28/10/11

Κατάντια μιάς εξουσίας

 

Μιά φωτογραφία από την σημερινή παρέλαση στο Αίγιο που τα λέει όλα: Μαθητές, αμούστακα παιδιά, τα παιδιά μας, μιά "φασίζουσα μειοψηφία" (Παπουτσής) κατά την διάρκεια της "εξευτέλισης των δημοκρατικών θεσμών" (Βενιζέλος).

Να η "μικρή απαράδεκτη μειοψηφία", τα "σαράντα παληκάρια" (Παπαϊωάνου)  που "προσβάλουν την ελευθερία" (Μόσιαλος) με την "φασιστική τους νοοτροπία" (Πετσάλνικος) που "υπονομεύει τους θεσμούς" (Παπανδρέου).

Και από την άλλη μεριά, εκεί στην εξέδρα των επισήμων, οι "καλοί". Οι "δημοκράτες", οι "αξιοπρεπείς", οι "σεβάσμιοι", οι "άμωμοι και άχραντοι", οι "αειπάρθενοι", τα παραδείγματα προς μίμηση, οι "ηθικοί"...

Ένα σάπιο πολιτικό καθεστώς αρνείται πεισματικά να δει την αλήθεια, την κοινωνία στα μάτια! Υπερόπτες, αποκομμένοι από τον λαό, παρακμιακά απόβλητα του συστήματος της διαφθοράς και της διαπλοκής, εξακολουθούν να αγνοούν επιδεικτικά την λαϊκή βούληση επιμένοντας στην εξοργιστική τακτική του "ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΡΕ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤ΄ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ!"

Η φωτογραφία είναι ένα αυθεντικό ντοκουμέντο της κατάντιας αυτών των ανθρώπων που κακοποιούν αυταρχικά έναν ολόκληρο λαό και μάλιστα στο όνομα του σοσιαλισμού. Μιά χούφτα σινιαροκοστουμαρισμένων επισήμων (μπα, μη περιμένετε να τους χαρακτηρίσω γελοίους/άτιμους/αφιλότιμους/ανίκανους/άχρηστους/ανήθικους, όλοι τους ένας ένας διαλλεγμένοι σωτήρες είναι) κάθεται και χειροκροτεί με χαρούλες και γελάκια σχολιαρούδια που περνάνε μπροστά τους και τους φτύνουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου