1/8/11

Μούργα Τσάνελ: Πολύ κακοί αθρώποι οι ταξιτζήδες, φτου τους!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEijgvBuYTvd2tdMKWCYBslnoOZtpxuz0SGqEKDZlC5t-GKVAuymPUszLdHLm8U4f9RSQsR_LAjKg91Q-6YysfqFqBOcGua6N25dx__dk8pAGRnRjR1WOg_LoYZyaLENYdOjDzkrYQyfnmo/s1600/kill_your_tv_by_micaelp11.jpg


Ρέστα δίνουν πραγματικά κατά των ταξιτζήδων τα όργανα της...μαχόμενης δημοσιογραφίας του Μούργα Τσάνελ! Ούτε ο πιό ξετρελλαμένος νεοφιλελεύθερος ταλιμπάν του Ραγκούση τέτοιον φανατισμό κατά της αγωνιζόμενης ταρίφας, μιλάμε για ιερό μένος! Καμμία έκπληξη φυσικά. Γνωστή η διαπλοκή και αλληλεξάρτηση δικομματισμού-εκδοτών-κατασκευαστών που υπομένει και ανέχεται η κοινωνία.

Εκεί να δεις καΐλα για τους "1.500 εγκλωβισμένους τουρίστες του κρουαζιερόπλοιου" στο λιμάνι του Ηράκλειου, οι οποίοι "αναγκάστηκαν να πάνε στην πόλη με τα πόδια", πράγμα που σημαίνει "παγκόσμια ντροπή". Βλέπετε οι εικόνες αυτές "κάνουν τον γύρο του κόσμου", ενώ εκείνες με την μίζα δεν τον κάνουν: Μόνο τα Οβριόκαστρα και τα Ρία-Αντίρρια και οι Εθνικές Οδοί και σύμπασες οι Κατασκευές φαίνονται. Αυτό που κινεί απαξάπαντα τα νήματα, αυτό το ηρωικό πάρε-δώσε, αυτό το υπερτεράστιο φάε εσύ-αλλά να φάω κι΄εγώ, αυτό το πανάγιο "σου κάθομαι μια είδηση-μου κάθεσαι ένα έργο", αυτό δεν είναι και τόσο ...φωτογενές για να κάνει ούτε τον...γύρο με απόλα του "Ψησταριά ο Μπάμπης"!

Δεν αναρτώ το εμμετικό βραδυνό δελτίο ειδήσεων της τηλεοπτικής χαβούζας, δεν χρειάζεται κι΄όλας. Την επόμενη φορά που θα αναφερθώ στο Μούργα Τσάνελ, θα είναι όταν πρόκειται να βάλει λουκέτο. Αμάν και πότε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου