19/12/11

Κόβουν φλέβες στην ΛΔ της Κορέας!

 
 

 
 


 
 
Σκηνές ροκ στην Βόρεια Κορέα μετά τον θάνατο του ηγέτη της χώρας, Κιμ Γιόνγκ Ιλ! Ούτε να τους είχαν πέσει οι τρεις τόμοι του "Το Κεφάλαιο" του Μαρξ, και μάλιστα απολιθωμένοι στο κεφάλι! Τέτοιος...ιδεολογικός παροξυσμός μεταξύ Δικτατορίας του...του...του...ποιανού ντε; και Πέντε Τσουβαλιών Κάρβουνου, αλλά τίγκα μέχρι πάνω.
 
Δεν ξέρω τι στο διάολο τους έπιασε τους Βορειοκορεάτες και αγαπάνε μέχρι λατρείας την οικογένεια Kim, ούτε οι Παπανδρέου νάτανε ρε παιδιά! Η φάση ξεκίνησε με τον πατέρα του συγχωρεμένου Κιμ Γιόνγκ Ιλ, Κιμ Ιλ Σουνγκ, καλό παιδί. Αυτόνανε να δείτε αγάπη! Να σκεφτείτε με το που οριζοντιώθηκε για τα καλά ο πρώην πρόεδρος, το κόμμα κύρηξε τριετές πένθος! Τρία χρόνια κλάμα, παραλίγο να πνιγεί όλη η χώρα, τέτοιος κατακλυσμός από δάκρυα! 
 
Και δεν τον θάψανε τον άνθρωπο έτσι πρόχειρα στο σκάψε-χώσε, αλλά του βάλανε και ταφικά κτερίσματα, όπως οι αρχαίοι Αιγύπτιοι στους Φαραώ τους, νάχει ως καθώς πρέπει πτώμα, μη του λείψει τίποτα στον άλλο κόσμο. Στον Πολυαγαπημένο Ηγέτη Κιμ Ιλ Σουνγκ βάλανε και τον τίτλο του Προέδρου της ΛΔ της Κορέας, έναν τίτλο που κατείχε ισόβια αλλά και ποστχούμ! Από τότε ο Πρόεδρος της ΛΔ της Κορέας είναι ένας πεθαμένος! Ε ρε τύχη οι Βορειοκορεάτες!

Σε μας δεν λέει να ψοφήσει κανένας τους! Δεν λένε να σκάσουν, ούτε και ορισμένοι που έχουνε κάνει τριπλ ντάμπωλ φίγκιουρ στο ξύγκι και τρώνε επαγγελματικά με το φτυάρι του κωκ! Έτσι αναγκαζόμαστε να εφεύρουμε την φωτογραφία-ντοκουμέντο της λαϊκής ...συντριβής όταν (με το καλό) την κάνει κάποιος "δικός μας". Καλή βδομάδα!

https://www.gndev.de/dateien/assets/bild/2011/12/112811_lachen_nielsen_3_ddp_images_dapd_610x344-air-sk.jpg.crop_display.jpg

Αναμνηστική φωτογραφία πάνω από το μνήμα....
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου