9/10/11

Τι κάνουμε; Τι ΔΕΝ κάνουμε!

http://de.toonpool.com/user/1407/files/sieg_und_niederlage_1007875.jpg



Τι μας είπε σήμερα ο Μόσιαλος; Πως η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός δίνουν ΜΑΖΙ με τον ελληνικό λαό μεγάλο αγώνα για την σωτηρία της χώρας; Θαυμάσια! Άμα μου έκανε και την χάρη, να με εξαιρέσει από αυτόν τον μεγάλο αγώνα, γιατί πρέπει να ομολογήσω ότι ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, θα περνούσα ένα υπέροχο απόγευμα. Όχι ότι έτσι θα τα βάψω και μαύρα, τι να κάνω, δεν έχει και πολύ άδικο ο Μόσιαλος.

Καλά, αυτή η μπαρούφα περί σωτηρίας της πατρίδας είναι το μοναδικό δεκανίκι των υπερμάχων της "σωτηρίας". Τι να σου πουν τώρα τα λαμόγια οι Σαρκοζομερκελπαπανδρέοι; Σου τα βουτάμε κορόϊδο ψεφοφόρε, κόπανε, και τα ακουμπάμε στην βιτσιόζα την τράπεζα, που πολύ της αρέζουν τα ξυνά, γιατί αν δεν στηρίξουμε εμείς με τα δικά σας τα λεφτά τις τράπεζες, ποιός θα τις στηρίξει; Δεν πάει.


Στην πέφτουν όλοι μαζί, κυβερνήτες, κανάλια, εταίροι, το κακό συναπάντημα, σε σκίζω για να σε σώσω τρόμπα. Κάτσε να σε αποσκίσω λοιπόν μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία σωτήριας των τραπεζών, και τότε μπορείς να πας να κόψεις το κεφάλι σου. Και ξέρεις τότε τι καΐλα θα έχουμε για σένα και σε ποιό μέρος του σώματος θα σε γράφουμε....

Μη κάνετε τον κόπο να τους πείτε "καλά ρε μάγκες, γιατί δεν κάνετε ότι κάνετε, δηλαδή τα πάντα, για να σώσετε τον ΛΑΟ σας παλιοτόμαρα του κερατά; Γιατί δεν "σώζετε" ρε παλιοξεσκισμένοι τους έχοντες και κατέχοντες να φάνε τα 97% της κωλοκοινωνίας;" 


Μη κάνετε τον κόπο....


Πάμε στο ψητό: Αυτοί κάνουν, εμείς ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ; Τι κάνουμε άλλο εκτός της αποδοχής της μιάς ήττας μετά την άλλη; Ή τέλος πάντων, τι ΔΕΝ κάνουμε. Γιατί αν αυτά που κάνουμε μέχρι τώρα δεν αποδίδουν τίποτα, τότε μάλλον κάτι ΔΕΝ κάνουμε. Τι; Ε αυτό ακριβώς που θα έστεφε τις προσπάθειές μας με επιτυχία, ή έστω την ΥΠΟΨΙΑ μιάς επιτυχίας η οποία θα οδηγούσε κάποτε αυτούς που μας πηδάνε και μας δέρνουν, συγνώμη, αυτούς που μας σώζουν εννοώ, στα αζήτητα της ιστορίας.


Ή κάτι κάνουμε λάθος! Ακόμα και αυτοί-άνθρωποι ή κόμματα αναμεταξύ μας-που είναι κατά κόρον...αλάνθαστοι. Δεν μιλάω για ιδεολογίες αλλά για ανθρώπους: Κάτι δεν κάνουμε σωστά φίλοι μου! Δικαιολογίες γενικές για την νωθρή αντίδραση της κοινωνίας υπάρχουν πολλές, ας ψάξουμε επιτέλους και σε μας!


Όσο υπάρχει και δρα ελεύθερα αυτή η συμμορία, όσο το ένα μέτρο διαδέχεται, με μηδαμινή κοινωνική αντίσταση, το άλλο, μπορούμε -όπως είπε ο Μόσιαλος- να μιλάμε πράγματι γιά συλλογική προσπάθεια πρωθυπουργού, κυβέρνησης και λαού.


Η μέχρι στιγμής τακτική μας ΑΠΕΤΥΧΕ! Απέτυχε παταγωδώς! Δεν βγάζει πουθενά η κατάρα και το γιαουρτάκι. Δεν δίνει λύση η Πλατεία και η μονοήμερη γενική απεργία. Δεν πρόκειται να αλλάξει τα δεδομένα η υπομονή ή η αποχή από τα κοινά.


Ο πόλεμος είναι εδώ και δεν κερδίζεται με ένα ατέλειωτο κομπολόϊ ηττών.

Λοιπόν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου