5/5/11

Καμμένος: Όσκαρ πολιτικού μπινελικιού!

 http://www.galvestoneconomicreport.com/Pics/mini-Broker.bmp

Δεν μπορώ να πω ότι εκστασιάζομαι ιδιαίτερα με το συνοθύλευμα της νδ, αλλά αυτή τη φορά είμαι αναγκασμένος να υποκλιθώ μπροστά στον λαμπρό κομήτη που αμόλησε ο μπλε βουλευτής Π.Καμμένος κατά του ημιπρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου!

Τόσοι μπλόγκερ αγωνίζονται εδώ και ένα χρόνο να βρουν τον κατάλληλο...στολισμό του ανεκδιήγητου προέδρου του πασόκ και έρχεται ένας καμμένος βουλευτής της ξεπεσμένης νδ και μας βάζει γυαλιά! Μιλάμε για διαπλανητική πατέντα, καταπληκτική έμπνευση, απίστευτο ότι ο τύπος ανήκει όντως στην γαλάζια παράταξη! Τι φλέβα χρυσού χτύπησε ο Π.Καμμένος; Απολαύστε!


Ο Παπανδρέου είναι...

«Έμμισθος broker των διεθνών τοκογλύφων»

Χαμός! Πέσανε οι μισοί βουλευτές ξεροί απ΄το γέλιο κάτω, χαλασμός! Αφού να καταλάβετε-σύμφωνα με μαϊμού πληροφορίες-γέλαγε και το Γιωργάκης, που δεν θέλει πολύ φυσικά για να παρουσιάσει δημόσια τα αποτελέσματα του τελευταίου του IQ-Test. Μετά φυσικά την ξεψυλλιάσανε την αρκούδα και βάλανε την Πεταλωτού να βαρέσει διαμαρτυρία.

Βγαίνει λοιπόν ο κυβερνητικός απρόσωπος (παραπάχυνε τελευταία, ένα μάτσο μάγουλα άνευ λαιμού έγινε) και αρχίζει να γρατζουνάει με τον κυνόδοντα το μικρόφωνο.

Σαν δε ντρεπόσαντε, αίσχον! Να τσι μαζώξει τσι δικοί του ο Σαμαράς, μπήξες-δήξες, ξεδιάντροποι, που αμφισβητείτε τον πατριωτισμό του Γ. Παπανδρέου, φτου σας!

Αυτό με τον πατριωτισμό το είπε όντως το φωνακλά-τσογλάν του κυβερνητικού κώματος! Ρε σεις, επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος έγινε και γράφουν απαξάπαντες οι νουδοπασόκες; Μιλάμε για χοντρό τζακπότ που ρήμαξε ο Πεταλιάρης, 

ΤΟ γέλιο!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου