2/11/11

Το ξαναγύρισε ο Παπανδρέου: Από Ρόμπα των Τραπεζών, πάλι σε Ρομπέν των Τραπεζών!


 
"Συμφέροντα" που πολεμούν την κυβερνητική πολιτική επικαλέστηκε ο Παπανδρέου για την ξαφνική κρίση δημοκρατικής ευαισθησίας που τον ανάγκασε να προαναγγείλει το περίφημο δημοψήφισμα που συντάραξε χθες Ελλάδα και Ευρώπη. Μία καταπληκτική έμπνευση του απίθανου, ανίκανου άρα και επικίνδυνου αυτού πολιτικού απατεώνα, με την οποία κατάφερε κάτι που μόνο αυτός θα μπορούσε να επιτύχει: Να βρει αντίθετο όλο τον πλανήτη! Θαυμάστε την παρακάτω λίστα!

Κατά του δημοψηφίσματος....

...υπουργοί της ίδιας του της κυβέρνησης
...βουλευτές του κόμματός του
...η νέα δημοκρατία
...το ΚΚΕ
...ο ΣΥΝ/ΣΥΡ
...η Ντόρα
...ο λα.ος
... η τρόϊκα
...η Μέρκελ
...ο Σαρκοζύ
...η ΕΕ
...οι ευρωπαίοι Χριστιανοδημοκράτες
...οι ευρωπαίοι Σοσιαλδημοκράτες
...οι οικολόγοι
...οι τράπεζες
...οι Κινέζοι
...οι Αμερικάνοι
...η εξωκοινοβουλευτική Αριστερά
...όλος ο ευρωπαϊκός τύπος
...όλοι οι επενδυτές
...όλα τα χρηματιστήρια

Ένα απίστευτο ρεκόρ βασισμένο στην αρχή του "δεν γνωρίζει η δεξιά τι ποιεί η αριστερά" από τον πνευματικά και ηθικά ΑΜΕΑ που οδηγεί το πλοίο της χώρας με στιβαρό χέρι κατευθείαν στον βυθό.

Σήμερα μάλιστα μάθαμε ποιά είναι αυτά τα "συμφέροντα" που πολεμούν τόσο λυσσαλέα την πολιτική του Γιωργάκη, που τον ανάγκασαν τον άνθρωπο να τρομοκρατήσει με το δημοψήφισμά του ολόκληρη την οικουμένη. 
 
Είστε έτοιμοι; Κρατηθείτε!

Οι....τράπεζες!

Τόπε σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ και η έτερη...ηλιαχτίδα πολιτικού και πνευματικού μεγαλείου, υπουργός εσωτερικών Καστανίδης: Αχ να βλέπατε τι άγρια τον πολεμάνε τον κύριο πρωθυπουργό οι αναρχοκομμουνιστικοτραπεζίτες! Ούτε να ζυγώσει δεν τολμάει ο άθρωπος στα γκισέ!

Δημοψήφισμα του λαού γιατί...πολεμάνε οι τράπεζες την αγαπημένη μας κυβέρνηση λοιπόν, ησυχάσαμε επιτέλους. Γιατί θα μπορούσε να ήταν και ο λαός αυτός που την πολεμάει για την όχι και τόσο αντιτραπεζιτική πολιτική της την κυβέρνηση, και να μη τιθόταν καν θέμα δημοψηφίσματος, γιατί δεν συνηθίζεται και τόσο να ρωτάνε σε τέτοιες περιπτώσεις τους λαούς. Θα μπορούσε λέω, εντελώς υποθετικά....

Ε ρε ματσούκι που χρειάζονται οι ξετσίπωτοι....
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου