1/3/11

Πεταλωτής κατά Πλατείας Ταχριρντάγματος

http://s.enet.gr/resources/2010-09/1548034-thumb-large.jpg

Πολύ μάγουλο ο απρόσωπος της κυβέρνησης, Πεταλιάρης! Λέτε να τον έκοψε η κρίση και να έβγαλε κάνα χτικιό, νέος άνθρωπος; Δεν το ελπίζουμε, ούτε το ευχόμαστε φυσικά, αλλά όσο ζω ελπίζω, που λένε και οι αμερικάνοι όταν τους δένουν στην ηλεκτρική καρέκλα.

Τι δεν άρεσε στον αρχιφύσα του μικροφώνου της πρασιναρίας αυτή την φορά; Α, δεν του άρεσε καθόλου, ντιπ καταντίπ, που δεν συμφωνούν όλα τα κόμματα με την σωστική λέμβο του πασόκ και από σύμπνοια και συμπόρευση αρκούδα!

Πολύ τεμμάχιο ανυπακοής η νδ !!! και ο Σύριζα λέει, που οδηγούν τα πάντα σε αποσύνθεση και μπάχαλο, εκεί που τάχε στρώσει χάμου η κυβέρνηση και κυλάγανε από μόνα τους έχταχτα και ωραία και ας γελάγανε μαζί της και οι κουτσές ακρίδες.

Δεν κάνουμε εκλογές να μας παρακαλάτε στα γόνατα, είπε ακόμα ο επίσημος γνωστοποιητής κάθε κυβερνητικού ψέματος, και δεν μας ενδιαφέρει που πάει ο Σαμαράς να μας φάει την γκόμενα, το λα.ος, χεστήκαμε.

Για την ταχριροποίηση της Πλατείας Συντάγματος μόνο χολή και μίσος είχε ο πρωτοβρόχης της κυβέρνησης! Φτου κακά, είπε, μη μαζευόσαστε εκεί, κυκλοφορούν ύποφτα άτομα με άδεια μπουκάλια γκαζόζας και άλλα τρομοκρατικά μπουκαλικά υλικά. Έχει φουλ κακή συναναστροφή η πλατεία, μέχρι που σε πατάει ο Δέλτας για ψύλλου πήδημα με την μηχανή και ησυχάζουμε.

Για την διαμαρτυρία του κόσμου όξω από το τσαρδί του ελίτσα του Σημίτη, απαπαπαπα, σαν δεν ντρεπόσαντε, που είναι και καλός κύριος, φτου μας!

Που μένει ο Πεταλωτής άραγε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου