν προσφέρει άφθονες τα δυό κοινοβούλια, αλλά στα καίρια σημεία οι διαφορές μεταξύ των δύο χωρών είναι καραμπινάτες: Στην Ιταλία λειτουργεί-παρόλες τις μαφιόζικες επιδράσεις-μια Δημοκρατία, σε αντίθεση με την χώρα μας που βασιλεύει-με ελάχιστες δημοκρατικές αναλαμπές-ένα μαφιόζικο κωλοχανείο!

Έτσι βλέπουμε στην γειτονική χώρα την Μάφια και την Καμόρα να περιορίζονται κατά 95% εκτός κοινοβουλίου, σε αντίθεση με την χώρα που δεν ήξερε πως να σκοτώσει την ώρα της και εφεύρε την σαπουνόφουσκα της Δημοκρατίας, όπου απαξάπαντα τα λαμόγια είναι μέσα, και μάλιστα με τα σκήπτρα στα χέρια σαν κυβέρνηση ή αξιωματική αντιπολίτευση !

Η Ιταλία διδάσκει! Οι συμμορίες που σέβονται τον εαυτό τους, από Καμόρα μέχρι Κόζα Νόστρα, δεν πάνε να μασκαρευτούν σαν πολιτικά κόμματα στην Βουλή. Μένουν έξω και κινούν από εκεί τα νήματα, δίνοντας στην Δημοκρατία το άλλοθι που χρειάζεται για τις ανάγκες της.

Έτσι η ψηφοφορία για παραπομπή, πχ για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος ή για εμπόριο ναρκωτικών, δεν θα γινόταν ποτέ στην γειτονική χώρα στην Βουλή. Εκεί θα αποφάσιζαν τα μέλη των μαφιόζικων συμμοριών μεταξύ τους: Απαξάπαντες αθώοι!

Διαβολική...σύμπτωση φυσικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου