16/12/11

Δεν θέλουμε να σκύψουμε το κεφάλι, αλλά πολύ βαρύ ρε σεις!

http://www.sebbi.de/wp-content/uploads/2010/10/kopflastig.jpg


Ουρές στις τράπεζες για το χαράτσι ακίνητης περιουσίας, διαβάζουμε στο Ρόϊτερς! Βρίζει και καταριέται από την μια ο τσαμπουκάς Έλληνας πολίτης, αλλά τα ακουμπάει κανονικά και με τον νόμο, χωρίς να βγάλει μάλιστα ούτε κιχ από την άλλη.

Κάντε μου δρόμο να διαβώ, χαράτσι να πληρώσω, ουρλιάζουν έξαλλοι συμπολίτες μας και ποδοπατούν ότι ζωντανό βρεθεί στον δρόμο τους, προκειμένου να πληρώσουν μια ώρα νωρίτερα το αγαπημένο τους νταβατζηλίκι που καταφθάνει μαζί με τον λογαριασμό της ΔΕΗ.

Τώρα πως γίνεται να λένε όλοι ότι δεν έχουν μια, να δηλώνουν όλοι "δεν πληρώνω-δεν πληρώνω και ο Άρης κάνει πόλεμο με αντάρτες παληκάρια", και μετά να ξεσκίζονται όλοι ποιός θα πρωτοπληρώσει το χαράτσι, δεν μπορώ να το καταλάβω.

Τι έκανες ρε συ μάνα με το χαράτσι; Το πλήρωσα γιόκαμ! Τι νάκανα; Να μη το πλήρωνες ρε μάνα! Μα θα μου κόβανε το ρεύμα. Γιατί ρε μάνα, το κόψανε μέχρι τώρα σε κανένα; Ε όχι, αλλά...Τι αλλά;

Και καλά οι μανάδες τώρα, η σύνταξη ηρεμεί τον επαναστάτη, λένε. Αλλά οι υπόλοιποι; Οι μάχιμες ηλικίες; Η νεολαία; Οι τσαμπουκάδες; Οι Αριστεροί; Οι συνειδητοί;

Πάνω από 650 εκατομμύρια πήρανε μέχρι τώρα την άγουσα από την τσέπη του Κακομοίρη στα ταμεία του Αγά, ο προβλεπόμενος στόχος των 1,2 δις ευρώ αναμένεται να υπερκαλυφθεί! Θα κονομίσουν τα λαμόγια περισσότερα και από ότι δεν τολμούσαν να φανταστούν ούτε στα πιό εξτρέμ νεοφιλελεύθερα όνειρά τους!

Τι είπατε; Λαέ μη σκύβεις το κεφάλι;

Δεν έχω κουράγιο ούτε να γελάσω ειρωνικά ρε παιδιά....
ΥΓ: Μα που τα βρίσκουνε ακόμα;.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου