20/10/11

Τελευταία φορά η Βάσω

http://www.racheshop.de/product_images/images/big/halloween-blutige-horror-haende-fensterdeko-429770000-1.jpg

Θα ψηφίσει τελικά το πολυνομοσχέδιο, ανακοίνωσε πριν μερικές ώρες η βουλευτής του πασόκ, Βάσω Παπανδρέου. Με πόνο ψυχής μεν, συντετριμμένη από τον καημό και με δάκρυα στα μάτια βγήκε στο βήμα της Βουλής και μας έκανε γνωστό ότι θα συναινέσει για τελευταία φορά, και ότι οι προηγούμενες ήταν η πρότελευταία και η τρίτελευταία, μην τις μπερδεύουμε.

Για τελευταία φορά θα πει το ναι λοιπόν το ξεφτυλισμένο κομματόσκυλο του πασόκ, άλλη φορά δεν έχει! Για τελευταία φορά....

Για τελευταία φορά βγήκε σήμερα στον δρόμο και ο άτυχος 53χρονος συνδικαλιστής του Π.Α.Μ.Ε που κατέληξε στον Ευαγγελισμό μετά την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε στο Σύνταγμα!

Τελευταία, κατατελευταία, ο αγωνιστής οικοδόμος δεν πρόκειται πιά να ξανακατέβει στους δρόμους και τις πλατείες για να αγωνιστεί για τα δικαιώματα του λαού, δεν πρόκειται να τον ξαναδεί πιά η οικογένειά του.

Αίμα κολλάει πιά στα χέρια αυτής της άθλιας κυβέρνησης! Το αίμα ενός συνανθρώπου μας που βγήκε στον δρόμο να πολεμίσει μαζί με δεκάδες χιλιάδες άλλους την αντιλαϊκή πολιτική της χούντας του πασόκ. Ας ευχηθούμε να είναι το τελευταίο θύμα της νεοφιλελεύθερης λαίλαπας που ρημάζει τον τόπο! Στα τσακίδια πράσινα τομάρια!

2 σχόλια:

  1. Θα πάρουν πολλοί τη θέση του !!!!
    "Ενας στο χώμα χιλιάδες στον αγώνα "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aν ρε Βάσω είναι τελευταία φορά ........ άντε συχωρεμένη να κοινωνήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή