9/11/11

Με το πάσο σας παιδιά

http://www.bestgarden.gr/shop/image.php?object_type=product&image_id=82


Τι κάνει ο άνθρωπος όταν γράφει την τσαχπίνα την λαϊκή βούληση στα παλιότερα των παλιών υποδημάτων του! Καταστροφή οι εκλογές, σου λέει ο πράσινος λεχρίτης, που ξεχνάει ότι θα έρθει σε μερικούς μήνες και θα παρακαλάει τον...καταστροφέα για την συνδρομή του στην...καταστροφή, και μάλιστα στα τέσσερα.

Περιφρόνηση στην γνώμη του πολίτη από τη μιά, αλλά σούζα μπροστά στην βούληση των ισχυρών της Ευρώπης, κάθονται οι "εγκέφαλοι" αρχηγοί του πασόκ και της νδ και γελοιοποιούν επί τρεις μέρες χώρα και θεσμούς. Μπες-δεν μπαίνω, αυτόν-όχι ετούτον, πολιτικά πρόσωπα-όχι, μαϊντανούς, με Βενιζέλο υποικ-ναι, με τον Βενιζέλο υποικ, μιά επίστευτη, γραφική ζωοπανήγυρις, εφάμιλλη αυτών των ορεινών χωριών των Αγράφων.

Και ενώ ο κοσμάκης δεν δίνει μία για όλα αυτά τα γελοία (και γιατί να δώσει, μήπως έχει σημασία ποιός θα είναι πρωθυπουργός και ποιοί υπουργοί αυτής την κυβέρνησης;) τα κανάλια το έχουν πάρει...πατριωτικά και σκίζονται στην ζωντανή αναμετάδοση της φούσκας λες και πρόκειται για Ολυμπιακούς Αγώνες! Πρωί, μεσημέρι και βράδυ καΐλα και αγωνία λες και έπαιζε η Εθνική: Πόσο είναι το σκορ κύριε Τάδε; Παίζει ο Σχορτσιανίτης κυρία Τάδα; Λέτε να "ποιός; ποιός; Βάλτο αγόρι μου"; Σφυρίζει πολλά μπρος-πίσω ο διαιτητής Όλι Ρεν.

Ο Παπαδήμος έπαιζε τρεις όλοκληρες μέρες τον ρόλο του φαβορί χωρίς να βρίσκεται καν στο γήπεδο, στον αγωνιστικό χώρο βρέθηκαν και αμελητέες και...αμελέτητες ποσότητες όπως κάτι Πετσάλνικοι και κάτι Κακλαμάνηδες! Τέτοιο χάλι! Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο βραχόκηπος δεν δέχτηκε ποτέ πρόταση.

Και μέσα σε όλο αυτό το μπάχαλο "σωτηρίας" δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι καλλιτέχνες του λά.ος. Μέχρι και αντιπρόεδρο θα δώσουν στον Καρατζαφέρη!

Μήπως έχει κανένας αντίρρηση, ότι αυτή η χώρα θέλει γκρέμισμα και χτίσιμο από την αρχή; Δεν είναι ανάγκη να βιαζόσαστε ρε παιδιά. Σιγά σιγά.

Στην φωτογραφία ο νέος πρωθυπουργός της χώρας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου